Hur man utformar lång svart kappa

Idag ska jag prata om hur man utformar den långa svarta kappan, något som får dig att se vacker ut på ett naturligt och diskret sätt. För de av er som tycker att den långa kappan bara är för långa och smala damer, kommer jag att bevisa för er att man faktiskt kan göra sig lång och smal genom att forma den långa svarta kappan med rätt delar. Om du förstår det är det något som är lätt att utforma och ta bort. För att göra det ännu enklare för dig vill jag visa dig några riktigt fina idéer för långa svartrockar som jag har samlat in.

Lång svart kappa med en grå tröja med en avslappnad passform och mocka ankelstövlar


källa

En av de största fördelarna med att bära en lång svart kappa är att du kan få ett professionellt utseende som är perfekt om du letar efter en fin outfit för jobbet. Som ett exempel kan du bära en svart lång kappa med en grå, tjock stickad tröja. Bär dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att göra din outfit stilfull.

Lång svart ullrock med vit tröja och grå byxor med raka ben

lång svart ullrock med vit tröja och grå raka benbyxor
källa

Om du inte vill se så professionell eller seriös ut utan föredrar ett lite mer avslappnat utseende kan du para ihop din svarta långa ullrock med några avslappnade bitar. Använd till exempel den långa kappan med en vit tröja. Ett par gråa byxor med raka ben och svarta ankelstövlar i mocka för att avsluta utseendet.

Svart maxi-kappa med grön ribbad tröja och grå, beskurna jeans

svart maxi-kappa med grön ribbad tröja och grå, beskurna jeans
källa

Här är en mycket kreativ och konstnärlig outfit som är ett mycket naturligt sätt att sticka ut från jobbet. Kombinera din långa svarta kappa med en grön ribbstickad tröja och grå beskurna jeans med raka ben. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en svart platt hatt i mixen för att ge den svala konstnärliga inslag.

Svart lång ullrock med randig t-shirt och skinny jeans

svart lång ullrock med randig t-shirt och smala jeans
källa

För att se snygg och avslappnad ut på jobbet, para ihop din långa svarta kappa med en klassisk svartvit randig långärmad t-shirt för toppen. För resten av kläderna, använd svarta skinny jeans och ett par svarta lädermotostövletter. Lägg till en svart läderkopplingsväska för att se mer professionell och snygg ut.

Svart lång kappa med vit krage skjorta och beskuren tröja

svart lång kappa med vit skjorta med krage och förkortad tröja
källa

Detta är en härlig konstnärlig och snygg svartvit outfit. För toppen, ha en svart rutig tröja över en vit krage skjorta och låt kragen kika ut. Lägg till ett lager över dessa delar genom att bära en svart lång ullrock. Ett par svarta läderbyxor och svarta mockaskor är ett elegant och rent sätt att komplettera ditt utseende.

Svart maxi-kappa med tröja och grå midjeljurkjol

svart maxi-kappa med tröja och grå midjeljurkjol
källa

För att forma denna eleganta och unika outfit kan du bära en svart tröja med rund hals och en ljunggrå midikjol med rak snitt som kärnan i outfit. Lägg till ett snyggt lager genom att bära en lång svart kappa. För att komplettera utseendet på en elegant outfit kan du kombinera ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att komplettera utseendet.

Lång svart kappa med röd tröja och stickad hatt

lång svart kappa med orange tröja och stickad hatt
källa

Om du vill se mer märkbar ut är det enklaste sättet att bära något rött längs din svarta kappa. Du kan till exempel kombinera en lång svart maxilång kappa med en röd tröja och svarta skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med svarta läderstövlar och en svart stickad hatt för att se både snygg och söt ut.

Vit chiffongblus med damaskar i svart läder och maxi-kappa

vit chiffongblus med damaskar i svart läder och maxikåpa
källa

Här är ett snyggt och konstnärligt svartvitt utseende. Använd den med en vit kortärmad chiffongblus med en svart ullrock. Använd svarta läder leggings för att hålla dina ben smala och långa. För skorna skulle det vara perfekt att ha på sig ett par svarta ballerinor.

Svart kavaj med lång linja med vit V-ringad tröja och sneakers i canvas

svart longline-kavajjacka med vit V-ringad tröja och sneakers i canvas
källa

För att uppnå ett konstnärligt och mysigt utseende är detta en annan svartvit outfit som du kan överväga. Bär en vit stickad V-ringad tröja och svarta skinny jeans för att vara kärnan i outfit. Lägg till en lång svart kavajjacka för att se mycket stiligare ut. För skorna kan du bära ett par vita och svarta tryckta canvas-sneakers för att se coola och unga ut.

Ullrock med vit tryckt T-shirt och svart minikjol

Ullrock med vit tryckt T-shirt och svart minikjol
källa

Här är en mycket intressant outfit som kan få dig att se återhållsam sexig ut utan att ens visa någon hud. Bär en vit tryckt t-shirt med en lång svart ullrock på toppen. Kombinera dem med en svart minikjol. Bär ett par svarta högklackade stövlar för att se enkla men fantastiska ut.

Svart lång kappa med grå tröja och vit skjorta med knappar

svart lång kappa med grå tröja och vit skjorta med knappar
källa

Detta är en vacker och ungdomlig casual casual outfit som du kanske vill prova. På toppen, bär en grå tröja över en vit skjorta och låt skjortans krage kika ut. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära den långa svarta kappan. Använd gråblå slim fit-jeans och ett par vita sneakers för att se avslappnad och lättillgänglig ut.

Svart ullrock med grå stickad tröja och rippade jeans

svart ullrock med grå stickad tröja och rippade jeans
källa

För att slutföra denna konstnärliga outfit, slå ihop en grå kabelstickad tröja med en svart lång kappa. Kombinera dem med svarta skinny jeans med revben och manschetter. Bär ett par svarta läderstövlar och en svart filthatt för att komplettera utseendet.

Maxi lång svart kappa med tröja och vita sneakers

Maxi lång svart kappa med tröja och vita sneakers
källa

För att uppnå detta avslappnade och snygga utseende kan du bära en vit tröja med en svart lång kappa. Koppla ihop dem med mörkblå slim fit-jeans och vita låga sneakers för att se avslappnad och ren ut.

Hoppas att du gillar de långa svarta kappor-idéerna jag just delade med dig. Det finns några kläder som är mycket lätta att ta av. Ge dem bara ett försök och se hur de ser på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*