Hur man utformar lång pufferrock

När vintern kommer kan du mycket troligt se pufferrockar överallt. Idag ska jag prata om en väldigt specifik version av den, som är den långa pufferrock. Det är ingen tvekan om att den långa puffer-pälsen gör det lätt att se tjock ut. Och huvudsyftet med detta blogginlägg är att visa dig hur du inte ser tjock ut och hur du ser bra ut även när du ser tjock ut. Det är väldigt enkelt att visa dessa koncept med bilder. Det är därför jag har satt ihop några riktigt fina outfitidéer för långa pufferrockar för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart lång pufferrock med grå tröja och mamma-jeans

svart lång pufferrock med grå tröja och mamma jeans
källa

För att starta den här spännande listan med outfitidéer, visar jag dig hur du bär en lång pufferrock och mamma jeans tillsammans för att se elegant och mysig ut. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en grå tröja med rund hals och blå muddjeans. En svart lång pufferrock och svarta stövlar i läder är ett säkert sätt att avsluta din outfit.

Vit lång pufferrock med en grå ljungtröja och blå, flytande shorts

vit lång pufferrock med en fläckig grå tröja och blå, flytande shorts
källa

För att se snyggare och mysigare ut kan du ha en mycket god chans att göra just det med en vit lång pufferrock. Bär den vita kappan med en ljunggrå tröja och en rutig pojkvänskjorta. Använd blå skinny jeans, svart mocka över knästövlarna och en vit stickad hatt för att se helt bedårande och attraktiv ut.

Lila lång pufferrock med grå tröja och svarta skinny jeans

lila lång pufferrock med grå tröja och svarta skinny jeans
källa

Här är en snygg business casual outfit som är lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, samla en lång tröja med en grå halsringning och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med en lila lång pufferrock och svarta stövletter i läder för att se super chic ut.

Svart bundet midjekavaj med svarta skinny jeans

svart bundet midja puffer kappa med svarta skinny jeans
källa

För att se enklare och renare ut kan du till och med bära en svart lång pufferrock och binda den i midjan så att den svarta tröjan knappt kan kika ut under. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans och svarta mocka stövlar för en snygg och feminin touch.

Bär den med en rosa tryckt turtleneck och randiga vidbenbyxor

rosa tryckt turtleneck och randiga byxor med vida ben
källa

Här är en mycket kreativt designad och vacker outfit. Det ser inte bara bra ut, det kan också få dig att se längre och smalare ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd och rosa turtleneck med svarta och vita randiga byxor. Placera en lång, svart buffertrock över dessa delar. Använd platåsvarta stövletter i läder för att skorna ska komplettera klädseln.

Grå lång pufferjacka med rutig knapp-up skjorta


källa

Här är en mycket mysig business casual outfit som lutar till den avslappnade sidan. För att uppnå detta utseende kan du bära en rutig skjorta med knappar och en grå passform lång pufferrock. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och grå mockaskinn över knäna för en mer uppfriskande och damliknande look.

Svart lång kappa med smala jeans och knähöga läderstövlar


källa

För att få ett mörkt och coolt utseende, här är en outfit att prova. Bieffekten av outfit är att den också kan få dig att se smal och lång ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med svarta skinny jeans. Lägg en svart lång pufferrock på toppen. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar med knähöjd för att slutföra kläderna. Du kan göra kläderna lite lättare genom att bära en vit stickad hatt.

Svart midjepuffjacka med jeans med blå manschett

svart, midi-lång pufferrock med blå jeans med manschett
källa

Detta är en mycket minimal och snygg outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta enkla utseende kan du helt enkelt bära en svart tröja med rund hals och blå jeans med raka ben. En svart lång pufferrock och svarta ballerinaskor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Svart quiltad pufferrock med läderbyxor och stövlar

svart quiltad pufferrock med läderbyxor och stövlar
källa

Här är en lång svart pufferrock som inte riktigt ser svullig och tjock ut. Det är en quiltad som är lite tunnare. Du kan bära en svartvit randig långärmad T-shirt och svarta läderbyxor för stil. Använd svarta mockasko stövlar för att ge en feminin touch till utseendet.

Svart lång pufferrock med en bekväm tröja med mock-halsringning och läderjackor

svart lång pufferrock med bekväm tröja med ståkrage och läderjackor
källa

Här är en annan helt svart outfit, men den här gången är det en mer avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende, använd bara en svart tröja med lös passform och leggings i svart läder. En svart lång pufferrock och svarta och vita canvas sneakers är ett utmärkt val för att komplettera utseendet.

Bär med en gul tröja och rutig halsduk

gul tröja och rutig halsduk
källa

För att se mer uppfriskande och glad ut, låt oss lägga till ett citrongult element i blandningen. Till exempel kan du ha en citrongul stickad tröja med en svart och vit rutig linneshalsduk till toppen. Kombinera den med en grå lång kavaj och blå skinny jeans. Komplettera din outfit på ett underbart sätt genom att bära svarta mockaskor och en vit stickad hatt.

Grön lång pufferrock med grå tröja och svarta jeans

grön lång pufferrock med grå tröja och svarta jeans
källa

Det här är en väldigt snygg lagerskiktad outfit. Var uppmärksam på skiktningstekniken. För att uppnå detta utseende, bär en grå tröja över en lite längre vit t-shirt. Kombinera dem med en grön lång pufferjacka och svarta korta jeans. Avsluta med att ha på sig grå crew strumpor och grå sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Svart lång pufferrock med röd och svart rutig miniklänning

svart lång pufferrock med röd och svart rutig miniklänning
källa

Att bära en röd och svart rutig miniklänning är ett mycket bra alternativ att se naturligt och iögonfallande ut samtidigt. För att utforma det kan du helt enkelt bära det med en svart lång pufferrock, svarta strumpor och ett par svarta läderstövlar för att se extra snygg ut.

Här är de långa pufferrock-outfitidéerna som jag vill dela med dig. Alla kläder kan tas av mycket enkelt där. Se bara till att bitarna sitter tätt och att du ser smal och lång ut istället för att se klumpig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*