Hur man utformar lång kaki kjol

Hur man utformar lång kaki kjol

Innan dess pratade jag om hur man utformar olika typer av khakikjolar. Idag vill jag göra något annat och mer specifikt. Vad jag ska prata om idag är den långa kakikjolen, en speciell version av kakikjolen som är luftig att röra vid. Det är bäst om du bär det som en del av din street outfit, särskilt på hösten och våren när det inte är för kallt eller för varmt. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina långa khaki kjol outfit idéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart t-shirt med en olivgrön lång khaki kjol


källa

Låt oss börja den här listan med en väldigt business casual outfit som vänder sig till den avslappnade sidan. Detta gäller bara de av er som inte behöver följa en strikt klädkod på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en lång grön kakikjol. Lägg till ett par vita skandaler och en svart läderhandväska i din outfit för att se uppfriskande snygg ut.

Ljusgrå västtopp med grön lång khaki kjol

ljusgrå västtopp med grön lång kakikjol
källa

Det här är en så enkel och luftig outfit att du kan sticka ut när du bär den för avslappnade hangouts. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå bodycon-västtopp. Kombinera den med en lång, lätt veckad kakikjol. Använd svarta glidskandaler och ett brunt bälte för att ge extra stil till utseendet.

Svartvit randig t-shirt med lång omlott kjol i khaki

svart-vit randig t-shirt med lång khaki wrap-kjol
källa

Här är en mycket avslappnad outfit som är perfekt för hangouts. För att uppnå detta utseende, bär en svartvit randig t-shirt med en midi khaki wrap kjol. Använd neonrosa sandaler för skor för att göra denna outfit mer iögonfallande och damliknande. Du kan också bära en blå jeansjacka för att se mer elegant ut.

Marinstickad tröja med rund halsringning och grå khaki lång kjol

Mörkblå stickad tröja med rund halsringning och grå khaki lång kjol
källa

För att få en mycket mysig outfit som du definitivt kan ha på kontoret kan du bära en marinblå stickad tröja med rund hals för toppen. Koppla ihop den med en grå golvlång khakikjol. Bär ett par nakna sandaler för att skorna ska se mer uppfriskande och elegant ut.

Svart halter topp med grön khaki kjol

svart halter topp med grön khaki kjol
källa

Här är ett mycket enkelt och snyggt sätt att utforma den långa kaki-kjolen. I detalj kan du bära en svart formad grimtopp med en olivgrön lång khakikjol. Om du tycker att kläderna är lite för enkla kan du bära ett par mer iögonfallande skor som det här paret med blå och guldremskandaler.

Bär med en vit skalad topp med en svart kavaj

vit topp med kantad fåll och svart kavaj
källa

Detta är en ganska iögonfallande affärs-casual-work-outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit spetsblus med lång ärm med en kantad kant och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med en grön lång khaki kjol. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera outfit med en särskilt snygg touch.

Grön lång kjol i khaki wrap med svart väst

grön lång kjol i khaki wrap med svart väst
källa

För de av er som tycker att power dressing handlar om att bära svarta kostymer har du bara delvis rätt. Ibland kan ett enkelt utseende så här med rätt färgkombination och snitt också få dig att se lite aggressiv ut. En svart väst topp och en grå khaki wrap kjol är ett säkert sätt att uppnå denna speciella outfit. Använd svarta öppna remmar för att göra det här fantastiska utseendet.

Vit spets kortärmad topp med en grön lång kjol

vit spets kortärmad topp med grön lång kjol
källa

Här är en mycket enkel och uppfriskande outfit som är särskilt bra för semester. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha en vit spets kortärmad blus till toppen. Koppla ihop den med en grön golvlång khakikjol och ljusrosa klackar med öppna tå för att komplettera utseendet.

Vit väst crop top med grön golvlång kjol

vit västskörd med grön golvlång kjol
källa

Om du älskar att bära boho-kläder, här är en som du definitivt kan känna lukt av boho-stil. För att uppnå detta uppfriskande och snygga utseende kan du bära en kort vit västtopp och para ihop den med en grön maxikaki-kjol. Ett par svarta klackar och en halmplånbok är ett komplett komplement till denna anmärkningsvärda outfit.

Elfenben khaki lång kjol med jeansjacka

Elfenben khaki lång kjol med jeansjacka
källa

Medan en kakikjol vanligtvis är grön, är elfenben faktiskt en annan färg som du ofta ser på en kakikjol. Till exempel, här är en lång elfenben khaki kjol ihop med en svart spetsblus och en blå jeansjacka. Kombinera dem med ljusrosa klackar för att göra outfit smal och damlik.

Elfenben lång kaki kjol med rak snitt och vit långärmad topp

Elfenben lång kaki kjol med rak snitt och vit långärmad topp
källa

Låt oss nu titta på en annan outfit byggd kring en elfenben lång khaki kjol. För att utforma den kan du helt enkelt bära den med en högkvalitativ vit långärmad t-shirt. För skorna kan du bära ett par mörkgrå sammetballerinor för att ge en feminin och avslappnad touch till det övergripande utseendet.

Ljusgrå, lätt utsvängd kakikjol med svart T-shirt

ljusgrå, lätt utsvängd kakikjol med svart t-shirt
källa

För en mycket platt men ändå snygg outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart bodycon-t-shirt med en lång ljusgrå khaki maxikjol. Använd stövlar i brunt läder för att skorna ska se snyggare och smalare ut.

Bär med svart västtopp med läderjacka

svart västtopp med läderjacka
källa

Lägg till en svart skinnjacka i mixen för att förvandla din luftiga outfit till en sval och mörk. Du kan till exempel ha på dig en svart skinnjacka med en svart västtopp. Kombinera dem med en golvlång grön kakikjol och svarta sandalklackar för att komplettera detta unika och snygga utseende.

Ärmlös topp med mörkblå mock-halsringning och lång kjol i khaki

ärmlös topp med mörkblå mock-hals och lång khakikjol
källa

För att uppnå denna vackra och eleganta höstdräkt kan du bära en mörkblå ärmlös tröja i toppen. Kombinera det med en crepe maxi khaki kjol. Använd svarta och vita tryckta klackar med öppen tå för att ge utseendet en lekfull touch.

Bär den med en svart bodycon-tröja och en knappskjorta

svart figur-kramad tröja och skjorta med knappar
källa

Här är en underskattad men underbar outfit att ha på sig på kontoret. Använd en svart nedskjortad skjorta med en svart stickad bodycon-tröja för toppen. Koppla ihop dem med en beige maxi-kaki-kjol och svarta klackar med öppna tår för att komplettera klädseln i stil.

Hoppas du tycker att ovanstående khaki lång kjol outfit idéer är användbara och praktiska. För de av er som inte är så bekväma med superkorta kjolar, bör listan ovan vara ett bra ställe att få några outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*