Hur man utformar lång blus

För dig som gillar luftiga, snygga och naturliga outfits har du kommit till rätt ställe. Vad jag ska prata om idag är hur man bär den långa blusen. Du kan enkelt skapa några mycket snygga och attraktiva lagerkläder. Om du till exempel bara kombinerar en vit lång blus med mörka skinny jeans och svarta klackar kommer du att se väldigt snygg och smal ut. Det finns andra sätt att utforma det vackert. Låt mig veta visa dig listan över långa idéer om blusoutfit som jag har sammanställt. Låt oss komma in direkt.

Vit lång blus med ljusblå slim fit jeans


källa

Du kommer att se en lista med snygga kläder som är mycket lätta att ta av. Först och främst är här en superavslappnad och luftig outfit som du kan prova. För toppen, använd bara en vit lång blus med knappar. Kombinera den med en ljusblå, slim-cut ankel jeans. Använd spetsiga svarta läderklackar för att ge din outfit en elegant touch.

Vit lång blus med knappfästning, svarta skinny jeans och klackar med öppen tå

vit lång blus med knappar, svarta skinny jeans och klackar med öppna tå
källa

För att se mer elegant och professionell ut, överväga att prova denna minimala svartvita outfit istället. För att forma denna affärsavslappnade outfit kan du helt enkelt bära en vit skjorta med lång knapp och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för att se professionell och elegant ut.

Svart maxi-kortärmad blus med hög slits och vita jeans med muddar

svart maxi-kortärmad blus med hög slits och vita jeans med muddar
källa

För att forma det här unika och luftiga utseendet kan du bära en riktigt lång blus, som som kärna i outfit är en svart, högklippt kortärmad blus med maximal längd. Kombinera den med ett par vita skinny jeans med manschetter. Bär ett par ljusrosa utklippta klackar och en snygg korsväska med kamelmocka för att komplettera din outfit på ett feminint sätt.

Vit tunikablus med en rodnadrosa halsduk och grå longline-kofta

vit tunikablus med rodnadrosa halsduk och grå longline-kofta
källa

För att forma det här attraktiva och mysiga skiktade utseendet, bär du en vit tunikablus med en rodnande rosa och brun rutig filtduk och lägg en grå longline-kofta över dessa bitar. Använd svarta skinny jeans och ett par bruna läderstövlar i läder för att se snygga och eleganta ut.

Vit långärmad skjorta med svarta leggings och utklippningsstövlar

vit långskjorta med knappar, svarta leggings och utskurna stövlar
källa

En vit lång skjorta och leggings kombination ger vanligtvis ett mycket enkelt och minimalt resultat. Här är en bra idé att krydda utseendet lite. Använd en lång vit blus med svarta leggings för att forma det här utseendet. Lägg till ett par svarta klackar för att förvandla denna outfit till en snygg och unik.

Svartvit randig maxi-blus med halva ärmar och jeans

svartvit randig maxi-blus med knappar och halva ärmar och jeans
källa

Här är en mycket unik och attraktiv outfit som du även kan ha på dig som en casual casual outfit. För att forma det här utseendet, använd en svartvit randig longline-skjorta med maximal längd och en svart crop top. Bär den med blå slim fit-jeans och svarta mockasandaler för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Vit kortärmad, medellång, högskalad blus med blåklippta jeans

vit, kortärmad, medellång, hög splitblus med jeans med blå snitt
källa

För att skapa den luftiga business casual outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan, kan du bära en vit, kortärmad, högskalad tunikablus med en marinblå skuren jeans. Mycket kreativt, ha på dig ett par senapsgula läderskor med öppen tå och en rodnande rosa läderhandväska för att komplettera kläderna på ett attraktivt sätt.

Vit långärmad skjorta med svarta slim fit-jeans

vit lång skjorta med knappar och svarta slim fit jeans
källa

För att se extra luftig och konstnärlig ut, kan du helt enkelt välja ett svartvitt utseende. Bär en lång, överdimensionerad blus med en vit knapp på toppen. Kombinera den med svarta slim fit-jeans med muddar. För skorna, gå tillbaka till vitt genom att bära ett par vita sneakers.

Vit knälång longline-blus med rippade ankeljeans

vit knälång longline-blus med rippade ankeljeans
källa

För att forma denna naturliga och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en vit knälång skjorta och en superljusgrå rippad slim fit-jeans. Bär ett par vita klackar med öppen tå för detaljerade paljetter. Bär en liten och elegant ljusgrön axelväska för att göra utseendet komplett.

Grå långdragen kofta med vit skjorta och rippade jeans

grå longline kofta med vit skjorta och rippade jeans
källa

Här är en lagrad outfit som kan få dig att se både mysig och snygg ut. För att skapa de här vackra lagren kan du bära en vit långskjorta som delvis är undanstoppad. Bär en grå longline kofta över den. För resten av kläderna, bär mörkgrå rippade skinny jeans och vita spetsiga klackar.

Ljusgul lång blus med knappstängning och smala svarta jeans

blekgul lång blus med knappar och svarta jeans
källa

För ett mycket naturligt utseende och flickaktigt utseende, överväga att bära en ljusgul överdimensionerad knappskjorta som kärnan i ditt utseende. För resten av kläderna kan du bära mörkgrå slim fit-jeans. Lägg till ett par svarta mockaskor och en svart läderhandväska för att komplettera din outfit.

Mörkblå skjorta med blommönster och vita jeans

Mörkblå skjorta med blommönster och vita jeans
källa

För att uppnå detta vackra och djupa utseende kan du bära en mörkblå blus med blommigt tryck och lång knapp. Bär den med vita beskurna slim fit jeans och ljusrosa gladiator sandaler för en damliknande finish.

Svart, kortärmad, avslappnad, lång blus med vita jeans och rosa klackar

svart kortärmad blus med korta ärmar och avslappnad passform, vita jeans och rosa klackar
källa

För att uppnå detta enkla och konstnärliga utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart bred snitt bredärmad långärmad lång blus med vita smala snitt jeans. Kombinera dessa bitar med ett par rosa spetsiga tåklackar för en elegant touch.

Vit ärmlös chiffong maxi longline blus med svarta mini shorts

vit ärmlös chiffong maxi longline blus med svarta mini shorts
källa

Det här är lätt min favoritdräkt bland listan. För att forma det här utseendet, använd en ärmlös lång blus av vit chiffong med hög slits. Bär blusen med svarta mini-jeansshorts. Bär ett par vita platta sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Här är de långa idéerna för blusoutfit som jag vill prata med dig om. Som du ser får de dig verkligen att se fantastiskt ut, men de är förvånansvärt lätta att dra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*