Hur man utformar lång ärmlös väst

För dig som tröttnar lite på vad du bär på jobbet varje dag har jag goda nyheter för dig. Det finns några coola små föremål som du kan placera över dina arbetskläder så att de ser både mer intressanta och trevligare ut. Dessa föremål kommer med en kort men cool lista över koftan, axlarna och västen. Idag ska jag prata specifikt om en mycket speciell och snygg väst, nämligen den långa ärmlösa västen. Vad du ska se är några riktigt bra idéer för en lång ärmlös västdräkt som jag har samlat. Låt oss hoppa direkt in.

Grå ärmlös väst med vit mock Neck tröja


källa

För att starta den här listan över eleganta och mysiga kläder ska jag visa dig denna professionella och vackra outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tröja med mock-hals med en grå lång ärmlös väst. Bär dem med svarta smala byxor och svarta mockaknäskor för ett snyggt utseende.

Grå ärmlös väst med svart skiftklänning

grå lång ärmlös väst, svart skiftklänning
källa

Även om denna outfit också innehåller en grå lång ärmlös väst som den tidigare outfit, är helhetsintrycket väldigt annorlunda. Västen är ihop med en svart miniklänning som bara är något kortare än västen så att dina ben ser längre ut. Bär ett par grå mocka över knästövlarna för att lägga en feminin touch till din outfit.

Rosa ärmlös långväst med svarta läderbyxor

rosa ärmlös långväst svart läderbyxa
källa

Denna outfit är snyggare och är särskilt lämplig för dig som arbetar i den kreativa branschen. För att forma denna fantastiska outfit kan du bära en svart västtopp med svarta läderbyxor. Bär en rosa ärmlös lång väst över västtoppen och avsluta din outfit med ljusrosa fotledsremmar med klackar i öppen tå.

Svart väst med vertikalt randig skjorta och jeans

svart väst vertikalt randig skjorta jeans med knappar
källa

För dig som arbetar i den kreativa industrin eller arbetar som designer eller konstnär, här är en cool och konstnärlig outfit att bära på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig skjorta med knappar och en svart ärmlös lång väst. Använd rippade pojkvänjeans och ljusgrå sneakers för att komplettera utseendet.

Blush Pink Wool ärmlös långgrå med vit topp och jeans

Blushrosa ull ärmlös lång grå vit topp jeans
källa

Denna outfit är inte bara snygg och elegant, den har också en feminin touch tack vare användningen av färgen rodnar rosa. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit bodycon långärmad t-shirt med en rosa lång väst. Blå skinny jeans och vita klackar är ett enkelt sätt att avsluta din outfit.

Svart lång ärmlös väst med vita skinny jeans

svart lång ärmlös väst vita smala jeans
källa

För att uppnå ett konstnärligt och snyggt utseende hjälper användningen av svartvita färgkombinationer ofta. Som ett exempel på en sådan outfit kan du bära en svart västtopp med vita skinny jeans. Bär en lång svart ärmlös väst över dessa bitar. För skorna kan du göra klädseln både snyggare och femininare genom att bära svarta, remma öppna sandaler.

Bär med en svart och vit randig mock neck långärmad t-shirt

svartvitt randig mock-neck långärmad T-shirt
källa

Här är en mycket intressant upplevelse av en ikonisk svartvit randig t-shirt. Det är en långärmad mock-hals som är ihop med en lång svart väst. Ett unikt sätt att slutföra denna outfit är att bära svarta klockbotten och svarta sandaler för att göra den till en mer feminin outfit.

Vit väst med ljusrosa ärmlös topp

vit väst ljusrosa ärmlös topp
källa

För en uppfriskande och glad look kan du bära mer vitt i din outfit. Du kan till exempel kombinera en ärmlös blus i vit eller ljusrosa med en vit lång väst. Kombinera dessa bitar med ljusblå skinny jeans med muddar och ljusrosa spetsiga klackar. Bär ett boho-stilhalsband för att göra outfit ännu snyggare och unikt.

Svart lång väst med grå t-shirt med halva ärmar

svart långväst grå halvärmad t-shirt
källa

Mycket sällan skulle du ha en outfit som ser bra ut med mer än tre färger. Detta är ett trevligt undantag som använder fyra färger. För att utforma denna outfit kan du bära en grå t-shirt med en svart lång ärmlös väst, vita skinny jeans och ljusröda, strappiga balletlägenheter.

Ljusgrå lång väst med grov stickad tröja

ljusgrå stickad tröja med lång väst
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vändning och titta på denna outfit som bara använder färgen grå. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en grå tjock stickad tröja med en ljusgrå lång ullväst. Bär dem med grå skinny jeans och grå mocka spetsiga klackar för att göra din outfit stilfull.

Elfenben lång väst med marinärmlös topp

Elfenben långväst marinblå ärmlös topp
källa

Denna outfit visar hur en lång väst kan förvandla en snygg och lite unisex outfit till en vacker. Du kan också ha en mörkgrå t-shirt med blå jeans och ljusgrå mockaskor. Denna outfit skulle ha sett snygg och avslappnad ut om vi hade stannat där. Men genom att lägga till en lång elfenbenväst i mixen är outfit nu en mycket bedårande och vacker outfit.

Lång väst av crepeull med svart tröja och vit skjorta

rosa ull långväst svart tröja vit skjorta
källa

Denna outfit är som en variant på en lång ullrockoutfit, bara att kappans ärmar avlägsnas magiskt. Bär en vit skjorta med knäppning, svart tröja och lång crepeullväst för toppen. Kombinera dem med gråa skinny jeans och leopardmönstrade spetsiga klackar för att ge en feminin och mogen touch till det övergripande utseendet.

Vit maxiväst med svart midiklänning

vit maxi vest svart midiklänning
källa

Detta är en väldigt enkel svartvit outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket är att kombinera en maxiväst med en midi-skiftklänning. I det här fallet väljs en vit maxiväst för att kombinera med en svart tryckt midi-skiftklänning med en uppstående krage. Koppla ihop dessa bitar med svarta klackar med öppen tå för en elegant touch.

Bär den med en vit knapp-up skjorta och en paljett maxikjol

vit knapp-up skjorta med paljett maxikjol
källa

För en elegant och konstnärlig look, hitta en svart utsvängd minikjol med snygga silver paljettdetaljer. Kombinera den med en vit skjorta och svart lång väst. Slutligen bära ett par svarta klackar för att se mer elegant och damlik ut.

Vit ärmlös väst med bälte och chambray skjortklänning

vit ärmlös chambray skjortklänning med väst och bälte
källa

För ett uppfriskande och flickaktigt utseende kan du bära en vit ärmlös väst med bälte över en chambray miniklänning. Koppla ihop dem med knähöga stövlar i kamelskinn för att komplettera outfit i stil.

Här är de långa ärmlösa idéerna för västkläder som är snygga men minimala. Viktigast är att kläderna är väldigt lätta att ta av. Prova dessa idéer så kommer du troligen att ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*