Hur man utformar låga klackar

Hur man utformar låga klackar

Jag känner att jag pratade om alla typer av höga klackar på den här bloggen och jag lade inte tillräckligt hänsyn till de låga klackarna. Även om det låter lite kontraintuitivt, kan du bära låga klackar få dig att se väldigt smal och lång ut. Du kommer att bli förvånad över hur en halv eller en tum lägre häl kan få dig att se så mycket smalare och smalare ut. Och viktigast av allt, de tenderar inte att lägga så mycket stress på dina fötter som höga klackar. För att visa dig hur du ser bäst ut med dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för låga klackar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit chiffongblus med kall axel, rippade jeans och svarta låga klackar


källa

För att börja med den här listan över enkla, damliga och naturliga utseende vill jag börja med en affärsavslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös chiffongblus med en kall axel. Kombinera den med en gråblå skinny jeans. Bär ett par svarta låga klackar för att slutföra utseendet.

Blush bälte khaki jacka med svart mock hals mini shift klänning och låga klackar

Blushing khaki jacka med bälte, svart miniklänning med stand-up krage och låga klackar
källa

Detta är också en mycket minimal outfit som kan få dig att se både ladylike och lite kraftfull ut på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart miniklänning i mock-hals och toppa den med en rodnande khakjacka med bälte. Använd ett par ljusrosa och svarta höga klackar för att skorna ska avrunda outfit med elegans.

Svart t-shirt med vit tryckt minikjol och basebollkeps

svart t-shirt med vit tryckt minikjol och basebollkeps
källa

Det här är en ungdomlig street outfit som du kanske vill prova. Bär bara en svart t-shirt med en minikjol i vitt och svart stamtryck. Kombinera den med en svart basebollkeps. För skorna, ha på dig ett par burgundy mocka låga klackar för att komplettera outfit i stil. Du kan också lägga till en svart läderhandväska i mixen för att se mer attraktiv ut.

Vit knapp upp skjorta med blå leopardmönstrad jeans och låga klackar

vit skjorta med knappar, blå jeans med muddar och låga klackar med leopardmönster
källa

Här är några saker du kan göra för att forma denna snygga och pojkaktiga outfit. För toppen, använd bara en vit slim fit-skjorta. Koppla ihop den med blå jeans med raka ben. Bär ett par leopardmönstrade låga klackar för att göra din outfit stilfull. Lägg till en rodnande rosa läderkopplingsväska för att komplettera utseendet.

Blush Pink Wool Blazer med svart t-shirt och manschettjeans

rodnande rosa ullkavaj med svart t-shirt och jeans med muddar
källa

För att uppnå denna snygga och minimala outfit, här är några saker du kan göra. Till toppen kan du bara ta en svart t-shirt och toppa den med en rodnande ullblazer av rosa ull för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par svarta låga klackar för skorna för att komplettera utseendet.

Ärmlös topp i vit chiffong med matchande vidbyxor och grå låga klackar

Ärmlös topp i vit chiffong med matchande byxor med vida ben och grå klackar
källa

Detta är en superuppfriskande och minimalistisk outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och tillgänglig. Det är en perfekt outfit för dejting. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit ärmlös chiffongtopp med vita vidbyxor. Koppla ihop dem med ett par snygga gråa låga klackar för att slutföra kläderna.

Ljusblå skinny jeans med muddar och svarta, öppna tåklackar

Ljusblå skinny jeans med muddar och svarta, öppna tåklackar
källa

Låt oss nu titta på en väldigt avslappnad och minimalistisk outfit som du kan bära både som en affärs casual outfit och som en street outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit linneknappskjorta. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans med manschett. För skorna, ha på dig ett par svarta öppna tår med låga klackar för att slutföra utseendet.

Vit knäppt skjorta med blå minikjol

vit skjorta med knappar och blå minikjol
källa

För att forma denna snygga och uppfriskande outfit kan du bära en vit skjorta med smal passform på toppen. Kombinera den med en blå minikjol i lång denim så att dina ben ser superlånga och smala ut. Bär ett par klackar sandaler för skorna för en uppfriskande touch för att slutföra outfit.

Ljusblå höjda manschettjeans med låga klackar och leopardmönster

Ljusblå höghus med muddar och låga klackar i leopardmönster
källa

Det här är en ganska intressant och damliknande outfit som du kanske vill ha på dig för ett semi-formellt gränsevenemang. För att uppnå detta utseende, använd svart topp och en chiffongskjorta med smal passform. Kombinera den med ljusblå skinny jeans med muddar. Bär ett par spetsiga klackar med leopardtryck för att göra skorna kompletta med elegans.

Mörkblå skjorta med tryckt midikjol och svarta klackar

Marinblå skjorta med tryckt midikjol och svarta klackar
källa

För att forma denna eleganta och eleganta arbetsdräkt kan du börja med en mörkblå sidenblus med knappar och en smal passform. Kombinera den med en mörkblå och grå tryckt midikjol med en lätt flare. Bär ett par svarta låga klackar för att skorna ska komplettera utseendet.

Svart kavaj med smala jeans och mockaklack

svart kavaj med smala jeans och mockaklackar
källa

Detta är en mycket naturlig och elegant outfit som du bör prova. För att uppnå denna outfit kan du bära en rodnande rosa tröja med en svart kavaj. Kombinera dem med grå skinny jeans. Bär ett par svarta mocka låga klackar för att skorna ska komplettera utseendet.

Grå och vit av axelrandig blus med grå jeans

svartvitt av axelranden med blå jeans
källa

För att forma denna coola och reserverade sexiga outfit kan du bära en grå och vit, knuten blus med knytiga jeans. Kombinera dem med ett par burgundy-färgade låga klackar för att sätta in klädseln snyggt och snyggt.

Svart kortärmad midi-volangklänning med vinröda klackar

svart kortärmad midi ruffle klänning med burgundy-färgade låga klackar
källa

För att uppnå detta enkla och avslappnade utseende kan du bära en svart midiklänning med rynkad midja. Koppla ihop det med ett par vinröda låga klackar för att slutföra kläderna.

Här är idéerna om kläder med låga klackar som jag ville dela med dig. Testa dem och se hur de passar din stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*