Hur man utformar läderskor

Hur man utformar läderskor

I nästan alla mina blogginlägg med outfitidéer har jag hittat två artiklar som dyker upp: vita sneakers och svarta läderstövlar. Jag tyckte att det var intressant och gav mig faktiskt en bra uppfattning om hur mångsidiga de är. Då hade jag en intressant tanke. Kan jag bära något däremellan och se bra ut? Svaret är ja och barnet till de två artiklarna är läderskor. De är faktiskt ganska lätta att utforma. För att få en bra start har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i läderskor. Låt oss titta på dem nu.

Svarta läderskor med kamelnalle


källa

De mest typiska läderskorna är som visas på bilden. De är vanligtvis slip-on skor med svarta läder överdelar och vita bottnar. För ett elegant och snyggt vinterutseende kan du bära de svarta läderstövlarna med en lång kamelnallejacka. Bär en svartvitt randig långärmad t-shirt och leggings för att komplettera ditt utseende.

Använd den med en svart kavaj med vit topp och smala byxor

svarta sneakers blazer vita smala byxor
källa

För en avslappnad svartvitt outfit kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en svart kavaj för toppen. Använd vita skinny jeans med svarta läderskor för skinkorna.

Bruna läderskor med lång grå kofta och rippade jeans

brunt läder sneakers lång grå kofta
källa

När det gäller en snygg streetoutfit kommer alltid kombinationen av en vit t-shirt, rippade jeans och Converse att tänka på. Det är bara en klassisk och tidlös outfit som nästan säkert får dig att se anständig ut. För att lägga till en liten twist på denna outfit kan du ersätta Converse med liknande skor i de bruna läderskorna. Bär också en grå kofta för att ge outfit extra karaktär och ta den till en annan nivå.

Svarta sneakers med svart linne och smala jeans

svarta sneakers skinny jeans
källa

För en sommardräkt som ser cool och mörk ut, överväga denna helt svarta outfit. Bär bara en svart linne med svarta skinny jeans och svarta läderskor för att uppnå utseendet.

Grå kortärmad tröja & leggings med svarta sneakers

grå tröja leggings med korta ärmar, svarta läder sneakers
källa

En grå kortärmad tröja och svarta leggings är en smart och minimalistisk outfit. Bär de svarta läderstövlarna så att kläderna ser mer professionella ut än vita träningsskor. För vissa arbetsplatser är denna outfit till och med lämplig som en affärsavslappnad outfit på sommaren.

Använd den med en grå tröja med hög hals och läderjackor

Läder sneakers leggings med grå stickad tröja
källa

Outfiten är en bra demonstration av det löst-upp-tätt-botten-tricket som kan få dig att se bedårande och ömtålig ut på ett bra sätt. För toppen, använd bara en grå, bekväm, stickad tröja med hög hals. Lägg till ett par leggings och leggings i svart läder till ekvationen. Att använda färg är enkelt, men delarna verkar bara fungera perfekt. Det bästa med denna outfit är att den är väldigt lätt att ta av.

Svarta läderskor med mörkblå ullrock

svarta läderskor, mörkblå ullrock
källa

Om du letar efter en feminin vinterdräkt som verkligen håller dig varm, kan det här vara den för dig. Använd en svart kabeltröja med en marinblå ullrock. Använd svarta leggings eller skinny jeans för skinkorna. Antingen fotkängor eller läderskor är ett val för skorna. När allt kommer omkring är en grå ullhalsduk både en funktionell och en elegant del av outfit.

Använd den med en grå, tjock stickad tröja och läderjackor

Läder sneakers grå tjock stickad tröja
källa

För ett mysigt utseende som är både feminint och snyggt kan du bära en grå, tjock stickad tröja med leggings och svarta svarta lädersneakers. En röd plånbok kan verkligen krydda denna svarta och grå outfit.

Bruna läderskor med grå kofta och jeans

brunt läder sneakers grå kofta outfit
källa

Här är en elegant och snygg street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bära en vit pojkvänskjorta. Kombinera den med rippade pojkvänjeans och bruna läderskor. En lång grå kofta kan ge en feminin touch till det övergripande utseendet. Och väldigt intressant, en vit liten ryggsäck verkar passa perfekt till kläderna.

Bär den med en vit blus och beskuren svart tröja

vit blus beskuren tröja svarta läderskor
källa

Dräkten är en bra demonstration av hur du kan använda skiktning för att förbättra ditt klädspel. För en topp, bär en vit blus med en kort svart stickad tröja över. Lägg till ett par svarta läder leggings och läderskor i ekvationen. Du kan föreställa dig hur normal eller ointressant denna outfit skulle ha sett ut om den svarta tröjan inte hade funnits. Det skulle fortfarande ha sett anständigt ut, men definitivt ingenting jämfört med den nuvarande versionen med mycket stil och karaktär.

Svarta höga sneakers i läder med nitar och dunjacka och halsduk

svart läder sneakers halsduk med nitar
källa

Gymnastikskor för denna outfitidé skiljer sig lite från de tidigare kläderna. Det är ett par svarta höga läderstövlar med nitar. Du kan kombinera den med en svart dunjacka, ljunggrå tröja och en stickad halsduk. För fler outfitidéer för liknande skor, se vårt blogginlägg om outfitidéer för dubbade skor.

Låga läderskor med strumpor

Läder Low Top Sneakers Byxor Strumpor Outfit
källa

Denna outfitidé är tänkt att påminna dig om att du inte alltid behöver ha osynliga strumpor med sneakers i lågt läder. Ett par snygga byxstrumpor passar också bra med sneakersna. Ett snabbt tips är att byxstrumporna för rör med tunna ben vanligtvis ser bättre ut. Det är fortfarande säkrare att ha osynliga strumpor för dem med relativt tjocka ben.

Bär med en överdimensionerad tweedjacka

svart läder sneakers tweed jacka
källa

För en mer färgstark och kreativ outfit kan du bära läderskorna med en tweedjacka, manschettjeans och en rutig halsduk.

Bär med en överdimensionerad svart ullrock

överdimensionerade läderskor gjorda av en svart ullrock
källa

Om du vill tona ner dina helt svarta arbetskläder kan du helt enkelt byta ut dina klackar med ett par svarta sneakers i massivt läder. Välj de som är helt svarta så att de inte ens ser ut som sneakers. Använd den till exempel med en överdimensionerad svart ullrock och svarta klänningbyxor.

Bär den med en svartvit randig klänning och en svart långrock

svart kappa randig klänning läder sneakers
källa

För ett feminint och konstnärligt utseende kan du bära läderskorna med en svartvit randig maxiklänning med en lång svart kappa.

Här är några av mina favoritidéer i läderskor som jag just delade med dig. Kläderna är relativt lätta att ta av. Låt oss försöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*