Hur man utformar läderkavaj

Jag vet att det finns så många av er som antingen tycker om att ha på sig kavajer eller skinnjackor. För att få det bästa av två världar, skaffa dig bara en läderblazer och bygg en snygg och elegant outfit runt den. Liksom vanliga kavajer är läderkavajen aldrig svår att forma eller ta av. Det är förmodligen en av de enklaste sakerna att bära för att se elegant och smal ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt coola läderjackor för dig. Låt oss titta på dem.

Svart blazer i läder med grå T-shirt och smala jeans med muddar

svart läderkavaj med grå T-shirt och smala jeans med muddar
källa

Låt mig bara börja med listan över hur man bär en svart läderkavaj som en vanlig kavaj. För att uppnå detta snygga och eleganta utseende kan du bära en svart läderblazer med en grå t-shirt till toppen. Kombinera dem med smala jeans med muddar och ljusrosa spetsiga tåklackar för en feminin touch.

Svart blazer i läder med vit tröja och sammet

svart blazer i läder med vit sammet
källa

För att se cool och mörk ut kan du använda svart som basfärg för din outfit. Till exempel kan du bära en svart blazer i läder med en grå t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar. Du kan till och med ha en svart kopplingsväska för att se smartare och snyggare ut.

Läderkavaj med grå t-shirt och svarta skinny jeans

Läderkavaj med en grå T-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att se superstark ut utan att se alltför mörk ut, försök lägga till något grått i din förmodligen helt svarta outfit. Använd till exempel en svart kavaj med en grå t-shirt av hög kvalitet för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera denna rena och snygga outfit.

Läderjacka med blus med knapptryckt leopardmönster

Läderjacka med blus i leopardmönster
källa

Om du gillar att ha på dig något som är väldigt unikt och som helt enkelt väcker människors uppmärksamhet kan du införliva en leopardtröja i din outfit. Använd till exempel skjortan med en svart skinnblazer och grå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta balettlägenheter för ett enkelt sätt att slutföra kläderna.

Bär med en V-ringad t-shirt och ljusblå skinny jeans

V-ringad T-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

För att se snygg och återhållsam sexig ut samtidigt kan du bära en figur-kramande t-shirt med en halsringning. Bär en svart läderjacka över den. Bär ljusblå skinny jeans på botten och ett par gula klackar med öppen tå för att komplettera det snygga och unika utseendet.

Svart kavaj med gråblå skinny jeans och utskurna stövlar

svart kavaj med gråblå rörstövlar med rörringning
källa

Detta är en mycket snygg outfit bestående av flera läderartiklar. För att uppnå detta fantastiska utseende, använd en svart läderblazer med en svart t-shirt för toppen. Bär den med grå och blå manschettmager jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart blazer i läder med grå tröja och vit knappskjorta

svart kavaj med grå tröja
källa

Denna outfitidé är förmodligen hur du skulle utforma en typisk kavaj. Den här gången med en svart läderjacka. Det ser bara svalare ut. Kombinera kavajen med en grå stickad tröja och en skjorta med en vit krage. Bär dem med marina skinny jeans och svarta ballerinaskor för ett snyggt och elegant utseende.

Läderkavaj med svart utsvängd miniklänning utan axel

Läderkavaj med en axelbandslös, svart utsvängd miniklänning
källa

Fram till denna punkt är nästan alla de nämnda kläderna jeans. Låt oss nu titta på ett mer damligt utseende som består av en klänning. För att skapa detta helt svarta snygga utseende kan du bära en svart miniklänning från axeln med en svart läderblazer. Komplettera outfit med andra läderartiklar i läderstövlarna och läder axelväskan.

Röd skinnjacka med grå stickad tröja och svart skaterklänning

röd läderjacka med grå stickad tröja och svart skaterklänning
källa

Det är ingen tvekan om att den svarta läderblazern ser bra ut. Men om du vill se mer unik ut, kan du prova en röd läderkavaj istället. Bär den röda kavajen med en vit skjorta med knappar och en grå tröja med rund hals. En svart skater midikjol, svarta leggings och svarta mockaskor är limet som kommer att föra denna outfit ihop.

Brun läderkavaj med röd och svart rutig flanellkjol

brun läderkavaj med röd och svart rutig flanellkjol
källa

Låt oss nu titta på hur en brun blazer i läder verkligen kan krydda ditt utseende. Kombinera den bara med en svart, passande tröja för toppen. Kombinera dem med en knälång kjol i svart och röd rutig flanell med hög midja. Bär svarta strumpor och svarta mockasko stövlar för att lägga en feminin touch till din outfit.

Svart skinnjacka med burgundy midi-skater kjol med hög midja

svart skinnjacka med burgundy midi-skatekjol med hög midja
källa

För att se lång och smal ut kan du använda ett litet knep för att bära en kjol med hög midja för att visuellt flytta midjan uppåt. Till exempel kan du bära en grå t-shirt med en svart skinnjacka till toppen. Stoppa din t-shirt i en midjan kjol med hög midja. Använd svarta leggings och svarta stövlar i läder för att se ännu smalare och snyggare ut.

Svart skinnjacka med röda skinny jeans

svart läderkavaj med röda skinny jeans
källa

Den svarta och röda färgkombinationen är förmodligen en av de mest aggressiva färgkombinationerna du kan ha. För att göra den till en kraftfull outfit kan du bära en svart V-ringad blus och en svart läderblazer till toppen. Bär den med röda skinny jeans och rosa guld spetsiga tåklackar för en något feminin touch.

Svart kavaj med grå skinny jeans och mockaskor

svart kavaj med grå skinny jeans och mockaskor
källa

För att se minimalistisk och snygg ut kan du använda färgkombinationen svart, vitt och grått på din streetoutfit. Använd till exempel en vit t-shirt med en svart läderblazer för toppen. Kombinera dem med gråttvättade smala byxor och svarta mockaskor för att komplettera denna karaktäristiska outfit.

Svart blazer i läder med vit knäppt skjorta och sneakers

svart läderjacka med vit skjorta och sneakers
källa

För att tona ner din snygga outfit lite kanske du vill ha vita sneakers istället för stövlar eller klackar. För resten av kläderna, bär en vit skjorta, svart läderblazer och svarta skinny jeans.

Hoppas att du tycker att de här idéerna i läderkläder som jag just delade med dig är användbara. Om du är nybörjare i en skinnjacka är listan ovan ett utmärkt ställe att starta ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*