Hur man utformar kyrkhatten

För er som gillar att klä sig formellt i kyrkan kommer det här blogginlägget att vara kul. Idag ska jag prata specifikt om hur man bär kyrkahatten. Mycket ofta, om du ville klä dig väldigt formellt, skulle du ha det med en matchande kyrkodräkt. Lite mindre formellt kanske du vill ha en fin och elegant klänning med hatten istället. Men hela poängen med att bära den är att se elegant och passande ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina idéer för kyrkahattens outfit. Låt oss komma in direkt.

Grön chiffongblus med matchande kyrkhatt


källa

För att starta den här listan över formella kyrkoutfitidéer visar jag dig först en specifik outfit som använder färgen grön. För att uppnå detta utseende kan du bära en grön chiffongjacka med en matchande chiffongblus. Kombinera dem med en svart midikjol och svarta klackar. Slutligen ha på dig en kyrkahatt i olivolja för att komplettera klädseln i stil.

Kjoldräkt med vit och grå kyrkahatt

Kjoldräkt med vit och grå kyrkahatt
källa

För att forma denna vackra och eleganta kyrkoutfit kan du bära en ljusgrå sidendräktjacka över en ljusgrå sidenblus. Kombinera den med en matchande grå midikjol med rak skärning i siden. För skorna kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa spetsiga klackar. Bär en grå sidenhatt för att göra utseendet komplett.

Vit och gulddräkt med matchande kyrkhatt

vit och gulddräkt med matchande kyrkhatt
källa

För att se lite mer märkbar ut, överväga att lägga till lite guld i blandningen. Till exempel, i stället för att ha på dig en helt vit kjoldräkt, använd en kostym med subtila guldfärgade detaljer. Ett par vita spetsiga klackar och en vit kyrkahatt är ett säkert sätt att avsluta din outfit.

Svart kavaj med kjol & chiffongkyrkahatt

svart kavaj med kjol och chiffong kepshatt
källa

För er som bor i länder där det är lämpligt att ha svart i kyrkan är följande möjligt. Du kan bara bära en svart slim fit kostymjacka med en matchande svart blus och svart midikjol. Kombinera dem med ett par svarta läderspetsar. Avsluta med en svart chiffongkyrkahatt för att komplettera utseendet.

Grå kyrkodräkt med silverhalsband och diamantörhängen

grå kyrkodräkt med silverhalsband och diamantörhängen
källa

För att skapa detta snygga och snygga helt grå utseende, här är vad du vill göra. Bär en grå kyrkojacka med en matchande grå sidenblus. Kombinera den med en grå, figur-kramande midikjol. Använd ett par grå spetsiga klackar för skorna. Bär en grå sidenkyrkahatt, ett silverhalsband och ett par silver diamantörhängen för att se ännu mer elegant och glänsande ut.

Gul kavajjacka med bälte, midikjol och kyrkhatt

gul kavajjacka med bälte, midikjol och kyrkhatt
källa

För att se extra glad och uppfriskande ut är det en bra idé att bära denna ljusgula outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusgul bälte kyrkodräksjacka och en matchande, figur-kramande midikjol. Kombinera dem med en matchande gul kyrkahatt. Använd ett par ljusrosa spetsiga klackar för att skorna ska klä upp klädseln som en dam.

Vit knapp-up skjorta med en utsvängd, utsvängd midikjol och en floppy kyrkhatt med ett zebra-tryck

vit skjorta med knappar, utsvängd midikjol med zebra-tryck och floppy kyrkhatt
källa

För att forma denna relativt mindre formella men eleganta kyrkoutfit kan du börja med den vita smala skjortan på toppen. Kombinera den med en svartvitt midikjol med zebra-tryck. Använd ett par svarta och vita rutiga klackar för skorna. Du kan bära en svart floppy hatt som en kyrkahatt för att se ännu mer elegant ut.

Blushrosa och svart tryckt kavajklänning med en matchande kyrkhatt

Blushrosa och svart tryckt kavajklänning med knapp och matchande kyrkhatt
källa

För att se glad och lite vintage ut, här är en kyrklig outfit som du kanske vill prova. Bär en blus och svart blazer midiklänning med en knapptryckning som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en rodnande rosa spetsig tåklack. Slutligen ha på dig en matchande rodnad och en svart kyrkahatt för att elegant klä in kläderna.

White Bucket Church Hat med matchande kjoldräkt

vit hink kyrkhatt med matchande kjoldräkt
källa

Att använda en dekorerad hinkhatt som kyrkahatt är också en mycket bra och rolig idé. Till exempel, här är en vit hink kyrkahatt som kan få dig att se väldigt snygg ut. Du kan para ihop den med en vit kjoldräkt för att se elegant och formell ut. Bär ett par vita spetsiga klackar för skorna för att slutföra kläderna.

Svart och vit chiffong hink kyrka hatt med tank klänning

Svart och vit chiffong hink kyrklig hatt med pansar klänning
källa

För att forma det konstnärliga svartvita utseendet kan du börja med den svarta och vita chiffongkyrkan. Koppla ihop den med en svart midi shift tankklänning för att se lite mer avslappnad och hålla outfit minimal. Bär bara ett par svarta spetsiga klackar för att skorna ska se snygga och rena ut.

Svart midiklänning med kall axel och vit fjäderkyrkahatt

svart midi shift-klänning med kall axel och vit fjäderkyrkahatt
källa

För att uppnå detta enkla och konstnärliga svartvita utseende kan du bära en svart midi-skiftklänning med en kall axel som fokus för din outfit. Med klänningen ser du vacker och minimal ut samtidigt. Koppla ihop den med en vit fjäderkyrkahatt och ett par ljusrosa höga klackar.

Naken och svart kepshatt med en tryckt kappklänning

naken och svart kyrkahatt med tryckt kappklänning
källa

Det här är en vintage kyrkoutfit som är kul då och då. För att forma det här utseendet kan du bära en svart och naken tryckt kyrkhatt med en matchande midiklänning. För skorna kan du bära ett par svarta spetsiga klackar som passar perfekt med resten av kläderna.

Blush rosa kyrkahatt med matchande kjoldräkt

rodna rosa kyrkahatt med matchande kjoldräkt
källa

För att skapa detta enkla och eleganta utseende kan du helt enkelt ha på dig en rodnande rosa kjoldräkt med en matchande rodnande kyrkahatt. För skorna, använd bara ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera det rena och feminina utseendet.

Här är idéerna för kyrkahattkläder som kan hjälpa dig att se attraktiv och elegant ut. Du kanske vill bära dem om du föredrar att se mer formell ut för kyrkans evenemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*