Hur man utformar kortärmad klänning

Hur man utformar kortärmad klänning

Det är ingen tvekan om att en långärmad klänning vanligtvis får dig att se väldigt elegant och mogen ut, men det finns tillfällen när du faktiskt vill se lite mer uppfriskande och luftig ut. I det här fallet finns det två omedelbara alternativ: den ärmlösa klänningen och den korta ärmklänningen. Båda dessa är uppenbarligen några bra alternativ. Men idag ska jag fokusera på det senare, vilket vanligtvis är lättare att uppnå eftersom du inte behöver visa så mycket arm och hud. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina kortärmade klädesidéer, förhoppningsvis för att inspirera dig att komma med dina egna idéer. Låt oss titta på dem nu.

Vit spets kortärmad babydoll miniklänning


källa

För att starta den här listan över uppfriskande och attraktiva outfitidéer kommer jag att visa dig en underbar outfit som du kan ha på dig till en cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du bara bära en vit spets babydoll kortärmad miniklänning som är enkel och elegant. Kombinera det med ljusrosa läderklackar för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Grön kortärmad miniklänning med rund halsringning

grön kortärmad miniklänning med rund halsringning
källa

Detta är en mycket mer avslappnad och uppfriskande outfit som du kan bära som både en street outfit och en borderline cocktail party outfit. För att forma denna outfit kan du bära en grön kort t-shirtklänning med rund hals och långa och subtila guldhalsband. Koppla ihop klänningen med ett par matchande grå klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart, halvtransparent kortärmad miniklänning

svart halvtransparent kortärmad miniklänning
källa

För att se försiktigt sexig ut behöver du inte visa mycket hud om du inte vill. Ett bra exempel är att bära en svart kortärmad miniklänning med en subtil, halvskön detalj nära halsområdet. Du kan helt enkelt para ihop klänningen med ett par svarta stövletter i läder för att se mer elegant och elegant ut.

Blå Off The Shoulder Ruffle Kortärmad Denim Mini Shift Klänning

Blå av axel ruffle kort ärm denim mini shift klänning
källa

Här är en annan sexig look med låg nyckel. I det här fallet är dock allt du behöver göra att visa lite hud. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en kortärmad mini-skiftklänning i blå denim för att avslöja dina axlar och krageben. Koppla ihop den med ett par ljusrosa klackar för en feminin finish.

Vit klänning med korta ärmar och flare mini blommönster

vit klänning med korta ärmar och ett utsvängt mini-blommönster
källa

Detta är en mycket attraktiv vintage-outfit som du kan använda för att sticka ut från mängden vid ett semi-formellt evenemang eller cocktailparty. För att forma detta utseende, bär en vit blommig, kort passform och flare miniklänning med en intensiv vintage-känsla. Kombinera klänningen med ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Svart och vit prickig V-ringad mini-skiftklänning

svartvita prickiga mini-skiftklänning med V-ringning
källa

På tal om vintage är det väldigt svårt att ta på sig en prickig klänning. I det här fallet är klänningen här en svart och vit polka-dat mini-skiftklänning med en V-ringning gjord av chiffong för att uttrycka den superluftiga känslan. Kombinera klänningen med svarta ballerinor för att se elegant och ren ut.

Svartvit randig kortärmad mini-skiftklänning

svartvit randig kortärmad miniklänning
källa

För en mer ungdomlig och avslappnad outfit som kan bäras som en street outfit eller en business casual outfit, kan du bära en svartvit randig kortärmad t-shirtklänning som kärnan i outfit. Koppla ihop den med ett par svarta balettlägenheter och en svart läderhandväska för att se elegant och ren ut.

Blush knälång klänning med rosa och svart bälte och blommönster

knälång klänning med rosa och svart bälte och blommönster
källa

Detta är ett lite mer sofistikerat utseende som också kan få dig att se lång och smal ut tack vare bältedesignen. I detalj är klänningen en knälång klänning med ett svart och rodnande rosa blommönster och bälte som är något utsvängd. Du kan bara använda den med ett par svarta balettlägenheter för att se smal och damlik ut.

Svart och rodnad stjärntryckt maxikortärmad klänning med V-ringning

Svart och rodnad maxikortärmad klänning med V-ringning och V-ringning
källa

För att forma denna konstnärliga och attraktiva outfit kan du bära en kortärmad maxiklänning med svarta och rosa stjärnor som fokus för din outfit. Koppla ihop den med svarta klackar. Lägg nu till en svart filthatt för den subtila konstnärliga touchen som gör att du sticker ut från mängden.

Svartvit rutig kortärmad miniklänning med bälte och krage

svartvitt rutig kortärmad miniklänning med bälte och skjortkrage
källa

Detta är en mycket unik och attraktiv lagerlagring. Tricket är att bära en vit krage skjorta under en klänning som den här svarta och vita rutiga miniklänningen. För resten av kläderna kan du bara bära ett par svarta balettlägenheter och en svart läderhandväska för att komplettera detta underbara svartvita utseende.

Svartvitt Random Randig Kortärmad Mini Shift Klänning

svartvitt slumpmässigt randigt kortärmad miniklänning
källa

Det här är inte bara en svart och vit randig klänning. Det är en cool t-shirtklänning med randiga detaljer. Du kan para ihop denna snygga klänning med vita sneakers för att skapa en superavslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Eller så kan du se lite mer elegant ut genom att bära svarta balettlägenheter.

Kricka blå mini-t-shirtklänning med vita sneakers

blågrön mini-t-shirtklänning med vita sneakers
källa

För ett enkelt och rent utseende som får dig att se reserverat attraktiv och lättillgänglig ut, är det rätt att välja rätt färg. I det här fallet väljs en kricka-t-shirtklänning som ser särskilt bra ut med dessa snygga armband. Koppla ihop klänningen med vita sandaler för en uppfriskande touch.

Blushrosa kortärmad t-shirtklänning med matchande basebollkeps

blushrosa kortärmad t-shirtklänning med matchande basebollkeps
källa

För att se mer ladylike ut finns det inget enklare sätt än att bära lite rosa. Till exempel kan du bara ha på dig en ljusrosa kortärmad t-shirtklänning med en rodnande rosa basebollkeps. För skorna kan du till och med bära rosa sneakers som passar perfekt till resten av kläderna.

Här är idéerna för kortärmad outfit som kan hjälpa dig att se väldigt uppfriskande och lättillgänglig ut. Oavsett om du letar efter något att bära som en gatoutfit eller en cocktailparty-outfit, borde det finnas något i listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*