Hur man utformar kortärmad jacka

Innan det pratade jag i ett annat blogginlägg om hur den kortärmade blazern kan få dig att se elegant och uppfriskande ut samtidigt. Idag ska jag utöka ämnet lite genom att diskutera kortärmad jacka i allmänhet så att jag inte missar coola grejer som kortärmad denimjacka eller kortärmad läderjacka. I allmänhet är dessa kortärmade jackor perfekta att bära när du vill se lite mer unikt ut eller om vädret är lite för varmt för en typisk långärmad jacka. För att visa dig några häftiga sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för kortärmade jackor för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart kortärmad skinnjacka med grå t-shirt och jeans med muddar


källa

För att börja med den här listan över snygga outfitidéer, ska jag visa dig en mycket snygg outfit som innehåller en svart skinnjacka. För att slutföra denna outfit, lag en svart kortärmad läderjacka med en grå t-shirt för toppen. Bär den med blå muddade jeans och ett par marinblå canvas canvas skor för att avsluta utseendet.

Blå jeansjacka med korta ärmar och vita, beskurna jeans

blå jeansjacka med korta ärmar och vita jeans
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut, här är en outfit du kanske vill prova. För toppen, använd bara en vit t-shirt med en mörkblå kortärmad denimjacka. Kombinera dessa bitar med vita, beskurna smala jeans. Bär ett par vita höga Converse för en ren och snygg look.

Vit kortärmad denimjacka med en färgglad topp och byxor i bagagerum

vit kortärmad denimjacka med en färgglad topp och lastshorts
källa

För att se ännu mer uppfriskande ut, överväga att bära en vit kortärmad jeansjacka istället för en blå. För resten av kläderna kan du bära en t-shirt med regnbågens färgmönster och olivgröna lastshorts. Använd svarta sandaler för att avsluta din outfit.

Vit chiffongjacka med korta ärmar och en svart linne med en urringning

vit kortärmad chiffongjacka med svart linne med scoop-halsringning
källa

För att uppnå detta enkla och lite konstnärliga svartvita utseende kan du bära en kortärmad vit chiffongjacka över en svart bodycon-linne. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta balettlägenheter för att se smala och långa ut.

Grå överdimensionerad kavaj med tre fjärdedelar och svart skinny jeans

grå överdimensionerad tre fjärdedel kavaj med svarta skinny jeans
källa

Här är en väldigt professionell och snygg business casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart topp med en grå överdimensionerad kavaj med tre fjärdedelar. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Blå tvättad kortärmad jacka med svart minikjol

Blå tvättad jeans kortärmad jacka med svart minikjol
källa

Medan de flesta av ovanstående kläder är väldigt lätta att ta av sig, är den här bara lite mer sofistikerad eftersom det är en figur-kramande outfit. För att uppnå detta utseende kan du ha en ljusblå tvättad kortärmad denimjacka med en vit, figur-kramande linne. Koppla ihop dem med en svart, figurkramande minikjol. Använd gråklackade sandaler för att se mer elegant ut.

Ljusrosa kortärmad jacka med en blommig, tryckt midiklänning

Ljusrosa kortvarig kortärmad jacka med en röd blommig midiklänning
källa

För att forma det här damrosa utseendet kan du bära en ljusrosa kortärmad jacka och beskuren jacka över en rödrosa blommönstrad midiklänning. För skorna kan du bara bära ett par ljusrosa balettskor för ett bokstavligt rosa utseende. Resultatet är ett vackert och tillgängligt utseende.

Använd en rutig halvärmad flanellskjorta som jacka

Använd en rutig flanellskjorta med halva ärmar som jacka
källa

Om du har en tjock tygskjorta som denna flerfärgade rutiga flanellpojkvänskjorta här, i princip kan du bära den som en avslappnad jacka. Kombinera den med en vit linne och blå skinny jeans. Använd ljusrosa klackar och en elegant stråhatt för att se mer ladylike ut.

Grön avslappnad militärjacka med chambray-skjorta

grön kortärmad militärjacka med chambray-skjorta
källa

På tal om att se avslappnad ut, här är en väldigt luftig och snygg casualjacka som du kanske vill prova. I detalj är det en armégrön kortärmad militärjacka gjord av linne eller liknande tunt tyg. Kombinera den med en ljusblå chambray-skjorta, blåa skinny jeans och svarta läderskor för att se snygga och rena ut.

Mörkblå kortärmad denimjacka med en grå miniklänning

Mörkblå jeansjacka med korta ärmar och en grå miniklänning
källa

För en superminimal men ändå återhållen sexig look kan du helt enkelt bära en grå kortärmad mini-skiftklänning med en mörkblå kortärmad denimjacka över. För skorna kan du antingen bära vita sneakers för att se ungdomlig och avslappnad ut, eller så kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att se elegant ut.

Svart minijacka med puffärmar, vit topp och grå miniklänning

svart minijacka med puffärmar, vit topp och grå miniklänning
källa

För att uppnå detta sexiga och vackra utseende, kan du bära en vit linne och toppa den med en svart miniklippad jacka med korta puffärmar. Koppla ihop den med en grå mini-bomullsklänning för att se mer ladylike och uppfriskande. Bär bara svarta balettlägenheter för att skorna ska se smala och eleganta ut.

Svart kortärmad långärmad kavaj med blå jeans

svart kortärmad långärmad kavaj med blå jeans
källa

För att få ett snyggt och lite kraftfullt utseende kan du bära en svart, överdimensionerad och lång kavaj med korta ärmar över en svartvit rutig skjorta med halva ärmar och knappar för att skapa några snygga lager. Para ihop dessa bitar med ljusblå beskurna jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Röd kortärmad kavaj med en svart, figur-kramande minikjol

röd kortärmad kavaj med svart, figurkramande minikjol
källa

För ett enkelt, formellt och iögonfallande utseende kan du ha på dig en rödklippt kortärmad kavaj med en svart scoop-halsringning och en svart minikjol med siffra. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att komplettera outfit med elegans.

Ljusrosa kortärmad trenchcoat med bälte och matchande tunna byxor

Ljusrosa kortärmad trenchcoat med bälte och matchande dräneringsbyxor
källa

För att uppnå detta luftiga utseende kan du bära en ljusrosa bälte kortärmad trenchcoat och matchande smala fotbyxor. Koppla ihop dem med en vit topp och rodnande rosa balettlägenheter för att se enkla och ladylike ut.

Här är idéerna för kortärmad jackaoutfit jag vill dela. De är några unika men ändå lätta att ta av sig kläder som du kan använda för att lägga lite variation till ditt klädspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*