Hur man utformar kort kofta

Hur man utformar kort kofta

För att se smal och uppfriskande ut finns det en punkt som kan hjälpa dig med detta. Den korta koftan är det magiska föremålet jag pratar om. Hur kan du se smal ut med ett enkelt litet objekt som det här? Tricket är att den är så kort och monterad att din torso kan se kortare ut. Som ett resultat kommer dina ben att se mycket längre ut och du kommer att se proportionellt bättre ut. För att visa dig några sätt du kan utforma den vackert har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för en kort koftanträkt för dig. Låt oss komma in direkt.

Lila kort kofta med en vit, passande, utsvängd midiklänning


källa

Vad du håller på att se är en lista över några mycket lätta att ta av sig kläder som ser riktigt bra ut. För att starta den här listan visar jag dig en lite damliknande outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit midi relax fit klänning med en rynkad midja och en lila kort kofta över. Bär ett par vita sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Grå, kort stickad kofta med rund halsringning och svarta skinny jeans

grå, kort stickad kofta med rund halsringning och svarta skinny jeans
källa

För att skapa detta mysiga och jordnära utseende kan du bära en vit t-shirt med rund hals och en grå, kort och löst sittande kofta för toppen. För resten av kläderna kan du bära svarta supermager jeans och ett par svarta korta läderstövlar för att ge extra stil till utseendet.

Citron gul kofta med en mörkblå, passande, utsvängd klänning med bälte

Citron gul kofta med en mörkblå ruffad klänning med bälte och utsvängt bälte
källa

För att skapa det glada och lättillgängliga utseendet kan du bära en citrongul kort kofta över en marinblå midiklänning med bälte. Det gyllene bältet gör verkligen outfit mycket mer iögonfallande och attraktivt. Bär ett par ljusrosa klackar för skorna för att ge en feminin touch till utseendet.

Inpassad och kort gul kofta med vit tunika-T-shirt och mörka jeans

monterad och kort gul kofta med vit tunika-T-shirt och mörka jeans
källa

För att uppnå denna mysiga och luftiga outfit kan du bära en avslappnad vit tunika-t-shirt med en gul kort kofta för att skapa några fina och snygga lager. För resten av utseendet kan du bara bära mörkblå skinny jeans och vita sneakers för att avsluta kläderna på ett avslappnat och snyggt sätt.

Senapgul kort kofta med svartvitt tryckt blus

Senapgul kort kofta med svartvitt tryckt blus
källa

För att skapa ett mysigt och sofistikerat business-casual utseende kan du bära en svartvitt vintagetröja med knappar och en senapsgul kofta. Kombinera dessa bitar med mörkblå slim fit-byxor. Lägg till ett par svarta läderklackar och en brun läderhandväska för att komplettera det snygga, avslappnade utseendet.

Ljusgrå kort kofta med vit tryckt skjorta och svart, utsvängd, knälång kjol

ljusgrå kort kofta med vit tryckt skjorta och svart, utsvängd knälång kjol
källa

För att forma den här dam- och tillmötesgående affärsutrustningen kan du bära en vit och svart tryckt slim fit-skjorta med knappar och en svart, utsvängd, knälång kjol som kärnan i outfit. Lägg till en ljusgrå kofta och ett par svarta läder med spetsiga tåklackar för att komplettera denna look på ett damligt och elegant sätt.

Mörkblå kofta med knappstängning och vit t-shirt med scoop-hals

Mörkblå kofta med knappstängning och vit t-shirt med scoop-hals
källa

Här är en mycket enkel och avslappnad outfit som är perfekt för shopping eller med en god vän. För att forma det här utseendet kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en marin kofta. Kombinera dem med benvita slim fit-jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svart mock neck crop top med ljusgrön kofta och mom jeans

svart mock neck crop top med ljusgrön kofta och mamma jeans
källa

Se ännu smalare och mer återhållen sexig ut, här är vad du kan göra. Bär en svart mock neck crop top med en ljusgrön super kort kofta så att din torso ser ännu kortare ut. Koppla ihop dem med ljusblå höjdmamma jeans och svarta mockaskinn för att göra utseendet komplett.

Blushrosa kort kofta med sidenblus och jeansshorts

rodnadrosa kort kofta med sidenblus och jeansshorts
källa

Detta är ett väldigt flickaktigt och vackert utseende som är kul då och då. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en rodnande rosa kofta med en ljusrosa sidenblus för toppen. Koppla ihop dem med ett par blå mini-jeansshorts. Avrunda din outfit med strumpor och bruna oxfordskor.

Svart kofta med knälång klänning med leopardmönster

svart kofta med knälång klänning med leopardmönster
källa

För att se mogen och elegant ut på jobbet, prova den här knälånga utsvängda leopardklänningen i svart och vitt. Lägg till en svart kort kofta för att se tunn ut och tona ner klänningen lite. Använd gula klackar med öppna tår för skorna för att göra denna outfit mer glad.

Mörkblå kort kavaj med midikjol med hög midja i vinröd

Marinblå kort kavaj med en burgundy midikjol med hög midja
källa

För att forma denna enkla och eleganta affärs-casual outfit kan du bära en vit passform med övre hals och en marinblå kort och passande kavaj. Kombinera dessa bitar med en burgundy, figur-kramande midikjol. För skorna, ha ett par svarta ankelbandslägenheter för att slutföra klädseln på ett tillgängligt sätt.

Vit kofta med kort ärm med svarta skinny jeans

vit kofta med batwing ärmar och svarta skinny jeans
källa

Detta är en väldigt cool vit battröja som kan få dig att se snygg och mysig ut samtidigt. Koppla bara ihop den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. För skorna kanske du bara vill ha ett par svarta balettlägenheter för att hålla det övergripande utseendet enkelt och rent.

Ljusgul kofta med kort bälte och spetsblus

ljusgul kort kofta med bälte och spetsblus
källa

För att se mer unik och snygg ut kan du ha på dig en kort kort kofta med gult bälte. Du vill kombinera den med en vit kortärmad spetsblus och ha bältet lindat runt blusen också. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans och svarta knähöga stövlar för att komplettera utseendet.

Här är de snabba cardigan-outfitidéerna som jag vill utforska med dig. Försök bara med dem och se hur de enkelt kan få dig att se längre och smalare ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*