Hur man utformar knappar Fly Jeans

Hur man utformar knappar Fly Jeans

För dig som gillar sofistikerade detaljer i din outfit, kommer du att gilla Button Fly Jeans. De är helt enkelt jeans med tre till fem tydligt synliga knappar som används med eller i stället för blixtlåset. Oftast kommer det i form av jeans med hög midja, men det kan säkert också vara jeans med låg midja. Det är något som är förvånansvärt lätt att dra av sig. För att hjälpa dig att utforma det har jag sammanställt några riktigt fina idéer med knäppfluga-jeans för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa kavaj med blå flugajeans


källa

Till att börja med den här fantastiska listan med outfitidéer visar jag dig först ett snyggt och elegant gatutseende. Bär en grå grafisk t-shirt med en ljusrosa kavaj för att uppnå detta utseende. Koppla ihop dem med jeans med blå knapp. Ett par höga klackar i svart läder är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Vit rufsblus med en axel och jeans med knappfluga

vit axelblus med volanger och jeans med knappfickor
källa

För att uppnå denna snygga och återhållna sexiga business casual outfit kan du bära en vit chiffongblus med ena axeln som fokus för din outfit. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta mockaklackar med rundade tår. Lägg till en svart axelväska i läder för att komplettera utseendet.

Vit ärmlös blus med skinniga jeans med höga knappar

vit ärmlös blus med uppdragna skinny jeans med knappfickor
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se superlång och smal ut. Bär först en vit ärmlös kroppskramande blus på toppen. Kombinera den med superhöga midjeans jeans med en knappfäste för att visuellt förbättra midjan många gånger. Koppla ihop dem med ett par rosa runda tåhöga klackar för att slutföra klädseln i stil.

Mörkblå chiffongblus med mager knappfluga

Marinblå chiffongblus med smala flugajeans
källa

Detta är en mycket attraktiv och luftig outfit som du kanske vill prova. Bär en mörkblå chiffongblus med sofistikerade blommiga broderdetaljer för toppen. Kombinera den med ett par blåa skinniga jeans med fluga. För skorna, ha ett par nakna och guldklackade sandaler för att se uppfriskande och elegant ut.

Svart Scoop Neck Form Matchande kort t-shirt med smala jeans

Svart, figur-kramande, beskuren T-shirt med smala jeans
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna eleganta och enkla outfit. Använd en svart passformig t-shirt med en urringning. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans med hög midja och hög midja så att du ser superlång och smal ut. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Grön stickad tröja med mockhals och mörka, midjeband med knäppning

Grön stickad tröja med mock-hals och mörka, knäppta fly-jeans med hög midja
källa

För att uppnå denna vackra och bantande outfit kan du börja med den olivgröna figur-krama stickade tröjan med en mock hals på toppen. Koppla ihop den med blå skinny jeans med höga knappar så att du ser tunn och attraktiv ut. Bär ett par svarta mockaskor med dina skor för att slutföra utseendet.

Ljusrosa bomberjacka med kort vit linne

Ljusrosa bomberjacka med kort vit linne
källa

Detta är en super ungdomlig och attraktiv street outfit som du kanske vill prova. Bär en vit kort linne med en ljusrosa kort bomberjacka och en svart krage för toppen. Kombinera dem med en gråblå skinny jeans. Bär ett par vita högklassiga klassiker för skorna.

Vit longline-ullrock med mörkblå skinny jeans

vit longline ullrock med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en annan väldigt unik och elegant outfit som använder några smarta skiktningstrick. För att forma detta utseende kan du bära en svart och grå rutig skjorta med knappar. Kombinera den med en ljusrosa lång ullrock. Använd mörkblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå ruffle t-shirt med blå skyskrapa jeans

grå t-shirt med volang axel och blå skyskrapa jeans
källa

För att uppnå just den här affärsavslappnade outfit, här är vad du behöver göra. Bär först en grå, kortärmad slim fit t-shirt med en volang axel som mittpunkten för din outfit. Kombinera toppen med blå skinny jeans med knappar. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar i läder för att göra din outfit komplett.

Svart och vit prickig chiffongskjorta med smala jeans

Svart och vit prickig chiffongskjorta med smala jeans
källa

Detta är en ganska cool vintage outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en svart och vit prickig chiffongskjorta med knappar. Koppla ihop den med vita skinny button fly jeans. För skorna, ha ett par platta skor i brunt läder med rundade tår för att göra utseendet komplett.

Vit, figur-kramande T-shirt med ljusblå skinny jeans med knappknapp

vit, figur-kramande T-shirt med ljusblå skinny jeans med knappfäste
källa

För att uppnå denna absolut minimala outfit, här är vad du behöver göra. Bär bara en vit, figurkramande t-shirt med ljusblå skinny jeans med en knapp vänd. Bär ett par rosa spetsiga höga klackar för skorna. Du kan bära en ljusrosa läderhandväska om du vill se lite mer formell ut.

Svart och röd rutig flanellskjorta med smala ljusblå jeans

svart och röd rutig flanellskjorta med smala ljusblå jeans
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende kan du bära en grå t-shirt med en svart och röd rutig pojkvän flanellskjorta. Koppla ihop dem med skinny jeans med blå knapp. Använd ett par bruna stövlar i läder för att göra skorna kompletta.

Grå, grovstickad tröja med svarta flared jeans med knäppning

grå, grovstickad tröja med svarta, utsvängda fluga-jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna mysiga och snygga outfit. Använd en ljusgrå, tjock stickad tröja. Koppla ihop den med svarta, hög midja, utsvängda jeans med manschetter. Använd skorna ett par vita fotkängor för att se unika och uppfriskande ut.

Här är idéerna för knappflygjeans outfit som jag ville dela med dig. Prova dem och var redo att se bra ut och annorlunda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*