Hur man utformar knälång denim kjol

Hur man utformar knälång denim kjol

Det är ingen hemlighet att denimkjolen är något som får dig att se väldigt ungdomlig och snygg ut. Medan Mini definitivt får dig att se mer uppfriskande och lågmäld sexig ut, kanske du också vill prova knälängden som får dig att se mer balanserad och diskret ut, och det är ämnet för det här blogginlägget. Det är nästan lika enkelt att utforma som många andra denimartiklar som denimshortsen eller denim miniklänningen. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i denim kjol outfit. Låt oss titta på dem nu.

Vit sidenväst med knälång denimkjol med svart kavaj och knapp framtill


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en snygg och balanserad business casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit sidenvästtopp med en svart kavaj för att se både elegant och elegant ut. Bär dem med en blå knälång denimkjol och svarta läderlägenheter för ett enkelt och avslappnat sätt att komplettera utseendet.

Vit, kort västtopp med knälång denim kjol med hög midja

vit, kort västtopp med blå, passande denim kjol med hög midja
källa

Här är en uppfriskande och lågmäld sexig street look som är perfekt för dejting. För att forma denna outfit kan du bära en vit beskuren, figur-kramande väst topp och para ihop den med en blå, hög midja, broderad, knälång denim kjol. Bär ett par lila sandaler för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Grön knapplös blus med knälång kjol med blå denimknapp framtill

grön knapplös blus med knälång kjol med blå denimknapp på framsidan
källa

För en något mer mogen affärsavslappnad look kan du bära en grön knapplös rund halsblus eller till och med en axelblus för att se sexig ut. Kombinera blusen med en blå knälång denim kjol med en knapp fram. Bär balettlägenheter med leopardtryck för en lite sofistikerad twist.

Ljusrosa spets kortärmad topp med en blå, knälång denim kjol med hög midja

Ljusrosa, spets, kortärmad topp med en blå, hög midja, knälång denim kjol
källa

Här är en mycket enkel men ändå attraktiv outfit tack vare användningen av färg. För att uppnå detta vackra och lättillgängliga utseende kan du bära en ljusrosa spetsig kortärmad t-shirt med en blå knälång denimkjol. Para ihop dem med rosa klackar för att se uppfriskande och elegant ut.

Ljusblå knapp-up skjorta med en knälång denim kjol

Ljusblå skjorta med knappar och en knälång denimkjol
källa

Fram till denna punkt har jag visat några knälånga jeanskjolar som inte är några problem, vissa är till och med otvättade. De kan verkligen få dig att se formell och elegant ut. Den här gången, låt oss titta på en snygg blå knälång denim kjol. Koppla ihop den med en ljusblå skjorta och silverklackar för att se snygg och iögonfallande ut.

Vit skjorta med knappar och en ljusblå knälång kjol

vit skjorta med knappar och ljusblå knälång kjol
källa

Här är en vacker och ungdomlig affärsavslappnad arbetsdräkt som är lätt att ta av. Bär en vit nedskjortad skjorta och en ljusblå knälång kjol med hög midja. Koppla ihop dem med ett par rosa guldklackar med öppna tå för att se mer eleganta ut. Avsluta med en svart läderhandväska för en snygg touch.

Ljusblå kjol med en vit, kramad, förkortad T-shirt

ljusblå kjol med vit, snygg T-shirt med kort figur
källa

Detta är en street outfit som är så ungdomlig och uppfriskande som vilken outfit som helst. För att uppnå detta enkla men fantastiska utseende kan du bära en vit beskuren t-shirt med en ljusblå denim kjol med hög midja. Använd vita sneakers för att hålla det övergripande utseendet enkelt och rent.

Grå sweatshirt med en knälång kjol i blå flared denim

grå tröja med blå, utsvängd, knälång denim kjol
källa

För att uppnå ett mysigt och vackert affärsavslappnat utseende, här är en outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en grå, bekväm, tröja med rund hals. Koppla ihop den med en blå, knälång denimkjol som är något utsvängd. Använd svarta klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för att ge din outfit elegans.

Blue Linen Button Up Shirt med knälång denim kjol

blå linneskjorta med knappar och knälång denimkjol
källa

Det här är inte bara en kombination av skjorta och jeanskjol. Detta är en outfit som är fylld med detaljer. Skjortan här är en ljusblå linneknappskjorta som känns luftig och snygg. Kombinera det med en blå otvättad knälång denim kjol med en knappfäste. Använd ljusrosa klackar för ett rent och feminint utseende.

Vit knapp-up skjorta med en gråblå denim kjol

vit skjorta med knappar och gråblå denimkjol
källa

För att se smartare och snyggare ut på jobbet kan du bära ett svart bälte för att separera din skjorta och kjol. Du kan till exempel kombinera en vit skjorta med knappar med en knälång denim kjol i gråblå och ett svart läderbälte. Bär dem med svarta klackar med öppna tå för att göra utseendet komplett.

Blush Pink Half Sleeve T-Shirt med en blå, otvättad, utsvängd denim kjol

rodnande rosa t-shirt med halva ärmar och en blå, otvättad, utsvängd denim kjol
källa

För en absolut vacker och ungdomlig look, här är en outfit som du bör prova. Bär bara en rodnadrosa halvhalsad t-shirt och en blå midjevävd denimkjol för att se minimal och tillgänglig ut. Komplettera kläderna med vita sneakers för att hålla det minimala temat konsekvent.

Ljusblå chambrayskjorta med en denimkjol

Ljusblå chambrayskjorta med en denimkjol
källa

Många förvirrar chambray med denim och det finns faktiskt en bra anledning att vara förvirrad eftersom de ser väldigt lika ut och ser bra ut tillsammans. Du kan till exempel ha på dig en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en knälång denimkjol. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se avslappnade och snygga ut.

Grå ärmlös t-shirt med rippad denim kjol

grå t-shirt med ärmlöst tryck och trasig denim kjol
källa

Om din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod, här är en elegant casual outfit som kommer att hålla dig snygg och uppfriskande. Bär en grå ärmlös t-shirt med tryck och en riven denim kjol för att forma denna outfit. Använd ljusröda klackar med öppna tåremmar för att se skarpa ut.

Svart, långärmad, figur-kramad tröja med en blå, knälång, figur-kramande denim kjol

svart, långärmad, figur-kramad tröja med blå, knälång, figur-kramande denim kjol
källa

Här är ett balanserat och moget utseende. Använd bara en svart bodycon-tröja med en blå knälång bodycon-denimkjol. Bär en leopardtryckskoppling och ett par lila klackar för att komplettera outfit på ett feminint och sofistikerat sätt.

Vit och rosa prickig västtopp med blå knälång denim kjol

vit och rosa prickad västtopp med blå veckad knälång denim kjol
källa

För ett uppfriskande och luftigt utseende kan du bära en vit och rosa prickig västtopp med en knälång veckad kjol av blå denim. Bär ett brunt läderbälte och ett par bruna klackar för att se ladylike och uppfriskande.

Hoppas du tycker om att läsa om de knälånga idéer för denimkjolkläder jag just visade dig. Det är väldigt enkelt att ta på sig kläder där. Testa dem och se om de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*