Hur man utformar klänning med öppen axel

Hur man utformar klänning med öppen axel

För dig som vill se uppfriskande, ladylike och återhållsam sexig utan att visa mycket hud, är den öppna axelklänningen ett bra val. Idag ska jag främst titta på idéer på gatutrustning som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig ut, oavsett om du bär kläderna för dejting eller avslappnade hangouts. Viktigast är att de här kläderna som jag ska prata om är mycket lätta att ta av. Här är några av de bästa idéerna med öppen axelutrustning jag har samlat åt dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart och vit prickig midiklänning med rufsiga prickar


källa

Vanligtvis är det väldigt enkelt att bygga en avslappnad och vacker outfit runt en öppen axelklänning, men för att börja listan med en liten överraskning kommer jag att visa dig det här vintage-utseendet. För att uppnå detta kan du bära en svartvit prickig midiklänning med prickiga axlar som är toppad med några snygga volangdetaljer. Kombinera den med ljusrosa remmar med öppna tår för en särskilt feminin touch.

Grön långärmad mini-skiftklänning med öppen axel

grön långärmad miniklänning med öppen axel
källa

Låt oss nu titta på ett mycket minimalt och uppfriskande utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en olivgrön långärmad klänning med öppna axlar. Kombinera den med ljusgrå mockaskor. För att se snyggare ut, använd ett långt boho-halsband för att komplettera det härliga utseendet.

Vit mini-skiftklänning med rynkade ärmar med öppna axlar

vit mini-skiftklänning med rufsade ärmar och öppna axlar
källa

För dig som gillar att se oskyldig och avslappnad ut, kanske du vill prova en vit mini-skiftklänning. Den här gången har klänningen en öppen axel och en volangärmdesign som gör att den ser mer unik ut. Kombinera klänningen väldigt kreativt med silvermetalliska sneakers för att komplettera klädseln på ett snyggt sätt.

Himmelblå blommig broderad volangklänning med broderad volang

himmelsblå, blommig broderad volangklänning med öppen axel
källa

För att uppnå ett helt vackert utseende bör du prova denna outfit, som domineras av den himmelblå färgen. Bär en himmelblå blommig broderad mini-skiftklänning med kalla axlar för denna outfit. Bär ljusrosa sandaler med remmar och en neonrosa axelväska för att se ännu mer damlik ut.

Vit halvtransparent chiffongungklänning med öppen axel

vit, halvtransparent chiffongsvängklänning med öppen axel
källa

Låt oss nu prova ett mer unikt och konstnärligt svartvitt utseende. För att uppnå detta coola utseende, använd en vit chiffongungklänning med en öppen axel och några detaljer i boho-stil. Koppla ihop det med ett par svarta mockaskor och en svart filthatt för en snygg twist för att komplettera outfit. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vår blogg om styling av en svart filthatt.

Grå Tribal Printed Mini Skater Klänning

grå miniskridsklänning med stamtryck
källa

Detta är en mycket trevlig och unik outfit. Men det är inte bara det. Att klippa klänningen kan faktiskt få dig att se lång och smal ut. I detalj är klänningen en grå stamtryckt miniklänning. Koppla ihop den med svarta sandaler och en stamkoppling för att komplettera detta superchika utseende.

Ljusrosa miniklänning med öppna axlar och spetsar

ljusrosa miniklänning med öppen axel och spetsfåll
källa

Ibland kan några små detaljer på din klänning göra stor skillnad för det övergripande utseendet. Till exempel är här en blekrosa miniklänning med öppen axel som är korsad med ett spetsmönster som bara gör att klänningen ser mer feminin och attraktiv ut. Koppla ihop klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera den här härliga looken.

Blush Pink Trekvartärmad Mini-spetsklänning med öppen axel

rodnad rosa tre kvart ärm öppen axel miniklänning
källa

Låt oss titta på en annan mycket damliknande look. För att uppnå detta enkla och vackra utseende kan du bära en rodnande trekvartärm, miniklänning med öppen axel och några fina spetsdetaljer nära fållen. Bär ett långt halsband och ett par nakna sandaler för att se uppfriskande ut.

Svart stamtryckt miniklänning med öppen axel

svart stamtryckt miniklänning med öppen axel
källa

För de av er som gillar att ha på sig boho-outfits är den här en att tänka på. Klänningen är en svart tribal miniklänning med tryckt midja och öppen axel. Kombinera den med bruna, remma plattformssandaler och en brun kantad korsväska för att göra din outfit stilfull.

Grå maxi bodycon klänning med öppen axel och stövlar

grå, figur-kramande klänning med öppen axel och stövlar
källa

För att se mysig och avslappnad bör du välja en grå bomullsklänning. I det här fallet är det en figur-kramande maxiklänning med en öppen axel. För att bygga en avslappnad och elegant outfit runt klänningen kan du bära ett par svarta läderstövlar och en svart läderväska.

Himmelblå blommig broderad ruffle Midi flared klänning

himmelblå, blommig broderad midiklänning med volanger
källa

Detta är ett mycket attraktivt och uppfriskande utseende som gör det enkelt för dig att sticka ut från mängden. För att slutföra denna outfit, bär en himmelsblå blommig broderad midiklänning med öppen axel. Klänningen kommer också med en rynkad midjeavskärning och några härliga volangdesigner som gör att du ser smal och vacker ut. För skorna svär ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera outfit med en särskilt feminin touch.

Blush Pink Velvet Deep V-Neck Midja Mini Flared Dress

rodnadrosa djup v-ringad slips midja mini utsvängd sammet klänning
källa

Detta är inte bara en väldigt sexig klänning, det är också en mycket djup och vacker klänning tack vare användningen av sammetstyg. I detalj är klänningen en rodnande rosa djup miniklänning med en djup V-ringning. Du kan helt enkelt para ihop den med ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera det här rosa-rosa utseendet.

Blå och vit randig miniklänning med öppen axel

blå och vit randig miniklänning med öppen axel
källa

Det här är ett så ungdomligt och uppfriskande streetlook att det kan få dig att se väldigt trevlig ut. För att uppnå detta fantastiska utseende, bära en öppen axelblå och vit randig miniklänning som också har några tecknade tryck. Kombinera klänningen med nakna sandaler och en vit stråhatt för att se vacker och unik ut.

Himmelsblå mini gungklänning med vita sneakers

himmelsblå mini gungklänning med vita sneakers
källa

Denna outfit är förmodligen den enklaste outfit på denna lista. Det är särskilt lämpligt för dig som letar efter en mycket kausal och ungdomlig street outfit. För att uppnå detta utseende, använd bara en himmelsblå mini-svängklänning med öppen axel och para ihop den med vita sneakers.

Svart och grå t-shirtklänning med öppna axlar och sandaler

svart och grå t-shirtklänning med öppen axel och sandaler
källa

För dig som älskar att bära t-shirtklänningar, här är en svart och grå randig t-shirtklänning med öppen axel som är en sexig version av vad du har klädd i. Koppla ihop klänningen med bruna, remma sandaler för ett uppfriskande utseende.

Hoppas att du gillar de öppna axelklädningsidéerna som nämns ovan. För dig som letar efter sexiga och uppfriskande outfitidéer med låg vikt, bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*