Hur man utformar klänning med dubbla slitsar

Hur man utformar klänning med dubbla slitsar

När det gäller en slits maxiklänning kan du bära en klänning med en slits för ett elegant utseende eller en tvåslitsad klänning för ett ännu sexigare och luftigare utseende. I det här blogginlägget fokuserar jag på att prata om klänningar med dubbla slitsar och hur man stylar dem. För att få en bra start har jag sammanställt några av de bästa idéerna med dubbla slitsdräkter med en mängd olika stilar och färger. Låt oss dyka in och se om något av kläderna passar dig.

Svart maxiklänning med dubbel slits


källa

För att starta listan visar jag dig en mycket vanlig dubbel slits klänning, en svart maxiklänning med halva ärmar. För en vacker och elegant klänning som den här behöver du inte göra mycket för att utforma den ordentligt. Du behöver dock ett snyggt par skor och klackarna med öppna tå med svarta fotledsremmar är det perfekta valet.

Tvåfärgad svart maxiklänning med två slitsar

tvåfärgad svart maxiklänning med dubbel slits
källa

En klänning med dubbla slitsar är inte bara lämplig för cocktailparty och barnvagn. Du kan välja en mer snygg klänning som du vill ha som en del av en avslappnad street outfit. Använd till exempel den här tvåfärgade svarta klänningen med svarta mockaklackar för ett feminint streetlook. Klänningen består av två delar: den övre delen av syntetiskt läder och den nedre delen av chiffong. Det är coola detaljer som dessa som gör outfit mer snyggt och vackert.

Vit stamtryckt långärmad maxiklänning

vit stamtryckt långärmad maxiklänning Kendall Jenner
källa

För en unik boho-look kan du bära en vit långärmad maxiklänning med stamtryck. För att ge kläderna en elegant touch kan du bära sandaler med remmar i silver.

Röd, djupt slitsad, flytande klänning med en djup V-ringning

röd flödande klänning med djup V-ringning och dubbel slits
källa

En röd, lång klänning med en djup V-ringning är redan iögonfallande nog för att sticka ut från mängden vid ett evenemang. Nu när du lägger till den dubbla slitsen för att göra klänningen till en lång, flytande klänning, tas klädseln till en annan nivå. Kombinera klänningen med silverklackar med öppna tår och du måste förbereda dig för att vara festens centrum med detta fantastiska sexiga utseende.

Lila djup maxiklänning med V-ringning

lila djup v-ringad maxiklänning
källa

En lila klänning kanske inte är det mest populära valet att bära på fest. Men ibland kan denna uppenbara nackdel förvandlas till en fördel. Föreställ dig att du bär en lila kasta maxiklänning med v-ringning som den här till en cocktailparty med svarta och vita klänningar. Du kan enkelt sticka ut från mängden och få förtroende genom att visa människor att du har modet att hålla fast vid den färg du gillar istället för att följa mainstream.

Ärmlös maxiklänning med dubbel slits och hög hals

ärmlös maxiklänning med dubbel slits och hög hals
källa

Klänningen med hög hals och dubbla slitsar lägger stor vikt vid dina ben. Det här är en fantastisk klänning för en fest, speciellt för de av er som har fina ben men bara genomsnittlig torso. Du kan forma den feminina klänningen genom att bära den med öppna öppna klackar. Bär ett subtilt halsband över klänningen för att ge en touch av elegans till kläderna.

Röd chiffong djup V-ringad lång flödande klänning

röd chiffong djup v-ringning lång flödande klänning
källa

För en luftig och sexig look, bära en röd flytande klänning med en djup V-ringning och silverklackar. Det är den perfekta balklänningen om du inte har något emot att visa hud så. Denna klänning har helt enkelt en tidlös design som alltid har en viktig position i modevärlden.

Burgundy långärmad slida maxiklänning

Burgundy långärmad mantel maxiklänning
källa

Här är ett riktigt avslappnat sätt att bära en röd klänning med dubbla slitsar. Istället för den ljusröda eller rosoröda använder den här klänningen faktiskt färgen mörkröd eller vinröd. Det kombineras på ett avslappnat sätt med svarta öppna klackar.

Svart axelbandslös maxiklänning med dubbla slitsar och en blommig slits

Svart axelbandslös, blommig maxiklänning med dubbel slits
källa

Den axelfria funktionen och funktionen med dubbla luckor är vanligtvis en mycket bra kombination. Ta den här svarta blommiga off shoulder maxiklänningen som ett exempel. Det visar huden upp och ner och gör att klänningen ser välbalanserad ut. Du kan helt enkelt kombinera klänningen med ljusrosa klackar för en elegant och lågmäld sexig look.

Använd en dubbelskårad klänning med jeansshorts

Jeansshorts med dubbel slits
källa

Detta är ett väldigt intressant sätt att bära en dubbel slits klänning. Faktum är att klänningen i sig är väldigt unik. Det är en grå långärmad bodycon skjortklänning som också är en maxiklänning med dubbla slitsar. Jeansshorts bärs mycket kreativt under klänningen. Med gladiator sandaler är denna outfit bara kreativ och snygg.

Svart tvådelad sammetsklänning med dubbla slitsar

svart tvådelad sammetsklänning med dubbel slits
källa

Denna klänning är också väldigt cool och mörk. Den svarta tvådelade sammetsklänningen bärs med svarta stövletter i plattformen. Den snygga statement-kedjan ger det övergripande utseendet mycket karaktär.

Off-shoulder maxiklänning med ankelstövlar

axelbandslös maxiklänning ankelstövlar
källa

Här är en annan svart klänning outfit idé. Den här gången bärs den snyggare. Den kombineras med svarta läderstövlar.

Dubbel slitsklänning med en lång svart ullrock

dubbel slits klänning svart lång ullrock
källa

Ett sätt att bära en dubbel slits vackert är att bära den med en lång kappa så att dina ben bara dyker upp ibland när du rör dig. Använd till exempel den svarta klänningen med dubbla slitsar, en svart lång ullrock och svarta fotkängor för att uppnå det fantastiska utseendet.

Röd ärmlös skiftklänning med guldklackar

röd ärmlös skiftklänning med guldklackar
källa

Om du tror att även färgen röd inte är tillräckligt flashig, överväga att prova en kombination av rött och guld. Bär den röda ärmlösa maxiklänningen med klackar i öppet guld och ett guldbrett armband för ett fantastiskt och elegant utseende.

Blå klänning med djup V-ringning och dubbel slits

blå klänning med djup V-ringning och dubbel slits
källa

Jag vet att det alltid finns fans av den blå färgen. Även om det inte är den vanliga färgen när det gäller en maxiklänning, ser den söt ut och skulle mycket sannolikt få dig att sticka ut från mängden. Som ett exempel är detta en blå djup veckad V-ringad klänning som ser vacker ut. Koppla ihop den med svarta ankelband med klackar med öppen tå för att slutföra denna outfit.

Här är några av de bästa dubbla slitsklänningarna jag har satt ihop åt dig. Försök. Du kanske hittar en som passar dig bra och du kanske vill bära den till din nästa fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*