Hur man utformar klänning med dragkedja

Hur man utformar klänning med dragkedja

Att se sexig och attraktivt reserverad är att ha en blixtlåsklänning en mycket bra idé. Inte bara på grund av figuren som kramar snitt som vanligtvis kommer med klänningen som får dig att se sexig ut, den bakre dragkedjan kan också få dig att se riktigt vacker ut. Som ni kan föreställa er dessa typer av klänningar perfekt för både cocktailparty och formella evenemang. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina dragkedja-idéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Mörkblå och vit randig knälång klänning med dragkedja bak

svart och vit randig knälång klänning med dragkedja bak
källa

För att starta den här listan med vackra och lågmälda sexiga outfitidéer, börjar jag med att visa dig en kreativ cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du bära en marinblå och vit bred randig knälång kortärmad dragkedja med dragkedja. Koppla ihop klänningen med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att komplettera utseendet.

Svart dragkedja midi bodycon långärmad klänning

svart dragkedja midi bodycon långärmad klänning
källa

Detta är en väldigt typisk bodycon-klänning med dragkedja som du kan bära för att visa kroppens kurvor på ett mycket naturligt sätt. I detalj är klänningen en svart midi bodycon lång dragkedja med dragkedja. Du kan para ihop klänningen med ett par svarta ballerinor för att se smal och elegant ut. Använd en svart läderkopplingsväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Svart Midi Djup v-ringad Bodycon-dragkedjeklänning

svart midiklänning med djup V-ringning och djup dragkedja
källa

Det här är en mycket minimal outfit som också får dig att se återhållen sexig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart midikroppsklänning med midja och en djup V-ringning som fokus för din outfit. För skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera klädseln i stil.

Svart och ljusblå mini-chiffongskiftklänning med blommönster

svart och ljusblå mini-chiffongskjortklänning med blommönster
källa

För att få den här trevliga och ungdomliga cocktailparty-outfit kan du bara ha en svart och himmelsblå blommig mini-shiffongklänning. Koppla ihop den med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för en damliknande look. Bär en ljusrosa läderhandväska som passar perfekt till dina rosa skor.

Svart ärmlös mini-klänning med blixtlås

svart ärmlös mini-dragkedja klänning med scoop halsringning
källa

Detta är en mycket ren och enkel outfit speciellt utformad för dig som vill se underskattad men vacker på ett cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en svart ärmlös mini-dragkedjeklänning med en urringning. Koppla ihop klänningen med svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart, långärmad, hög split maxiklänning med kammad halsringning och bälte

svart långklippt maxiklänning med utskuren halsringning och bälte
källa

Det här är en elegant och sexig klänning som kan få dig att lysa i ett prom. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart bälte långärmad maxiklänning med hög split och en djup V-ringad design och dragkedja bak. Du kan enkelt para ihop den här klänningen med silvermetalliska ankelremmar med öppna tår för att komplettera utseendet.

Svart miniklänning med dragkedja med vit knappskjorta

Miniklänning med svart dragkedja och vit skjorta med knappar
källa

För att forma detta ungdomliga och vackra utseende kan du bära en svart långärmad miniklänning över en vit knapp och krage skjorta för att skapa några fina lager. Bär en handväska i svart läder för att se snygg ut. För skorna är det bara att bära ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna på ett rent och enkelt sätt.

Svart långärmad klänning med dragkedja och dragkedja

svart långärmad miniklänning med spetsar och dragkedja bak
källa

För att se lite mer mogen och feminin ut på en cocktailparty, här är en outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart långärmad mini-dragkedja och lång dragkedja klänning. Koppla ihop det med ett par svarta ballerina-lägenheter för att göra utseendet snyggt och elegant.

Svart miniklänning med ankelband och häl med öppen tå

svart miniklänning med ankelband och klackar med öppen tå
källa

Detta är en absolut minimalistisk outfit som visar kraften i ”less is more”. För att uppnå detta attraktiva och enkla utseende kan du bära en svart klänning med dragkedja med mini-spagettiband som centrum för din outfit. Koppla ihop den med ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband för att göra det fantastiska utseendet.

Svart långärmad chiffong miniklänning med ljusrosa häl

svart långärmad chiffong miniklänning med ljusrosa klackar
källa

Det här är en ganska kreativt designad klänning. I detalj är det en svart dragkedjeklänning med chiffong och dragkedja som har lång ärmdesign. Du kan para ihop klänningen med ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att se mer ladylike ut. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för en elegant finish.

Svart axelbandslös midiklänning med dragkedja och choker

Svart axelbandslös midiklänning med krage
källa

För att forma denna sexiga och snygga outfit med låg vikt kan du bära en midiklänning från axeln med dragkedja i ryggen. Du kan para ihop klänningen med en svart choker för att se snyggare och snyggare ut. Bär ett par svarta klackar med öppna tå för att göra skorna snygga och minimala.

Svart ärmlös nyckelhål passform och flare miniklänning

svart ärmlöst nyckelhål med passform och utsvängd miniklänning
källa

Ibland kan en enkel outfit med snygga detaljer få dig att se riktigt bra ut på en cocktailparty. Till exempel är här en svart ärmlös passform och flare miniklänning med en subtil nyckelhålsdesign som kan få dig att se enkel och vacker ut. Du kan para ihop klänningen med ett par öppna klackar med svarta fotledsremmar för att se elegant ut.

Svart långärmad mini-bodycon-klänning med dragkedja från ryggen

svart långärmad mini-bodycon-klänning med dragkedja från ryggen
källa

Detta är en sexig och minimalistisk svart outfit som du kanske vill ha på dig för din nästa cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart långärmad bodycon-miniklänning med dragkedja. Koppla ihop det med ett silverhalsband och ett par svarta klackar med öppen tå med fotledsremmar för att komplettera utseendet.

Här är idéer för dragkedja på baksidan som kan hjälpa dig att se sexig och attraktiv ut. Tänk på att prova en av dessa på ditt nästa cocktailparty eller prom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*