Hur man utformar kilstövlar

Medan stövlarna ser bra ut på både män och kvinnor, är de superchika kilkängorna endast avsedda för kvinnor och kan få dig att se riktigt feminin och unik ut. Du kan tänka på dem som en mycket speciell och smidig typ av klack som är vanligtvis lite bekvämare att bära. Du kan utforma dem ungefär som vanliga stövlar. Det är bara att du brukar få en smalare och högre look. För att bättre visa dig hur du utformar dem, har jag sammanställt några riktigt fina idéer om kilkängor och jag ska visa dem för dig nu. Låt oss hoppa direkt in.

Svart och grå baseball-t-shirt med smala jeans och kamelkängor


källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer ska jag visa dig en ganska avslappnad outfit som du enkelt kan ta av. För toppen, använd bara en svart och grå baseball-t-shirt med lång ärm. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par kamelstövlar för att komplettera den avslappnade outfit med en lätt, snygg och feminin touch.

Ljusgrå långfodrad ullrock med vit lång halsduk och svarta kilstövlar av läder med anklar

ljusgrå långfodrad ullrock med vit lång halsduk och svarta kilstövlar av läder
källa

För att skapa detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en svart chiffongtopp med en grå ullrockklänning som kärnan i outfit. För resten av utseendet kan du bära svarta leggings och ett par svarta läder kilstövlar. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer elegant ut.

Blå jeansjacka med svarta höghusar och stövlar i brunt läder

Blå jeansjacka med svarta höghusar och stövlar i brunt läder
källa

För att forma detta relativt avslappnade och ungdomliga utseende kan du bära en vit bodycon-t-shirt med en blå jeansjacka till toppen. Använd svarta skinny jeans med hög midja för att se långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par bruna kilkängor i läder för att komplettera outfit med mycket stil.

Svart lång yllekappa med bundna jeans och grå snörstövlar

svart lång yllekappa med jeans med muddar och grå snörstövlar med snörning
källa

För att forma denna svala och mörka lager kan du bära en grå tjock stickad tröja över en längre ljusgrå t-shirt. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart lång ullrock. Koppla ihop dessa bitar med smala jeans med blå manschetter och ett par kamelkänga för mocka för att se robusta och snygga ut.

Svart mini läderjacka med vit chiffongblus och grå fotkängor

svart miniläderjacka med vit chiffongblus och grå fotkängor
källa

Här är en väldigt intressant lagerlagring som kombinerar en super kort svart skinnjacka med en vit lång chiffongblus för ett snyggt och snyggt utseende. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och ett par gråa fotkängor för att komplettera utseendet.

Svart lång kavaj med grå minikjol och strumpor

svart lång kavaj med grå minikjol och strumpor
källa

För dig som har fina långa ben, här är en outfit för att visa upp din styrka lite. För att slutföra denna outfit, använd en svart lång kavaj med en vit blus och en supergrå minikjol. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta stövlar i läder.

Ljusrosa och svart tryckt chiffongblus med smala jeans och fotkängor

ljusrosa och svart tryckt chiffongblus med smala jeans och fotkängor
källa

För att se lite mer lekfull ut kan du bära en chiffong långärmad blus som den här ljusrosa och svarta tryckta toppen istället för en vanlig färgad topp. Kombinera det avslappnat med blå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta mockakilkängor för att komplettera det enkla men attraktiva utseendet.

Grå, tjock stickad tröja med mock-halsringning och svarta kilstövlar i läder med bred kalv

grå, grovskuren stickad tröja med mock hals och svarta kilstövlar gjorda av brett kalvskinn
källa

För att forma denna mysiga svarta och grå outfit kan du välja en ljunggrå tröja med en mock hals för en avslappnad känsla. Kombinera toppen med svarta smala byxor. För skorna kan du bära ett par svarta kilkängor i vidkalvläder för att komplettera kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Burgund turtleneck med en turtleneck och svart minirater kjol

Burgund turtleneck med en gnuggad tröja och en svart minirater kjol
källa

För att se lång och smal ut finns det ett enkelt sätt att se till att alla dina kläder passar och att kjolen eller jeansen är hög midja. Till exempel kan du bära en burgundy turtleneck med en turtleneck och en svart minirater kjol. Använd svarta leggings och svarta kilstövlar för att avsluta utseendet.

Svartvit randig kortärmad T-shirt med beige väst och kilstövlar

svartvitt randig kortärmad T-shirt med beige väst och kilstövlar
källa

Detta är en mycket mer avslappnad street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svartvit randig kortärmad T-shirt med en beige bruksväst. Kombinera dem med smala jeans med blå manschetter och svarta mockakilkängor med fotled för en lätt, snygg touch.

Brun väst av fuskpäls med svart skinnjacka och knähöga kilstövlar

brun väst i fuskpäls med svart skinnjacka och knähöga kilstövlar
källa

För att se super chic ut för en semi-formell händelse kan denna outfit vara ett ganska bra alternativ snarare än att bära en kostym. Bär en vit t-shirt, svart skinnjacka och brun fuskpälsväst. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta läder knä höga stövlar för att komplettera outfit på ett svalt och mörkt sätt.

Grå ribbad avslappnad tröja med matchande mockakilkängor

grå, ribbad, löst sittande tröja med matchande mockakilkängor
källa

Här är en mycket mysig och avslappnad outfit som du kan ha på dig på kontoret, speciellt på avslappnade fredagar. Dra bara i en grå ribbstickad tröja med en avslappnad passform. Kombinera det med mörkgrå slim fit-jeans och ljusgrå mockakilkängor.

Brunt lädermotojacka med matchande fotkängor

brunt lädermotojacka med matchande fotkängor
källa

En svart skinnjacka får dig inte bara att se snygg ut, en brun skinnjacka gör att du också ser cool och unik ut. Kombinera den med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par bruna läder snörning ankel stövlar som passar perfekt med din jacka.

Här är idéerna för kilkängoutfit jag ville dela. För de av er som redan gillar att bära stövlar, prova dessa speciella och känn det snygga utseendet som medföljer dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*