Hur man utformar kattunge klackar stövlar

Hur man utformar kattunge klackar stövlar

För dig som älskar att bära stövlar kommer det här blogginlägget att vara nöjd. Idag ska jag prata om kattungens hälstövlar, något som får dig att se extra smal och smal ut. Inte bara kan de få dig att se tunn ut övergripande, men de kan också få dina fötter att se väldigt smala och små ut, eftersom de vanligtvis kommer i form av spetsiga tår med korta stövlar. De är också förvånansvärt lätta att utforma och ta bort. För att hjälpa dig att utforma dem har jag sammanställt några riktigt bra idéer för kattungehälskläder för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart blazer i skinn med skinny jeans och stövlar med kattungehäl


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en supercool och lite mörk outfit som du kan bära som både en street outfit och en business casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en grå t-shirt med en svart, lite överdimensionerad läderblazer. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läder kattunge klack stövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Marinblå kavaj med svart miniklänning och vita korta kängor i läderkattunge

Marinblå kavaj med svart miniklänning och vita korta kängor i läderkattunge
källa

För att uppnå denna outfit kan du bära en svart mini shift tank klänning som kärnan i outfit. Använd en marinblå, smal kavaj för att se tunn och tunn ut. För skorna kan du bära ett par korta läderstövlar med kattungehäl. Kombinera den med ett par varma röda besättningsstrumpor så att du ser riktigt märkbar ut.

Grå rutig tweed-kavaj med svarta skinny jeans och vita fotkängor med kattungeklackar

grå rutig tweed blazer med svarta skinny jeans och vita fotkängor med kattunge klackar
källa

Det här är en snygg business casual outfit som får dig att se riktigt bra ut på kontoret. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit bodycon-t-shirt med en lite överdimensionerad grå veckad tweed-kavaj. Bär dem med svarta skinny jeans för att se extra smala ut. För skorna, ha på dig ett par vita kattungehäl stövlar för att slutföra klädseln i stil.

Svart skinnjacka med grå tröja med hög hals

svart skinnjacka med grå tröja med hög hals
källa

En svart skinnjacka och en grå kabeltröja med hög hals är det perfekta komplementet till denna snygga outfit. Kombinera dem med en svart rak midikjol för att se snygg och luftig ut. För resten av klädseln kan du bära ett par svarta besättningsstrumpor och ett par svarta mockaskor med kattungsklack för att göra klädseln komplett.

Rutig överdimensionerad kavaj i vitt och vitt med en blå skjorta med knappar

`svart och vit rutig överdimensionerad blazer med blå skjorta med knappar
källa

Detta är en annan väldigt snygg business casual outfit som du kanske vill prova. För toppen bör du ha en blå skjorta med en smal passform och en svartvit rutig kavaj över den. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läder kattunge häl stövlar för att slutföra utseendet.

Svart bältekappa med korta kattunge klackstövlar av läder

svart kappa med bälte och korta stövlar med kattungehäl i läder
källa

Det här är ett snyggt och vackert svart vinterutseende. För att forma denna outfit kan du bära en svart stickad tröja med en svart tjock bälte på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att balansera den tjocka toppen. För skorna kan du bära ett par svarta spetsiga läder kattunge klackar för att krydda kläderna.

Brun fuskpäls med grå skinny jeans

brun fuskpäls med grå skinny jeans
källa

För att se snygg och mysig ut kanske du vill ha på dig följande. Bär en brun fuskpälsjacka med en vit skjorta med knäppning på toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita spetsiga tåstövlar med kattungeklackar så att du ser super chic och smal ut.

Grå kavaj med blå vida jeans och vita kattungehäl stövlar

grå kavaj med blå vida jeans och vita stövlar med kattungeklackar
källa

För att forma den här snygga sexiga unisex-outfit, här är några saker du kan göra. Använd en grå spetsskjorta med en grå överdimensionerad kavaj för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med vida ben. Bär ett par vita kattunge häl ankel stövlar för skorna. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer elegant ut.

Svart dubbelknäppt kostym med blå jeans med muddar

svart dubbelknäppt kostym med blå jeans med manschett
källa

Här är en snygg business casual outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart dubbelknäppt ullrock med en svart stickad tröja ovanpå. Kombinera dem med blå slim fit-jeans med manschett. Bär ett par svarta läder kattunge klackar för att göra ditt utseende komplett.

Svart longline ullrock med en grå lång halsduk

svart ullrock med grå lång halsduk
källa

För att få denna mörka och attraktiva, nästan helt svarta outfit, kan du bära en svart stickad tröja med en lång svart ullrock och en grå lång stickad halsduk på toppen för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svart mocka med korta kattungehäl stövlar.

Svart stickad tröja med en avslappnad passform och en basebollkeps

svart stickad tröja med avslappnad passform och basebollkeps
källa

Att forma denna bokstavligen helt svarta outfit här är vad du vill göra. Använd en svart tröja med en avslappnad passform på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par korta svarta kattungehäl stövlar för skorna. Avsluta med en svart basebollkeps för att komplettera det ungdomliga men ändå mörka utseendet.

Vit, tjock tröja med svart wrap kjol och spetsiga tå kattunge klack stövlar

vit, tjock tröja med svart wrap kjol och spetsiga tå stövlar med kattunge klackar
källa

För att se snyggt och uppfriskande kan du bära en vit tjock stickad tröja ovanpå. Koppla ihop den med en svart omslags kjol. Koppla ihop dem med svarta strumpbyxor och svarta spetsiga läder kattunge klackstövlar.

Lederhose & Red Kitten Heel Boots

Lederhosen och röda kattunge hälstövlar
källa

För att se super märkbar ut kan du bära en vit blus med en grå kavaj. Koppla ihop dem med svarta läderjackor och ett par ljusröda midkalvkattstövlar för att komplettera detta fantastiska utseende.

Här är idéer för kattungehälskängor som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Testa dem och se om du gillar den snygga och eleganta känsla som följer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*