Hur man utformar kåpan

Ibland är det de små detaljerna i en klänning som skiljer det stora från det stora. En snygg detalj som dramatiskt kan ändra utseendet på en klänning är designen av halsen. Turtleneck-klänningar och cowl neck-klänningar är några exempel som har en vackert utformad halsringning. I blogginlägget kommer jag specifikt att prata om kåpan. För att ge dig fler idéer om hur du utformar dem, har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna i klänningskläder och kommer att dela dem med dig just nu.

Lila satängklänning med halsringning


källa

För att starta listan ska jag visa dig en klänning som du kan bära till en prom eller cocktailparty. Det är en knälång klänning gjord av lila satin med en halsringning. Koppla ihop den med vita klackar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans. Du kan också lägga till en extra snygg touch genom att bära ett silverhalsband med en uttalad choker.

Vit satängslipklänning med halsringning

Bodyconcon-klänning i vit satin med kåpan
källa

Här är en annan klänning som är perfekt för en cocktailparty. Det är en vit satinklänning med en halsringning. Som du kan se på bilden kan vissa kapphalsklänningar som denna bäras mycket sexiga. Huvudringningen kan enkelt fällas ner så att klänningen ser ut som en djup V-ringad klänning. För att slutföra denna outfit kan du bära silverklackar med öppna tår för att ge en elegant touch.

Vit, långärmad, kramig klänning med en halsringning

vit, långärmad, figur-kramande klänning med en halsringning
källa

Om du letar efter en lågprofilsklänning som du kan bära på jobbet är det en vit bodycon-klänning med långa ärmar och en halsringning. Du kan bara bära den med svarta klackar för att göra en enkel outfit. Det finns inget galet med denna design. Det är bara en balanserad och snygg business casual outfit.

Rosa kåpan slida knälång klänning

knälång klänning med rosa huva
källa

Ibland, även med mycket typiska och iögonfallande nedskärningar, kan en klänning få dig att sticka ut från mängden med sin färg. Den här rosa kåpan är ett bra exempel på detta. Bär den med silverklackar med en öppen tårem för att komplettera outfit med elegans.

Burgundy långärmad sammetsklänning med en halsringning

Burgundy långärmad sammetsklänning med vattenfallshalsringning
källa

Om du har en sofistikerad personlighet, finns det en stor chans att du kan ta av dig en klänning som ser ut som den här burgundy sammet klädseln. Koppla bara ihop klänningen med öppna klackar i silver och du är redo för en cocktailparty eller till och med en formell händelse.

Grå tröja klänning med en halsringning

grå tröja klänning med en halsringning
källa

Hittills har jag bara visat några få minimala kläder som bara är klänningen och klackarna. Låt oss nu utforska några eleganta kläder som involverar fler lager och färger. Använd till exempel en grå tröja med kåpan och knähöga stövlar av grå mocka. Observera att det finns ett par vita knähöga strumpor som ger ett extra fint lager. Bär ett långt boho-halsband för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Grå tröjklänning med knähöga stövlar i mocka

grå tröja klänning mocka knä höga stövlar
källa

Lätt som den tidigare outfit, men den här gången är outfit enklare och har färre lager. Detta skulle vara en trevlig och avslappnad outfit för en avslappnad fredag. Du kan bara bära en grå tröja klänning med knähöga stövlar av brun mocka. Bär en brun läderhandväska för att avsluta din outfit i stil.

Vit stickad tröja klänning med en halsringning

vit stickad tröja klänning med vattenfall halsringning
källa

Här är en super chic street outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner. Bär en vit stickad tröja klänning med en halsringning, grå strumpor och svarta läderstövlar mitt på kalven. Den vita stickade mössan är pricken över i. Det här är en så bedårande outfit som gör att du sticker ut från mängden.

Grå klänning med stickad tröja i kåpan

grå kabel stickad tröja klänning med vattenfall halsringning
källa

För ett helt feminint utseende kan du bära en grå stickad tröja klänning. Föreställ dig den här klänningen utan en halsringning. Klänningen skulle inte ha sett så damaktig ut som den ser ut nu. Du kan kombinera klänningen med svarta strumpor och svarta mockaskor för att ge outfit en särskilt feminin känsla.

Vit stickad tröja klänning med knähöga läderstövlar

vit stickad tröja klänning läder knä höga stövlar
källa

En stickad tröja klänning är också en del av denna outfit. Men den här gången är det en vit kavajtrösklänning i kombination med svarta läderknäskor för att skapa ett snyggt utseende. Detta är en bra demonstration av hur skoval kan göra en värld av skillnad.

Grå tröja klänning med svarta leggings

grå tröja klänning svarta leggings
källa

För en superavslappnad look kan du bära en grå tröja klänning med en halsringning. Kombinera den med svarta leggings och svarta läderstövlar för att komplettera denna avslappnade och snygga outfit.

Grå klänning i passform och flare

grå klänning med en halsringning och en utsvängd klänning
källa

För en feminin och lite sofistikerad look kan du bära den här grå midiklänningen med en halsringning och flare. För arbete är det bästa valet för skor ett par svarta klackar med ett öppet tåband. Denna outfit är tänkt att se lite seriös ut eftersom den är avsedd för arbete. Du kan lägga till ett subtilt silverhalsband för att lägga en elegant touch på kläderna.

Vit skaterklänning med spagettiremmar

vit skridsko klänning med spagetti remmar
källa

Här är en klänning som verkligen får dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty. Det är en vit skaterklänning med huvahals och spagettiremmar. Även om den inte har en djup v-ringning eller rygglöst snitt, så är denna outfit så tunn och så kort att den blir en extremt sexig klänning. Du kan kombinera klänningen med nakna sandaler för att ge outfit en extra unikhet.

Svart bodycon-klänning med silke choker halsduk

svart, figur-kramande siden choker halsduk
källa

Det här är en snygg svart bodycon-klänning med en halsringning. Du kan enkelt kombinera den med silverklackar med öppna tå. Bär en silke choker halsduk som passar perfekt med klänningen för en elegant touch. Du kan hitta fler outfitidéer för liknande halsdukar i vårt blogginlägg om styling av silkechoker-halsdukar.

Efter att ha lagt till några vackra klänningar i kåpan i listan hoppas jag att du tycker att de är användbara. Du kan definitivt förbättra ditt outfit-spel genom att härma några av kläderna och sedan vrida dem lite här och där för att göra idéerna till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*