Hur man utformar kammusslingskjol

När du vill se uppfriskande och visa upp några ben är en vit minikjol ofta ett bra val. För att fördubbla den uppfriskande effekten behöver du bara ha lite extra snygga detaljer i din kjol, nämligen trimningen av den kammade fållen. Denna typ av vackra och vackra kjolar kallas ofta en kammusselkjol eller kammad kjol. Vad du håller på att se är några eleganta och lågmälda sexiga outfitidéer som jag har samlat för din referens. Låt oss dyka in.

Vit rosett med rosett och ljusrosa kjol med kantad fåll


källa

Eftersom jag vet att många av er är uttråkade av er signatur-arbetsdräkt, som kretsar kring den svarta pennkjolen du bär varje dag, kommer jag att börja den här listan med outfitidéer med en damlig och uppfriskande arbetsdräkt. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit spetsblus med rosett. Koppla ihop den med en ljusrosa kammussla minikjol och rosa spetsiga tåklackar för att se minimal och vacker ut.

Vit ärmlös topp med rosa randig kammusselkjol

vit ärmlös rosa randig kammusselkjol
källa

Här är en mer lekfull och avslappnad outfit som är perfekt för dejting. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös vit bomullstopp med en rosa och vit horisontell randig kammussla minikjol. Kombinera dessa bitar med rosa remmar och en ljusblå läderhandväska för att se feminin och bedårande ut.

Ljusgrå kall axeltopp med vit kammussling minikjol

ljusgrå kall axeltopp med vit kammusselsskal
källa

Om det inte är uppfriskande och återhållsam sexigt nog att visa upp några ben, kan du överväga att lägga en kall axeltopp till din outfit. Du kan till exempel ha på dig en ljusgrå kall axelblus med en vit mini kammusselkjol för att se helt vacker och vacker ut. Du kan lägga till en extra uppfriskande touch genom att bära ett par himmelblå klackar med öppna tår.

Vit chiffongväst topp med svart mini kammussla kjol

vit chiffongvästskal svart mini kammusselkjol
källa

För att klä sig som en minimalist bör den här svarta och vita outfit göra det. Bär bara en vit västtopp med en svart kammad minikjol. Bär öppna remmar sandaler för skorna som passar perfekt med den vita toppen. Du kan bära ett uttalandehalsband om du bara vill lägga till lite kantigt i utseendet.

Vit kjol med rosa handväska och klackar

vit kjol rosa handväskor
källa

Ett bra sätt att se ladylike ut och uppfriskande att använda den rosa och vita färgkombinationen. Du kan till exempel ha på dig en ärmlös vit veckad blus med en vit kammad minikjol för att lägga till den vita delen. Koppla ihop dem med klackar med öppen tå med rosa fotledsremmar och en rodnande rosa läderhandväska för att komplettera det här attraktiva och tillmötesgående utseendet.

Flerfärgad randig tröja med blå skalkjol framtill

flerfärgad randig tröja blå knapp på den främre kammusselkjolen
källa

För ett mer ungdomligt och färgglatt utseende kan du bära denna flerfärgade randiga bodycon-tröja. Kombinera den med en minikjol med en blå knapp fram och en kammad fåll. Slutligen ha på dig ett par rosa snörskor i läder för att se flickaktiga och mysiga ut.

Baseboll-T-shirt med svart spetskjol med kantad fåll

Baseboll-t-shirt med svart spets, kardborrad kjol
källa

Detta är ett mycket intressant försök att sätta ihop en baseball-t-shirt med spetskjol. Och försöket är ganska framgångsrikt enligt bilden ovan. För att forma denna outfit kan du bära en grå och vit baseboll-t-shirt med en svart minikjol med korsade spetsar. Bär dem med svarta ballerina-lägenheter och en svart läderkoppling för att avsluta din outfit.

Svartvit rutig pojkvänströja med minikjol i kammussla

svart och vit pläd pojkvänskjorta, kammussla minikjol
källa

Om du bara vill vara lite mer avslappnad med din arbetsdräkt kan du para ihop din pennkjol med ett pojkigt föremål som den här svartvita rutiga pojkvänströjan. Kjolen här är en vit kammad minikjol. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå och en brun läderhandväska för en elegant outfit.

Ärmlös jeansskjorta med vit minikjol

ärmlös jeansskjorta vit minikjol
källa

Här är en perfekt outfit att ha på sig sommar eller vår. På toppen bär du en skjorta med chambray-ärmar och knappar. Koppla ihop den med en vit mini-kammusselkjol för att se ljus och uppfriskande ut. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att lägga till lite boho-stil till mixen.

Skjorta med knäppning uppåt med svart kammusselkjol

Båge knapp upp skjorta svart kammussla kjol
källa

Det här är en mycket trevlig arbetsdräkt som påminner mig om en skoluniform. För att uppnå detta ungdomliga och attraktiva utseende kan du bära en svart och vit fluga-skjorta och para ihop den med en svart skulpterad minikjol. Koppla ihop dem med svarta balettlägenheter och en svart läderhandväska så att du ser mer professionell ut.

Vit axelbandslös blus med rosa randig kjol med kantad fåll

vit axelbandslös blus, rosa randig kjol med kammad fåll
källa

Ett sätt att se mycket feminint ut är att visa din show dina axlar och krageben. Den här vita chiffongblusen från axeln får dig att göra just det. Kombinera blusen med en rosa och vit randig kammusselskjol och nakna sandaler för att se elegant och reserverad sexig ut.

Vit omslagstopp med svart minikjol

vit wrap top svart minikjol
källa

På tal om den eleganta kläderna, här är en annan som är både elegant och avslappnad. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du helt enkelt bära en vit omslagstopp med en svart mini kammusselkjol och ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar. Använd en leopardtryckskoppling för att lägga till en elegant och sofistikerad touch till det övergripande utseendet.

Blå rutig skjorta med vit omlottskjol

vit wrap kjol med blå rutig skjorta
källa

Här är en mycket uppfriskande och glad outfit. Du kan bara bära en blå och vit rutig skjorta med knappar och stoppa den i en vit wrap-around mini kammussla kjol. Gör kläderna med lila sandaler med klack.

Ärmlös blus av blå chiffong med vit kammusselkjol

ärmlös blus av blå chiffongärmar, vit kammusselkjol
källa

Ett sätt att se luftigt ut är att bära något gjord av chiffong. I det här fallet kombineras en ärmlös blus av himmelsblå chiffong med en vit kjol med en skulpterad fåll. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att se minimalistiska och damliknande ut.

Vit halvtransparent topp med mockaskalskammarkjol med brun knappfäste

vit, halvtransparent, brun mockakammuskjol med knappfäste
källa

Om du vill se mer djup i din kjol kan du välja en mocka med en mer raffinerad konsistens. Till exempel kan du bära en minikjol i mocka med en kammad knappfåll och en vit, halvtransparent topp. Koppla ihop dem med svarta mockaskinnhöga stövlar för att komplettera denna superchica street outfit.

Här är några riktigt fina idéer till kammusslänningskläder som jag delade med dig ovan. För dig som letar efter alla möjliga outfitidéer för att bli inspirerad kan du kolla in andra blogginlägg som finns på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*