Hur man utformar kamelrock

Hur man utformar kamelrock

För de av er som är nybörjare på semi-formella eller affärsmässiga fritidskläder kan termen ”kamel” vara väldigt ny för dig. Men för dig som har arbetat på kontoret i flera år och börjar uppskatta skönheten i ett affärsutseende, bör du veta att kamel- eller solbrännaobjekten är något som får dig att se snygg och snygg ut samtidigt. Idag ska jag specifikt undersöka hur jag bär kamelrock. Med detta i åtanke har jag samlat några riktigt trevliga idéer för kamelrockoutfit och ska visa dig nu. Låt oss hoppa direkt in.

Kamelrock med svart stickad tröja och läderbyxor


källa

För att starta den här listan över attraktiva outfitidéer, som mestadels är business casual-kläder, ska jag visa dig en outfit som är väldigt lätt att ta av. För toppen kan du helt enkelt bära en svart, tjock tröja med rund hals och en lång kamelrock. Koppla ihop dem med leggings i svart läder och ett par rodnande rosa klackar med paljetter som ser enkla men fantastiska ut.

Lång kappa i konstläder med ribbad tunikatröja och leggings

Camel konstläder lång kappa med ribbad tunikatröja och leggings
källa

Att forma den här underklädda outfit som gör att du kan se mysig och snygg ut samtidigt. Du kan bära en vit ribstickad tunikatröja med svarta leggings som kärnan i outfit. Bär en långfärgad kamelskumrock för att ge en snygg touch. För skorna, ha ett par svarta läderplattformskor för att se snygga och snygga ut.

Camel Maxi Length Wool Coat med svart topp och rippade blå jeans

Camel taxi ullrock med svart topp och rippade blå jeans
källa

För att skapa det snygga, pojkaktiga utseendet som naturligt gör att du sticker ut från mängden kan du bära en svart tröja med rund hals och blå manschett i slim fit. Lägg en kamel maxiullrock över bitarna. För att avsluta det coola utseendet, använd svarta mockasko stövlar med klackar för att se snygga och eleganta ut.

Lätt kameljacka med långärmad tröja

Lätt kameljacka med långärmad tröja
källa

Här är en mycket mysig och attraktiv outfit. För att forma denna outfit kan du bära en tjock stickad tröja i rött eller crepe med en mock-hals och lägga en lätt ullrock över kamel. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par rosa läderlägenheter för att skorna ska se enkla och feminina ut.

Kamel longline ullrock med svartvit randig långärmad T-shirt

Kamel longline ullrock med svartvit randig långärmad T-shirt
källa

För att uppnå det avslappnade och tilltalande affärsutseendet kan du bära en svartvitt, randigt långärmad T-shirt med en lång kamelullrock över axlarna. Ett par marinblå jeans med hög ankel och svarta ballerina-lägenheter är ett trevligt sätt att avsluta din outfit på ett balanserat och lättillgängligt sätt.

Svart tröja med vit knapp upp skjorta och jeans

svart tröja med vit pojkvänskjorta och jeans
källa

En svart tjock tröja över en vit knäppt pojkvänskjorta är den perfekta affärsläget. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lång kamelullrock. Kombinera dessa bitar med blå slim fit-jeans. Bär ett par ankelkängor med leopardtryck för att ge en mogen och feminin touch till utseendet.

Longline ullrock med en helt svart outfit

Longline ullrock med en helt svart outfit
källa

För att se supercool ut kan du bara koppla ihop din kamelullrock med svarta och svarta bitar. Till exempel kan du bära kappan med en svart tröja med hög hals och svarta skinny jeans. Använd svarta läderstövlar och en svart stickad mössa för att komplettera det här supercoola och mörka utseendet.

Svart stickad mössa med kamelaxiullrock och beskurna jeans

svart stickad mössa med kamel maxiullrock och korta jeans
källa

Här är en annan mycket fin outfit med en svart stickad hatt. För att sätta ihop denna outfit kan du bära en vit blus med svarta skinny jeans och en lång kamelullrock som kärnan i outfit. Kombinera den med en svart stickad mössa och ett par klackar med leopardtryck för att komplettera utseendet på ett vackert och sofistikerat sätt.

Kamel midilängd dubbelknäppt ullrock med läderlårhöga stövlar

Kamel midilängd dubbelknäppt ullrock med läderlårstövlar
källa

Detta är en mycket intressant outfit som innehåller kostym och kappa. Låt oss börja med kostymen. Bär en vit krage skjorta, en grå jacka klänning och matchande chinos. Bär en midikamel-dubbelknäppt kostym över kostymen. För att se ännu mer speciellt ut kan du bära ett par svarta läderhöga stövlar för att komplettera utseendet.

Kamel Midi längdullrock med vit passformströja

Cami-midi-längd ullrock med en vit, figur-kramad tröja
källa

För att få den här mysiga och uppfriskande klädseln kan du helt enkelt ha på dig en vit ståkrage-tröja och en kamel longline ullrock. Använd ljusblå skinny jeans och vita sneakers för att komplettera det attraktiva och tilltalande utseendet.

Camel Short Blazer Coat med grå tröja och läderjackor

Kort kavajjacka med grå tröja och läderjackor
källa

Om du inte vill ha på dig en lång kamelrock, bör du prova en kort och passande kappa som den här, som har snittet av en typisk kavajjacka. Koppla ihop den med en vit krage och en grå tröja för att se snygg och elegant ut. Koppla ihop dessa bitar med svarta läder leggings och knä höga läder stövlar för att slutföra utseendet.

Lång kappa med svart turtleneck och läderbyxor

lång kappa med svart turtleneck och läderbyxor
källa

Här är en mycket snygg och mörk outfit som inkluderar en kamelrock och andra svarta delar. En svart turtleneck och turtleneck och leggings i svart läder för att polera bort denna look. Lägg till en lång kamelullrock och ett par röda rosa spetsiga tåklackar till mixen för att mjuka upp de svarta delarnas allvar.

Kamelfleecejacka med blå chambray-skjorta och jeans

Kamelfleecejacka med blå chambray-skjorta och jeans
källa

En kamelrock ser väldigt bra ut med chambray och denim. I det här fallet kombineras den långa kappan av kamelfleece med en ljusblå chambray-skjorta med knappar och blå, slim-cut ankeljeans med en smal passform. Bär ett par leopardtryckslägenheter för att komplettera outfit med en elegant och feminin touch.

Här är idéer för kamelrockoutfit som kan hjälpa dig att se elegant och vacker ut. Ge bara ett försök så skulle du kunna utöka ditt affärs casual outfit-spel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*