Hur man utformar kameljacka

För dig som letar efter sätt att få din affärsavslappnade outfit att se bättre och snyggare ut, har du kommit till rätt ställe. Du kanske redan vet att en blazer kan få dig att se chic och smal ut. Men medan alla har på sig den svarta, vita eller marinblå, har du funderat på att ersätta den med en kameljacka, antingen en kavaj, långjacka eller en stor kappa? Vad du ska se är några av de bästa idéerna jag har samlat om kameljackor. Låt oss titta på dem.

Kamel mocka jacka med vit väst topp och smala jeans


källa

En beskuren jacka är väldigt lätt att forma och ta av, och med det startar jag upp den här listan över snygga outfitidéer. För att skapa det snygga affärsavslappnade utseendet kan du bära en kamelmockjacka med vit västtopp. Bär dem med vita skinny jeans och svarta öppna tåremmar för ett rent, snyggt utseende.

Kameljacka med vit V-ringning och jeansshorts

Kameljacka med vit V-ringad topp och jeansshorts
källa

Här är en business casual outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan. Det här är perfekt för dig som vill se lite nervös ut. Bär en vit t-shirt med V-ringning och en kavajjacka i kamelull. Kombinera dem med ett par ljusblå jeansshorts. Använd svarta läderstövlar för att skorna ska se snygga ut.

Lång jacka med vida ärmar och en vit, ribbad tröja klänning

Kamel långärmad jacka med vit, ribbad tröja klänning
källa

För att uppnå detta luftiga utseende, överväga att para ihop en lång jacka med en lång tröja. I detalj kan du bära en vit ribbad tröja klänning med svarta läderbyxor. Täck dem med en långärmad jacka med en bred ärm. Bär avslappnade svarta läderskor med skorna för att ge utseendet en ungdomlig touch.

Kamel långjacka med svart tröja och läderbyxor

Kamel långjacka med svart tröja och läderbyxor
källa

Detta är en mycket enkel och snygg kamel och svart look. För att uppnå detta kan du bära en svart tjock tröja med svarta läderbyxor. Använd den med en kamel longline ulljacka. Använd skorna ett par ljusrosa spetsiga tåklackar med silverfärgade detaljer för att se mer ladylike ut.

Lång kamelulljacka med blå chambray-skjorta och rippade jeans

lång kamelulljacka med blå chambray-skjorta och rippade jeans
källa

Här är en ganska cool business casual outfit som har mycket pojkvänstil. Bär en chambray-skjorta med blå knappar och en lång kamelullulljacka för toppen. Koppla ihop dem med blåklippta jeans och ett svart bälte. Klä upp denna outfit med ballerinaskor med leopardmönster för ett mer elegant utseende.

Kamelblazer med blå chambray-skjorta med knappar upp och svarta chinos

Kamelblazer med blå chambrayskjorta och svarta chinos
källa

För att se elegant och snygg ut, här är en affärsavslappnad outfit att tänka på. För toppen bör du ha en ljusblå chambray-skjorta och en kavajjacka över den. Kombinera dem med svarta, beskurna chinos. För skorna, ha på dig ett par bronsballettlägenheter för att slutföra kläderna.

Kamelullrock med vit och svart randig tröja

Kamelullrock med vit och svart randig tröja
källa

Detta är ett väldigt luftigt och väldigt lättillgängligt utseende som du kan bära för både arbets- och avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och svart randig tröja med en kamel långjacka. Kombinera dem med gråa muddade jeans och svarta spetsiga tåklackar för en elegant touch.

Kameljacka med svarta skinny jeans

Kameljacka med svarta skinny jeans
källa

Så här skulle en helt svart outfit se ut med en kameljacka. Resultatet är ganska smart och rent. För att uppnå detta, använd en svart t-shirt med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att komplettera den helt svarta delen. Lägg nu till en kameljacka för att göra denna outfit till en snygg outfit.

Lätt kameljacka med långärmad kavaj och mager jeans

Lätt kameljacka med långärmad kavaj och mager jeans
källa

Detta är en mycket mysig outfit som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig. För att forma denna outfit kan du bära en rodnande rosa turtleneck med en lätt kamel longline jacka. Bär den med ljusblå skinny jeans och ljusrosa och svarta ballerina-plattor för en uppfriskande och damliknande look.

Kamelblazer med svart tee & marinblå och grå rutiga byxor

Kamelblazer med svart t-shirt och mörkgrå rutiga byxor
källa

Detta är en mycket unik och snygg outfit tack vare det unika urvalet av byxor. Bär en svart t-shirt med en kavajjacka för toppen. Här är den intressanta delen. Kombinera bitarna med ett par mörkblå och grå rutiga skinny byxor. Bär balettlägenheter i svart och guld för att komplettera utseendet.

Kameljacka med en ljusblå knappskjorta och chinos

Kameljacka med ljusblå skjorta och chinos
källa

För att uppnå detta snygga och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och en kavajjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta manschetter med manschetter. Bär ett par rodnande klackar i rosa och svart läder för att slutföra din outfit.

Dubbelknäppt kavaj med vit blus och svarta skinny jeans

Kamel dubbelknäppt kavaj med vit blus och svarta skinny jeans
källa

Det här är en lite unisex outfit som är kul då och då. På toppen bär du en vit blus med knappar och en kavaj med dubbla byxor. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Istället för klackar, ha på dig ett par svarta läderskor för att se snygga och unisexa ​​ut.

Maxikamellångjacka med svart tröja och manschettjeans

Maxikamellångjacka med svart tröja och jeans med muddar
källa

Detta är ett mycket platt men vackert vinterutseende. Bär bara en svart stickad tröja med en stand-up krage och en kamel maxi jacka. Team dem med blå ribbade och manschetterade raka jeans. Använd svarta läderstövlar för att ge din outfit en snygg touch.

Ärmlös kameljacka med svarta läderbyxor

ärmlös jacka med lång linne i kamel med svarta läderbyxor
källa

För att uppnå detta svala och mörka utseende kan du bära en svart ärmlös topp med V-ringning och svarta läderbyxor. Använd en kamelärmlös långjacka för en snygg och luftig touch. Gör kläderna kompletta med ett par ljusrosa klackar med öppen tå.

Här är outfitidéerna för kameljackor som är lätta att ta av. Testa det och se hur snygg du kan se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*