Hur man utformar kaki klänningbyxor

Hur man utformar kaki klänningbyxor

För de av er som måste klä sig halvformellt på jobbet kan alla dessa svarta chinos och svarta penskjolar vara tråkiga. Idag vill jag föreslå ett alternativ som får dig att se lite mindre seriös men ändå elegant nog. Föremålet jag vill presentera för dig är khakiklänningbyxorna, något som sitter mellan de svarta formella klädbyxorna och de smala jeansen. I rättvisans namn är de inte lika lätta att forma som skinny jeans, men så länge du har en bra referens att lära av är det inte heller så svårt. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för khaki kostymbyxor outfit jag har samlat.

Grön kakidräktsbyxa med vida ben och svart tröja

gröna kakidräktsbyxor med vida ben och svart tröja
källa

För att starta den här listan över fina och relativt avslappnade kläder, börjar jag med en väldigt snygg business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart slim fit stickad tröja med gröna khakiklippade byxor. Koppla ihop dessa bitar med svarta sandaler för ett rent och snyggt utseende.

Blå chambrayskjorta med gröna kakidräktsbyxor


källa

För att få denna snygga, luftiga och uppfriskande outfit är det en mycket bra idé att använda färgkombinationen himmelblå och ljusgrön. Det är naturens färgkombination. Använd en ljusblå chambray-skjorta med knappar för att forma utseendet. Kombinera det med ett par ljusgröna kakidräktsbyxor. Använd ett par ljusrosa plattformsklackar för en feminin touch.

Svart och vit randig T-shirt med utsvängda kakidräktbyxor

svart och vit randig T-shirt med utsvängda kakidräksbyxor
källa

För att uppnå denna vackra, eleganta och lågmälda sexiga outfit, här är vad du behöver göra. Bär en svartvit randig långärmad t-shirt med en minihalsring. Kombinera den med ett par gröna fläckar i kakidräkter. Bär ett par orange läderlägenheter för att skorna ska se skarpa och glada ut.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med gröna khakibyxor

ljusblå chambrayskjorta med knappar och gröna khakibyxor
källa

Detta är en pojkaktig outfit som får dig att se snygg och tuff ut för en avslappnad fredag. För att polera bort denna outfit, lägg i en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Kombinera den med gröna kakidräktsbyxor. Använd ett par svarta loafers för skorna. En mörkgrön läderhandväska är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Jeansväst med tröja i fuskpäls och gröna byxor

Jeansväst med tröja i fuskpäls och gröna byxor
källa

Här är en mycket unik outfit som gör att du sticker ut från mängden. För att forma denna outfit kan du bära en jeansväst över en ljusrosa tröja i fuskpäls för att skapa några unika och vackra lager. Team dem med gröna khaki byxor med raka ben. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra det coola utseendet.

Brun kofta med halsduk med leopardmönster och gröna, smala kakidräksbyxor

brun kofta med halsduk med leopardmönster och gröna kaki dräneringsrörbyxor
källa

För att forma denna snygga och luftiga outfit, perfekt för vänner, kan du bära en brun longline-kofta med en vit t-shirt och en leopardmönstrad chiffongduk för toppen. Bär den med gröna khaki smala klänningbyxor och bruna läderlägenheter för ett snyggt och rent utseende.

Vit linne med breda byxor

vit linne med breda byxor
källa

För att forma denna absolut minimala outfit, här är vad du behöver göra. Bär en vit, löst sittande linne och gröna kaki-byxor med vida ben. För resten av klädseln kan du bära ett par ljusrosa läderlägenheter och en ljusrosa läderkopplingsväska för att se elegant och minimalistisk ut.

Vit t-shirt med stamtrycksduk och läderjacka

vit t-shirt med halsduk med stamtryck och läderjacka
källa

För att uppnå denna lite mer komplexa och mogna outfit kan du bära en vit t-shirt med en svart skinnjacka och en rodnadssvart tribal-tryck chiffongduk för toppen. Kombinera dessa bitar med en grön kakidräktbyxa med en smal passform. Bär ett par ljusrosa läderklackar för skorna för att komplettera utseendet.

Vit knäppningskjorta med gröna kakidräktbyxor med resår i midjan

vit skjorta med knappar och gröna khaki kostymbyxor med elastisk midja
källa

Att ha på sig en vit knäppt skjorta till jobbet är nästan ingen idé, speciellt om du får slut på idéer den dagen. Låt oss ta en titt på hur du kan göra din outfit mer kreativ. Du kan bära en vit skjorta med knappar och gröna kakibyxor med elastisk midja. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att skorna ska se snygga och smala ut.

Stråhatt med en sidenklänning med kappade khakibyxor

Stråhatt med en sidenklänning med förkortade khakibyxor
källa

För att uppnå denna fantastiska och konstnärliga outfit, här är vad du vill göra. Bär en grön knäppt silkesskjorta och gröna kappade khakiklänningbyxor. Lägg till en grå totepåse och ett par vita lägre topplägenheter till mixen. Slutligen bär en stråhatt för att komplettera detta unika och attraktiva utseende.

Vit kavaj med kamelkaki-byxor

vit kavaj med kamel kaki kostymbyxor
källa

För att uppnå detta underbara vitt och kamelutseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en vit kavaj på toppen för att skapa några snygga lager. Para ihop dem med lätta khaki kostymbyxor. Bär ett par bruna remmar för att göra din outfit stilfull.

Vit skjorta med gröna smala byxor

vit skjorta med gröna, smala byxor
källa

För att uppnå denna affärsavslappnade outfit kan du bära en vit linne med en vit skjorta på toppen. Kombinera dem med khakibyxor med ett grönt bälte och svarta loafers.

Svart stickad tröja med vit skjorta och grå smala byxor

svart stickad tröja med vit skjorta och grå smala byxor
källa

Detta är ett väldigt avslappnat och diskret affärsavslappnat utseende. Bär bara en svart tröja över en vit knappad skjorta. Kombinera dem med grå khaki smala byxor. Bär ett par vita Converse för skorna.

Här är khaki-klädbyxans outfitidéer som kan hjälpa dig att se uppfriskande och elegant ut. Testa det och lägg till en trevlig förändring i din portfölj med arbetsdräkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*