Hur man utformar kaki joggers

När det gäller joggbyxorna är det lätt att omedelbart tänka på de superavslappnade och sportiga kläderna som kan bäras som löpande kläder och superavslappnade streetkläder. Det finns dock en typ av joggare som är användbara för arbete. Denna typ av joggare är känd som en khaki-joggare, något som har snittet av joggare men har strukturen och färgen på khakibyxor. Det är väldigt enkelt att utforma dem. Du kommer sannolikt att ha en affärsavslappnad outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan. Här är några av de bästa khaki jogger outfit idéerna jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Vit kavaj med vit tryckt t-shirt och olivgröna kaki-joggare


källa

För att få dessa förmodligen minimala outfitidéer från marken kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig ett skiktat affärsavslappnat utseende. För att forma denna outfit kan du bära en svart tryckt t-shirt med en vit kavaj till toppen. Koppla ihop dem med ett par gröna khaki-joggare. Bär en svart ankelrem med öppen tå för att se snygg och smal ut.

Vit t-shirt med kepsärmar och gröna kaki joggare

vit t-shirt med kepsärmar och gröna kaki joggare
källa

För att få en avslappnad och uppfriskande street look är denna absolut minimala outfit ett ganska bra alternativ. Du kan bara ha på dig en vit t-shirt med ett par olivklippta khaki-joggare. Istället för att ha vita sneakers kan du använda ett par rodnande rosa dukskor på skorna för att se mer ladylike ut.

Vit kort linne med beige kaki-joggare

vit kort linne med beige kaki-joggare
källa

För att uppnå detta enkla och lågmälda sexiga utseende, börja klädseln med en vit, figurkramande, beskuren linne. Kombinera toppen med beige khaki-byxor. Mycket kreativt kan du bära ett par svarta och citrongula höga klackar för att göra denna look till ett mycket iögonfallande utseende.

Vit t-shirt med joggers & skjortor i oliv. Sandaler

vit t-shirt med olivgröna joggare och sandaler
källa

För att skapa denna enkla och uppfriskande outfit som är idealisk för en avslappnad utomhus-hangout kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med olivgröna khaki-svettbyxor. För skorna passar antingen vita sneakers eller nakna platta sandaler perfekt med resten av kläderna.

Svart tröja med mock-hals och gröna kaki-joggare

svart, beskuren tröja med grön khaki jogger
källa

För att bilda denna snygga, mörka och lågmälda sexiga outfit kan du bära en svart, figurkramande, beskuren tröja till toppen. Koppla ihop den med gröna khaki-joggers och vita lågtåliga sneakers. För att göra denna outfit ännu snyggare kan du lägga till en svart lädermotojacka i mixen för att krydda saker.

Svart skinnjacka med vit topp och khaki-joggare

svart skinnjacka med vit topp och khaki-joggare
källa

För att skapa en super chic business casual outfit kan du bära en vit scoop neck top och en svart skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med ett par gröna kaki-joggare. För att göra denna outfit mer formell och professionell, använd ett par rosa höga klackar och en brun mockapåse för att komplettera utseendet.

Grå kort t-shirt med joggers i olivolja

grå kort t-shirt med olivgröna lastjoggare
källa

För dig som gillar att se återhållen sexig på ett naturligt och avslappnat sätt, här är en mycket klassisk outfit att prova. Bär bara en ljusgrå beskuren tee med ett par gröna khaki-joggare. Kombinera dem med ett par sällsynta gröna och vita lågkonversationer för att komplettera detta enkla men iögonfallande utseende.

Grå och vit vertikalt randig knuten skjorta med knappar med gröna byxor

grå och vit vertikalt randig knuten skjorta med knappar och gröna byxor
källa

Här är en super chic outfit att ha på sig till en semi-formell händelse om du vill se bra ut men inget speciellt. För att forma detta utseende kan du bära en grå och vit vertikalt randig knäppt skjorta. Koppla ihop den med beskurna gröna kaki-joggare. Avsluta med svarta skor med öppen tå för att komplettera klädseln i stil.

Svart tröja med khakibyxor och bruna klackar

svart tröja med kakibyxor och bruna klackar
källa

Det här är inte precis ett par khaki-joggare, bara typiska kakibyxor. Jag vill sätta denna outfit här så att du kan jämföra och se hur khaki-joggarna faktiskt får dig att se så luftig och snygg ut. I det här fallet är de gröna khakibyxorna ihop med en svart tröja och ett par bruna läderstövlar för att se snygga ut.

Vit T-shirt med formad passform och gröna joggers

vit, figur-kramande kort t-shirt med gröna joggers
källa

Här är en sexig outfit med låg vikt som du eventuellt kan ha på dig till jobbet om din arbetsplats tillåter dig att visa lite hud. För att forma det här utseendet kan du bära en vit passformad t-shirt. Koppla ihop den med khaki-joggers med grönt snitt. Bär ett par bruna spetsiga läderklackar för att se snygga och eleganta ut.

Vit Off Shoulder Crop Top med gröna kaki byxor med elastisk midja

vit axelbandslös crop topp med gröna kakibyxor med elastisk midja
källa

Här är en annan outfit som kan få dig att se reserverad sexig ut. Denna outfit är speciellt utformad för dig som anstränger dig för att komma i form. För att forma detta utseende, se till att du bär en vit form som passar över axelns kortärmade crop top. Koppla ihop den med gröna kaki-joggare. Använd vita stövletter i läder för att göra skorna kompletta.

Grön siden upp skjorta med svarta kaki-joggare

grön skjorta med sidenknappar och svarta kakijoggare
källa

För att se lite mer formell ut på jobbet, överväga att para ihop dina joggare med en mer elegant topp. Till exempel kan du bära den här gröna sidenknappskjortan för att para ihop med de svarta khaki-joggarna och se professionell och luftig ut samtidigt. Använd en svart ankelrem med öppen tå för ett snyggt och smart utseende.

Vit linne med gröna joggare och sneakers

vit linne med gröna joggare och sneakers
källa

För ett superenkelt och uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära en vit linne med ett par gröna khaki-joggare. Ett par vita sneakers är ett trevligt alternativ för att komplettera denna outfit.

Grå linne med grön khaki jogger och svart filthatt

grå linne med gröna khaki joggare och svart filthatt
källa

För att se uppfriskande och lite konstnärlig ut kan du använda en filthatt. Du kan till exempel utforma denna outfit genom att bära en grå linne med ett par gröna khaki-joggare. Koppla ihop dem med klackar med öppen tå med svarta fotledsremmar och en svart filthatt för att komplettera detta attraktiva utseende.

Här är khaki jogger outfit idéer jag vill dela. För dig som letar efter sätt att se mindre tråkig och luftigare ut på jobbet kan listan ovan ge dig användbar hjälp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*