Hur man utformar kaki jeans

Både jeans och khakibyxor är bland de mest populära plaggen. Du kan båda enkelt göra topp 20-listan om det finns en sådan lista. Idag ska jag prata om kaki-jeans, något som sitter mellan jeans och kaki-byxor som får fram det bästa från två världar. Vad är exakt khaki jeans? Jag skulle beskriva det som en tunnare och mindre hård version av jeans som är otvättade och vanligtvis kommer i form av typiska khakibyxfärger som olivgrön och elfenben. För att bättre visa dig vad de är och hur du utformar dem, ska jag visa dig några av de bästa idéerna för khaki-jeanskläder jag har samlat. Låt oss titta på dem.

Svart knapp upp skjorta med gröna skinny jeans

svart skjorta med knappar och gröna skinny jeans
källa

Låt oss börja den här listan med en enkel och elegant business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart skjorta nedåt och para ihop den med smala jeans i oliv. Ett par svarta spetsiga klackar och en korsväska i brunt läder är det perfekta komplementet till denna look.

Vit knapp-up skjorta med gröna skinny jeans


källa

Här är en annan affärsdräkt som ser lättare och mer uppfriskande ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit knappad skjorta för toppen. Kombinera den med ett par tunna gröna khaki-jeans. Använd ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se både eleganta och ladylike ut.

Vit knuten t-shirt med skinniga khaki-jeans

vit knuten t-shirt med crepe skinny khaki jeans
källa

Detta är en väldigt enkel outfit som är perfekt för en mycket avslappnad hangout, eller så kan du bära den också om du bara vill shoppa och något. Du kan bara bära en vit överdimensionerad knuten t-shirt med ett par crepe skinny jeans. Använd nakna och svarta sandaler för att avsluta ditt utseende.

Grå t-shirt med gröna skinny jeans och rosa klackar

grå t-shirt med gröna skinny jeans och rosa klackar
källa

Här är en annan street outfit. Det är ett mycket unikt utseende som kombinerar några avslappnade bitar med några eleganta. För detaljer, ha en grå t-shirt med gröna khaki skinny jeans. Kombinera dem med klackar med öppna tåer med rosa fotledsremmar och en quiltad rosa läderhandväska för att ge en elegant touch till det snygga utseendet.

Vit armbåge Patch Button Up skjorta med gröna kaki jeans

vit armbåge patch-up skjorta med gröna khaki jeans
källa

För att uppnå ett enkelt och elegant utseende är det ett bra alternativ att bära en vit skjorta och smala jeans. Men den här gången, istället för dina typiska blåa skinny jeans, använd istället gröna khaki-jeans och ett svart bälte. Kombinera dem med svarta sandaler och en svart vadderad läderhandväska för ett mer elegant utseende.

Använd den med en svart scoop-väst och läderjacka

svart väst topp med scoop halsringning och läderjacka
källa

För att få ett mörkare och mer seriöst utseende kan du bära en svart bodycon scoop-halsväst och en svart skinnjacka. Kombinera dem med gröna skinny jeans. För att se snyggare ut, kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra kläderna.

Gröna kaki-jeans med överdimensionerad rodnadströja och blå jeansjacka

gröna kaki-jeans med en överdimensionerad rodnadströja och blå jeansjacka
källa

Denna outfit är en mycket, mycket unik outfit. För en topp, ha på dig en rodnadströja i rosa storlek och lägg den på med en blå jeansjacka. Observera att denimjackan har en speciell design. Den kommer med de coola ärmarna i fuskpäls som gör denna outfit super iögonfallande. Bär dessa bitar med gröna khaki-jeans och svarta läderstövlar för att göra din outfit stilfull.

Använd den med en vit chiffong-t-shirt och en svart kavaj

vit chiffong-t-shirt och svart kavaj
källa

Här är en elegant och diskret business casual outfit. Bär en vit chiffong-t-shirt med en svart kavaj för denna outfit. Koppla ihop dem med gröna kaki-jeans med raka ben och svarta sandaler med rem. Avsluta med en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Vit överdimensionerad t-shirt med gröna khaki-jeans

vit oversized t-shirt med gröna rippade khaki jeans
källa

Detta är en väldigt enkel och cool outfit, speciellt designad för de av er som arbetar i den kreativa industrin och inte behöver följa en strikt klädkod. För att forma detta utseende, använd bara en vit överdimensionerad T-shirt med gröna rippade khaki pojkvän jeans. Använd vita sneakers och en stor läderväska för en elegant finish.

Elfenben khaki jeans med vit skjorta & marinblå kavaj

Elfenben khaki jeans med vit skjorta och marinblå kavaj
källa

För att se elegant och diskret ut samtidigt är här en outfit som du kanske vill prova. För toppen är det bara att bära en vit skjorta med knappar och en marinblå kavaj. Kombinera dem med benvita khaki skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera detta enkla och rena utseende.

Grå västtopp med svart kavaj och elfenbensfärgade jeans

grå västtopp med svart kavaj och elfenbenfärgade jeans
källa

Här är en snygg och avslappnad outfit som du kan bära både avslappnad och för arbete. För att uppnå detta utseende, bär en grå bodycon-västtopp med en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med benvita khaki-skinny jeans och stövlar i kolskinn för ett snyggt och uppfriskande sätt att komplettera din outfit.

Grön skinny jeans med en svart knapp framtill

Grön skinny jeans i khaki med en svart tröja med knappknäppning
källa

Detta är en mycket mysig outfit som främst använder mörka färger för att se obetydlig ut. Till toppen kan du bära en svart tröja som har några knappar högst upp. Kombinera tröjan med gröna skinny jeans och ett brunt, brett läderbälte. Använd svarta mockaskor för att avsluta ditt utseende.

Blå jeansskjorta med gröna jeans

blå jeansskjorta med gröna jeans
källa

För att se elegant och snygg ut kan du ha en blå jeansskjorta på toppen. Kombinera den med gröna skinny jeans och bruna bandiga sandaler för en snygg och uppfriskande touch. Du kan också ha en svart läderhandväska för att se ännu smartare ut.

Använd den med en vit blus och en kamel lång kofta

vit blus och lång kofta med kamel
källa

Detta är en unik och lite sofistikerad street outfit. För att forma detta utseende kan du bära en vit blus med en kamellängd kofta och en leopardmönstrad fuskpälsduk för toppen. Kombinera dem med gröna khaki skinny jeans och röda flats för att komplettera denna unika outfit.

Ärmlös kofta i vit spets med gröna khaki-jeans

ärmlös kofta i vit spets med gröna kaki-jeans
källa

För att få ett mysigt och damligt utseende kan du bära en vit ärmlös kofta till toppen. Kombinera den med olivgrön khaki skinny jeans med manschetter. Bär nakna sandaler för att se mer elegant och uppfriskande ut.

Hoppas du tycker om khaki jeans outfit idéer som jag delade med dig ovan. För de av er som redan gillar att ha på sig jeans bör khaki-jeansen vara något som ni kommer att njuta av och de kan också hjälpa till att lägga lite till i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*