Hur man utformar jeans med lös passform

Det är ingen tvekan om att de smala jeansen får dig att se smal, lång och vacker ut. Men det finns tillfällen när du vill se lite avslappnad och avslappnad ut. I det här fallet kan löst sittande jeans vara ett bättre val. Uttrycket ”jeans med lös passform” kan ha många olika betydelser beroende på vilken definition du köpte. I själva verket skulle jag definiera det som alla jeans som är bredare än skinny jeans och slim fit jeans och smalare än wide-jeans och flared jeans. För att visa dig hur du utformar dem har jag satt ihop några riktigt fina löst sittande idéer i denim outfit för att visa dig. Låt oss komma in direkt.

Vit linne med svart motojacka och blå jeans med lös passform


källa

För att starta den här listan med förmodligen avslappnade outfitidéer, ska jag visa dig ett mindre avslappnat och mer snyggt streetlook för att överraska dig lite. För att forma denna outfit kan du bära en vit linne med öppen hals och en svart lädermotojacka för toppen. Kombinera dem med blå löst sittande ankeljeans och ballerinor med leopardmönster.

Svart t-shirt med blå manschett löst passande jeans

svart t-shirt med blå snitt, löst sittande jeans
källa

För att uppnå detta enkla svart och blått utseende kan du helt enkelt börja denna outfit med en enkel och vanlig svart t-shirt. Koppla ihop den med en löst sittande blå jeans med manschetter och svarta mockaballettklackar för att se snygg och feminin ut samtidigt. Lägg till en stor svart mockaplånbok för att se balanserad och elegant ut.

Vit kort t-shirt med blå snitt, löst monterade jeans med hög midja

vit kort t-shirt med blå snitt, löst monterade jeans med hög midja
källa

Detta är en mycket ungdomlig och lågmäld outfit som är speciellt utformad för de av er som har kommit till jobbet för att komma i form. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit beskuren t-shirt med blå höghöjd, löst sittande jeans. Använd vita sneakers för att göra outfit ännu mer ungdomligt och attraktivt.

Grå kofta med vit t-shirt och mörkblå jeans med lös passform

grå kofta med vit t-shirt och mörkblå jeans med lös passform
källa

För att uppnå detta platta, men ändå vackra och eleganta utseende, kan du bära en vit t-shirt med en grå kofta på toppen. Kombinera dem med mörkblå manschettjeans med en avslappnad passform. För att göra denna outfit ännu mer snygg kan du bära ett par klassiska svarta läderstövlar till skorna.

Ljusgrå jacka med vit topp med en urringning och rippade jeans

ljusgrå jacka med vit topp med scoop-halsringning och rippade jeans
källa

För att skapa det eleganta och professionella affärsavslappnade utseendet kan du bära en ljusgrå jacka över en vit scoop-halsblus för toppen. Team dem med blå ribbade jeans med raka ben och silvermetalliska spetsiga klackar för att komplettera outfit med en blank touch.

Vit knapp-up skjorta med ljusblå jeans med en avslappnad passform

vit skjorta med knappar och ljusblå jeans med muddar och avslappnad passform
källa

Låt oss nu titta på ett uppfriskande och luftigt vitt och blått utseende som får dig att se unik och attraktiv ut på jobbet. Du kan bara bära en vit nedskjortad skjorta och ljusblå jeans med lös passform. Bär ett par svarta gladiator sandaler för att göra denna outfit ännu mer uppfriskande.

Black Tribal Printed T Shit med dåligt sönderrivna och tvättade pojkvänjeans

svart t-shirt med stamtryck med dåligt sönderrivna och tvättade pojkvänjeans
källa

Här är en business casual outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan. Den kan också bäras som en gatoutfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tribal-t-shirt och rippade och manschetter med pojkvän. Lägg till ett par svarta dubbade platta sandaler för att göra utseendet komplett.

Svartvit randig t-shirt med ljusrosa kofta

svartvit randig t-shirt med ljusrosa kofta
källa

Här är ett mycket pojkaktigt och ungdomligt utseende. Till toppen kan du bära en svartvit randig t-shirt med en ljusrosa kofta för toppen. Kombinera dem med blå ribbade och bundna jeans med lös passform. Istället för att ha vita sneakers kan du ha på dig ett par svarta och vita Converse-skor med låg topp för skorna för ett mer snyggt och trendigt utseende.

Grå tröja med grå, löst blå snitt, löst skurna jeans

grå tröja med gråblå jeans med lös passform och muddar
källa

För att forma denna pojkaktiga outfit som är väldigt lätt att ta av, kan du bära en grå tröja med avslappnad passform och gråblå löst skurna jeans med muddar. För skorna kan du bära ett par vita sneakers för att se ung och cool ut. Alternativt kan du också se väldigt snygg och modern ut med svarta sandaler.

Röd trenchcoat med långa linjer med rippade pojkvänjeans och vita sneakers

röd longline trenchcoat med sönderrivna pojkvänjeans och vita sneakers
källa

Ibland är det mycket svårt att få en sofistikerad lagerdräkt att se bra ut, men den här kläderna gör ett riktigt bra jobb. För att forma denna outfit kan du bära en vit crop topp med en röd trenchcoat med lång linje. Kombinera dem med ljusblå, kraftigt rippade jeans. Använd vita sneakers för att se enkla och rena ut.

Svart V-ringad t-shirt och uppdragna jeans med raka ben och manschett

svart V-ringad t-shirt och högklippta jeans med raka ben
källa

Detta är förmodligen den enklaste klädseln på listan. Denna kontraintuitiva outfit ser dock inte uppfriskande ut, den ser mörk och snygg ut. För att uppnå detta utseende, slå ihop en svart t-shirt med blå, löst sittande jeans med manschetter. Bär ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra utseendet.

Svart oversize-t-shirt med tryckfärgade jeans i avslappnad passform

svart oversize-t-shirt med avslappnad blå jeans med muddar
källa

För att uppnå denna coola och avslappnade streetoutfit kan du helt enkelt ha på dig en svart tryckt t-shirt med en ljusblå, löst skuren jeans med manschetter. Lägg till ett par svarta och vita löparskor för ett lite sportigt utseende.

Svart och randig, kort linne med blå jeans och avslappnad passform

svart och vit randig kort linne med blå jeans med en avslappnad passform
källa

För att se reserverad sexig ut, kan du bära en svartvit randig ärmlös crop top. Kombinera toppen med en blåklippt, löst sittande jeans. Använd svarta klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Grå stickad tröja med blå manschett med löst passform

grå stickad tröja med blå, löst sittande jeans med muddar
källa

För att uppnå detta enkla och mysiga utseende kan du helt enkelt kombinera en grå stickad tröja med blå lösa jeans och lätt rippade jeans. Bär ett par grå löparskor för att skorna ska se ut som iögonfallande och lättillgängliga.

Här är några riktigt coola och lätta att ta bort idéer om jeans med lös passform som jag just pratade om. För dig som letar efter något avslappnat och mysigt bör listan ovan vara ett bra ställe att komma igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*