Hur man utformar jeans med låg höjning

Hur man utformar jeans med låg höjning

För att se lång och smal ut är det bäst att bara ha jeans med låg flare. För det första kan det utsvängda snittet göra att dina ben ser så mycket längre och smalare ut. För det andra kan du till och med gömma ett par höga klackar eller tumklackade stövlar under dina flare jeans för att lägga till några extra tum till din höjd. Det låga snittet säkerställer att din överkropp också ser smalare ut. Det är ingen tvekan om att de smala jeansen ser bra ut, men du bör bära flare-jeans då och då. Låt mig nu visa dig några riktigt fina idéer om flare jeans. Nu ska vi hoppa in.

Vit knuten skjorta med blå 3D-jeans med låg höjning

vit knuten skjorta med blå, jeans med låg flare och 3D-snitt
källa

Som nämnts tidigare är det du ser en lista över coola kläder som kan få dig att se tunn och lång ut. För att starta den här listan vill jag överraska dig lite genom att visa dig en sexig outfit med låg vikt. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit knuten skjorta med knappar och mörkblå flare-jeans med låg höjning som har ett slags coolt 3D-snitt. Koppla ihop dem med plattformsklackar för att slutföra utseendet.

Grå jeansjacka med randig t-shirt och mörkblå jeans med låg uppblåsning

grå jeansjacka med randig T-shirt och mörkblå, platta jeans
källa

För att forma denna snygga och avslappnade outfit som kan bäras som både street outfit och business casual outfit kan du bära en vit och svart randig t-shirt med en grå jeansjacka för toppen. Använd den med marinblå låga jeans och svarta ankelstövlar för ett snyggt utseende.

Svart kavaj med grå t-shirt och blå flare jeans

svart kavaj med grå t-shirt och blå flare jeans
källa

För att se vardagligt elegant ut, här är en utmärkt outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För toppen bör du ha en grå långärmad t-shirt med en svart kavaj för att se tunn ut. Team dem med blå jeans med låg midja. Dölj ett par stövlar i brunt läder för att se ännu snyggare och längre ut.

Vit spetsig topp med spets och mörkblå jeans med flare

vit axelbandslös crop top med mörka flare jeans
källa

För en elegant och sexig look med låg vikt kan du helt enkelt bära en vit spetsblus utanför axeln för att avslöja bara en tum hud i midjan. Kombinera toppen med mörkblå jeans med låg flare för att se smal och elegant ut. Bär svarta ballerinaskor med dina skor för att krydda saker.

Ljusgrå, ribbstickad stickad tröja med utsvängda jeans och filthatt

Ljusgrå, ribbad kofta med utsvängda jeans och filthatt
källa

Detta är ett ganska konstnärligt sätt att klä sig vardagligt. För att uppnå det unika och luftiga utseendet kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med en grå ribbstickad tröja kofta för toppen. Koppla ihop dem med blå flare jeans och svarta mockaskor. Lägg nu till en svart filthatt för att göra denna outfit mer konstnärlig och kreativ.

Grå kortärmad T-shirt med V-ringning och ljusblå jeans med låg höjd

grå kortärmad t-shirt med V-ringning och ljusblå, låga jeans
källa

För att uppnå detta enkla och rena utseende är allt du behöver göra att ha en grå v-ringad t-shirt och ljusblå jeans med låg flare. Det finns en stor chans att du redan har några liknande föremål i din garderob. Bär dem med svarta klackar eller svarta stövlar för att komplettera det enkla utseendet.

Lång vit ullrock med en ljusblå chambray-skjorta och mörkblå flare-jeans

vit lång ullrock med ljusblå chambray-skjorta och mörkblå jeans
källa

För att forma denna luftiga och snygga höst- eller vinterträningsdräkt kan du bära en ljusblå chambrayskjorta med knappar och en ljusrosa eller vit ullrock. För resten av kläderna kan du bära mörkblå flare-jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Vit Off Shoulder veckad blus med flare blå jeans

vit blus veckad från axeln med utsvängda blå jeans
källa

Ett av de mest attraktiva sätten att utforma ett par flare jeans är att bära en vit axelblus. Till exempel passar denna lågmälda sexiga veckade blus bra med de lågblåa jeansen med flare. Bär bara ett par svarta ballerina-lägenheter för att ge denna outfit ett rent och vackert utseende.

Vit knapp-up skjorta med blå flare jeans och klackade stövlar

vit skjorta med knappar, jeans med blå klaff och stövlar med klackar
källa

För att forma denna eleganta och eleganta outfit som får dig att se vardagligt ut på fredagar kan du bära en vit smal skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med ett par blå jeans med låg midja. Bär ett par svarta och gula klackar med dina skor för att göra det här ännu mer iögonfallande.

Vit pojkvänskjorta med blå flare jeans med låg midja

vit pojkvänskjorta med blå jeans med låg midja
källa

För en avslappnad och luftig outfit som får dig att se elegant och avslappnad ut, kan du helt enkelt bära en vit, lite överdimensionerad skjorta till toppen. Koppla ihop den med blå flare jeans. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att visa upp några tår och se mer uppfriskande ut.

Ljusrosa t-shirt med mörkblå jeans

Ljusrosa t-shirt med mörkblå, låga jeans
källa

För att forma denna dam- och avslappnade outfit kan du bära en ljusrosa t-shirt som kärnan i outfit. Koppla ihop den med mörka flare jeans. I det här fallet fungerar skinny jeans lika bra. Så valet är ditt oavsett om du vill se mer naturlig eller smalare ut. Använd svarta läderstövlar för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Grå och svart randig tröja med rund halsringning och mörkblå jeans med låg uppblåsning

grå och vit randig tröja med rund halsringning och mörkblå, platta jeans
källa

För att få den snygga och avslappnade streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts kan du börja med den grå och svarta horisontellt randiga rundhalsade t-shirt eller tröja. Kombinera det med ett par mörkblå jeans med låg flare. Nu är det bara att dölja ett par svarta ankelstövlar med mockaklack för att lägga till några centimeter höjd.

Här är de låga flare jeans outfit idéerna som jag vill dela med dig. Dessa jeans får dig att se smal och vass ut med lätthet. Prova dem och känn magin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*