Hur man utformar jeans med höga pojkvän

Hur man utformar jeans med höga pojkvän

För dig som gillar att klä dig avslappnat och snyggt, borde du redan känna pojkvänens jeans mycket väl. De flesta av dem har en medium till låg midja, vilket får dem att se mer pojkiga ut. Å andra sidan, om du bara vill se lite mer flickaktig eller damlik ut, kan du bara ha höga jeans för pojkvän, vilket är huvudtemat idag. Det fantastiska med dem är att de kan få dig att se pojkig och smal ut samtidigt som de kan hjälpa dig att visuellt flytta midjan uppåt. För att bättre visa dig hur du visar upp stil har jag sammanställt några riktigt fina outfit-jeans-idéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart skinnjacka i läder med höghöjda pojkvänjeans


källa

Som förväntat är detta en lista över några mycket avslappnade och snygga outfitidéer. Men jag kommer att överraska dig lite genom att starta listan med ett supercool utseende. Bär en vit t-shirt med en svart skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå pojkvänjeans i skyskrapor och ett par svartvita canvas sneakers för att komplettera outfit.

Ljusrosa långdragen kofta med blå ribbade höghöjda pojkvänjeans

Ljusrosa longline-kofta med blå rippade höghöjdspojkejeans
källa

För att forma denna outfit som är både pojkaktig och damliknande spelar det rosa elementet en nyckelroll. För att forma denna outfit kan du bära en vit t-shirt med en ljusrosa lång kofta över. Koppla ihop dem med ljusblå rippade och manschetter med pojkvän. Bär ett par helt vita klassiker med låg topp för en snygg och ungdomlig touch.

Vit t-shirt med blå jeans och manschett med hög midja

Vit klippt t-shirt med blå jeans med hög midja och manschetter
källa

Detta är en super minimal outfit att bära som en street outfit för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende kan du bära en vit t-shirt. Kombinera det med ljusblå jeans med hög midja och hög midja. Bär ett par vita träningsskor för att skorna ska avslutas prydligt.

Roséguld sidenskjorta med blå jeans och klackar i pojkvän

rosa guld sidenskjorta med blå pojkvän jeans och stövlar
källa

För att se sexig och elegant lågmäld ut, här är en outfit som du kanske vill prova, speciellt om du har lagt mycket ansträngningar för att komma i form. För att forma det här utseendet kan du bära en rosa guld V-ringad sidenskjorta för toppen. Kombinera det med ett par blå jeans med hög midja. Använd ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se elegant och snygg ut.

Svart och vit prickig skjorta med grå pojkvänjeans

Svart och vit prickig skjorta med grå pojkvänjeans
källa

De flesta pojkvän jeans kommer i form av ljusblå jeans, men ibland kan du faktiskt få grå pojkvän jeans och definitivt ser unik ut med den. Du kan para ihop den med en svartvit skjorta med prickade knappar och ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar. Bär en grå läderväska för att se elegant och professionell ut.

Röd och vit kort t-shirt med blå höghöga jeans

röd och vit kort t-shirt med blå höghus med raka ben
källa

Detta är en sexig outfit med låg vikt som, som en bonus, också kan få dig att se lång och smal ut också. Du kan bara bära en röd och vit horisontell randig beskuren t-shirt för att starta detta fantastiska utseende. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans med hög midja. Använd svarta korta mockaskor för att avsluta utseendet i stil.

Blå off-the-shoulder blus med klockärmar och manschetter med manschetter

blå axelbandslös klänningärmad blus med pojkvän jeans med manschett
källa

För att uppnå detta pojkaktiga och sexiga utseende kan du bära en ljusblå axelbandslös skjorta med klockärmar som kärnan i outfit. Kombinera den med ljusblå pojkvänjeans med manschetter. Använd ett par silver spetsiga klackar med paljetter för att göra skorna kompletta.

Förstorad grå tweed-blazer med blå skyskrapa-jeans

Överdimensionerad kavaj i grå tweed med blå skyskrapajeans
källa

Det här är ett väldigt coolt sätt att klä på sig. I detalj kan du bära en lite överdimensionerad grå rutig tweed-kavajjacka över en blå och vit vertikalt avskuren skjorta med knappar för toppen. Koppla ihop dem med blå pojkvänjeans för att ta ner det lite. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Axelblå mörkblå blus med manschettjeans och remmar med sandaler

Axelblå mörkblå blus med jeans med muddar och remmar i klackarna
källa

Här är ett super minimalt och elegant utseende som är perfekt för kvällen ute med tjejer. Kärnan i denna outfit är definitivt mörkblå i axelblusen. Du kan para ihop den med jeans i blå manschett. Använd mörkblå läderbandsklackar för skorna som passar perfekt med toppen.

Ljusrosa ulljacka med vida ärmar och rippade pojkvänjeans

Ljusrosa ulljacka med vida ärmar och rippade pojkvänjeans
källa

Här är en mycket konstnärlig och unik outfit som gör att du sticker ut från mängden. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en ljusrosa ulljacka. Koppla ihop dem med blå jeans med raka ben. Använd gula och svarta högklackade tryck och en stråhatt för att göra denna outfit unik och snygg.

Rippade jeans med vit tryckt t-shirt och svart skinnjacka

rippade jeans med vit tryckt t-shirt och svart skinnjacka
källa

Detta är ett väldigt coolt och pojkaktigt utseende som är kul då och då för att uttrycka den snygga sidan i dig. Till toppen kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svart moto läderjacka. Koppla ihop dem med blå pojkvänjeans. Använd vita sneakers för skorna för att komplettera outfit på ett snyggt och uppfriskande sätt.

Svart halter-topp med blå höjda jeans med manschetter

svart grimtopp med blå pojkvänjeans med höga muddar
källa

För dig som har kämpat för att komma i form är detta en outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat utan att visa hud. För att slutföra den här klädseln, använd bara en svart topp med halterneck och koppla ihop den med blå jeans med hög manschett. Använd vita sneakers för en avslappnad och attraktiv finish.

Vit kavaj med en urringning och ljusblå jeans

vit kavaj med scoop-hals topp och ljusblå jeans
källa

För ett snyggt, avslappnat utseende kan du ha på dig en vit, tätt passande kavajjacka med en vit, figur-kramande, scoop neck tank. Kombinera dem med blå, kraftigt rivna pojkvän jeans. Bär ett par vita klackar med öppen tå för att se snygga och eleganta ut.

Här är outfitidéerna för höghöjda pojkvänjeans som kan hjälpa dig att se avslappnad och reserverad samtidigt. Bara prova och du borde kunna upptäcka magin i dessa enkla objekt mycket snabbt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*