Hur man utformar jeans med hög midja

När det gäller jeans är det ingen tvekan om att de smala jeansen är det säkraste valet. Det kan få dig att se lång och smal ut lätt. Men kan vi bli lite mer kreativa då och då om vi inte väljer vårt säkraste alternativ? Idag ska jag prata om hur man utformar jeans med hög midja, något som får dig att se väldigt lång, smal och unik ut. De är definitivt svårare att ta av än de smala jeansen, men de är inte heller så utmanande. Låt mig göra saker lite enklare för dig genom att dela med mig av några av de bästa idéerna i denimkläder med hög midja i jeans. Låt oss komma in direkt.

Mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med blå, jeans i hög midja


källa

Till att börja med den här listan över häftiga outfitidéer, låt mig visa dig en superavslappnad som du enkelt kan ta fram. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt med blå, hög midja jeans. Du kan bara dölja ett par vita sneakers under dina jeans för att komplettera detta enkla och rena utseende.

Svart tröja med rund halsringning och ljusblå jeans med hög midja och klockbotten

svart tröja med rund halsringning och ljusblå jeans med hög midja och klockbotten
källa

Här är en annan outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan definitivt bära denna minimala outfit som en affärs casual outfit. För toppen bör du bara ha en svart tröja med rund hals och halva ärmar. Koppla ihop den med ljusblå utsvängda jeans. Intressant att bära färgglada blå och gula remmar sandaler för att komplettera detta snygga och enkla utseende.

Senapsgul tryckt, kortärmad blus med klockärmar och utsvängda jeans

Senapsgul tryckt, kort snittblus med klockärmar och flared jeans
källa

För att få en lågmäld sexig outfit som är en borderline cocktailparty outfit, här är några saker du kan göra. På toppen bär du en senapsgul tryckt blus med klockärmar och en V-ringning som är avskuren. Koppla ihop den med blå jeans med hög midja. Bär ett par rosa mocka balettskor för att komplettera din outfit med en feminin twist.

Vit tryckt t-shirt med blå hög midja jeans

T-shirt med vitt tryck och blå jeans med hög midja
källa

För att forma detta enkla och snygga utseende kan du bära en supercool och ungdomlig t-shirt med ett vitt tryck. Stoppa den i ljusblå, klockbotten, höghus. För skorna kan du bära ett par svarta, platta sandaler för att ge en elegant och luftig touch till det övergripande utseendet.

Svart linne med mörkblå, hög midja, utsvängda jeans

svart linne med mörkblå, hög midja, utsvängda jeans
källa

Detta är ett mycket minimalt och balanserat utseende som får dig att se väldigt klok och lugn ut på jobbet. För att forma den här outfiten kan du helt enkelt ha på dig en svart linne med öppen hals och mörkblå jeans. För skorna kan du bära ett par burgundy läder ankelstövlar för att göra denna outfit lite mer märkbar.

Ljusblå t-shirt med högblank jeans

Ljusblå t-shirt med högblå jeans
källa

Detta är så minimalt som möjligt med en avslappnad outfit. För att forma detta utseende, använd bara en ljusblå t-shirt för att starta kläderna. Kombinera den med blå, hög midja, utsvängda jeans. För att få skorna att se större ut, kan du dölja ett par svarta hälstövletter under jeansen.

Vit pikétröja med blå utsvängda jeans och klackar med öppen tå

vit pikétröja med blå utsvängda jeans och klackar med öppen tå
källa

För att uppnå denna eleganta casual outfit kan du bära en vit chiffongpolotröja till toppen. Koppla ihop den med blå flared jeans för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta platta sandaler eller klackade sandaler om du vill se mer elegant ut. Avsluta med en svart casual väska för att göra det här rena utseendet.

Svart bomberjacka med vit t-shirt med passande tryck och blå skyskrapajeans

svart bomberjacka med vit t-shirt och blå höghus
källa

Låt oss nu titta på den här affärsavslappnade outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan. Bär en vit skräddarsydd t-shirt och en svart bomullsjacka för att se ungdomlig och smal ut. Team dem med blå flared jeans. Använd svarta läderklackade fotkängor för att ge extra stil till utseendet.

Grå t-shirt med urringning och ljusblå jeans

grå t-shirt med scoop hals och ljusblå jeans
källa

Om du bara vill se underskattad och anständig, här är den perfekta klädseln för dig. Bär bara en ljusgrå t-shirt med rund hals och ljusblå jeans med hög midja och klockbotten. Bär ett par svarta fotkängor och en stor svart läderväska för att komplettera din outfit i stil och klass.

Kort, ljusrosa västtopp med ljusblå höghus

Kort, ljusrosa västtopp med ljusblå höghus
källa

För de av er som har lagt ner mycket ansträngningar på att få dig i bra form, låt oss visa ditt resultat lite med denna sexiga outfit. Bär en ljusrosa bodycon kort linne för toppen. Koppla ihop den med ljusblå, hög midja, utsvängda jeans. Bär ett par ljusrosa lädersandaler för att skorna ska se feminina och avslappnade ut samtidigt.

Blå chambray-skjorta med knappar upp och jeans med hög midja

blå chambrayskjorta med knappar och jeans med hög midja och klockbotten
källa

För att uppnå det där pojkaktiga och snygga utseendet kan du bära en chambray-skjorta med blå knapp och blå jeans med hög midja och en klockbotten och dela upp dessa bitar med ett brunt läderbälte. Bär ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Svart filthatt med vit axelblus

svart filthatt med vit axelblus
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga och konstnärliga utseendet kan du bära en vit blus utan axel, som är särskilt lämplig för dig som har fina axlar och krageben. För resten av kläderna kan du bära blå klockbuksar och svarta klackar. Lägg till en svart filthatt i mixen för den subtila konstnärliga touchen.

Vit topp med klockhylsa och mörkblå jeans med hög lyft

vit topp med klockärmar och mörkblå jeans med hög klockbotten
källa

För att få ett damliknande och minimalistiskt utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit, lång, klockärmad topp och mörkblå, höghöga, klockbottnade jeans. Bär ett par grå och svart tryckta höga klackar för att slutföra outfit på ett elegant och unikt sätt.

Här är idéerna med hög midja med klockbotten och jeanskläder som jag vill dela med dig. Du kan definitivt fortfarande bära dina skinny jeans som dina vanliga jeans, men var noga med att prova dessa idéer då och då bara för att ha kul och sticka ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*