Hur man utformar huvtröja

Jag är säker på att det finns många hoodie-fans där ute. Jag är definitivt en av dem. Jag gillar bara hur avslappnad och bekväm det är att bära. I det här blogginlägget ska jag undersöka en feminin variant av den, nämligen hoodie-klänningen. Det är inte bara så bedårande och lätt att bära, det gör också att dina ben ser längre ut. Jag ska presentera dig för några av de bästa sätten att bära en hoodie-klänning.

Svart huvtröja med vita sneakers


källa

Vad jag verkligen älskar med hoodie-klänningen är att den är så lätt att ta av. De flesta av dem klipps löst så att du bara inte behöver ha den bästa kroppen för att se bra ut med dem. För dig som inte gillar hur kort klänningen är, kan du bara ha shorts under. Om du inte vet vad du ska ha på dig, använd bara vita sneakers så ser din outfit åtminstone anständigt ut. Men för det mesta ser du bättre ut än att bara vara anständig, och denna outfit är ett bra exempel på det. Bär bara en svart huvklänning med vita sneakers.

Mörkgrå huvtröja med grå lårstövlar

mörkgrå hoodie klänning grå overknee stövlar
källa

Som nämnts tidigare är det enkelt och bra att bära vita sneakers när du är osäker på vilka skor du ska ha med en hoodie-klänning. Som ett alternativ för ett mer feminint utseende kan knästövlarna ge en touch av elegans till din outfit. Till exempel består denna outfit av en mörkgrå huvtröja och ljusgrå lårhöga stövlar. Även om du inte visar så mycket hud kommer du att bli förvånad över hur sexig du ser ut med denna outfit.

Svart satin hoodie klänning med vita sneakers

svart satin hoodie klänning vita sneakers
källa

Om du vill sticka ut lite genom att bära något tillverkat av ett mer unikt tyg, överväga att bära den här svarta satinhuvtröjan. För skorna rekommenderar jag antingen svarta sandaler eller vita sneakers.

Rosa huvtröja med V-ringning

Addidas rosa huvtröja med V-ringning
källa

När det gäller huvtröjor behöver du bara tänka på de stora sportklädmärkena som Nike och Addidas, eftersom huvtröjor ska se ut som vardagliga och sportiga. När det gäller hoodie-klänningar verkar de stora märkena också producera massor av snygga hoodie-klänningar i fina färger. Som ett exempel kan du bära en rosa huvtröja med v-ringning med en stor logga på framsidan och para ihop den med vita sneakers. Med denna iögonfallande outfit ser du så sportig och glad ut.

Roséguld sammet klänning

Huvtröja med roséguld i sammet
källa

Denna rosa guld sammet huvtröja kräver bara folks uppmärksamhet. Jag skulle bara para ihop den med nakna sandaler eller vita sneakers. Bär grå lårhöga stövlar för ett ännu mer fantastiskt utseende.

Tie Chest Hooded Dress med canvas sneakers

Tie Chest Hood Dress Canvas Sneakers
källa

Ibland är det den lilla detalj i kläderna som gör kläderna så iögonfallande. Till exempel har den här grå slipsschackhuvtröjan den där lilla slumpen som gör klänningen mer attraktiv. Komplettera din outfit med canvas sneakers. BTW, om du gillar denna tie-breasted stil, kanske du är intresserad av vårt blogginlägg om tie-breast outfit idéer.

Huvklänning med svart skinnjacka

Huvklänning svart skinnjacka
källa

Eftersom den svarta läderjackan är så mångsidig att den passar nästan bra med alla andra bitar, är det ingen överraskning att den passar bra med en huvtröja. Använd till exempel en grå hoodie-klänning med en svart skinnjacka och vita sneakers för ett snyggt streetlook.

Vit huvtröja med lång svart bomberjacka

lång svart bomberjacka med luvklänning
källa

Denna outfitidé är min favoritidé på listan eftersom det här minimala utseendet är så vackert och kreativt. Bär en vit luvklänning och para ihop den med en lång svart bomberjacka. Jackan är så sällsynt, men så snygg och passar perfekt med hoodie-klänningen. Det är därför jag tycker att outfit är så kreativt. Lägg till ett par vita sneakers i ekvationen. Jag kan bara rekommendera att du provar denna outfit. Som du ser ser outfiten helt fantastiskt ut men är så lätt att ta av. Ingenting är tunt. Hoodie-klänningen är en knälång klänning som inte visar mycket av dina ben. Ibland kan skönhet vara enkelt.

Ärmlös huvtröja med vita sneakers

ärmlös huvtröja med vita sneakers
källa

För en uppfriskande sommarlook, prova en ärmlös hoodie-klänning som den här gråa. Håll det väldigt enkelt och enkelt på sommaren. Att bära vita sneakers med låg topp skulle vara perfekt.

Grå maxiklänning med huva

grå maxiklänning med huva med huva
källa

Detta är bara en unik snygg huvtröja. Den grå maxiklänningen är en sällsynt men ändå bekväm klänning. Jag skulle bara para ihop den med vita sneakers som vanligt, men du kan bära något som löparskor på bilden för ett mer sportigt utseende.

Tryckt huvtröja med medelstora kalvstövlar

Huvtröja med tryck och kalvstövlar
källa

Istället för att ha på sig vanligt färgade hoodie-klänningar kan du se mer avslappnad och sportig ut med en tryckt hoodie-klänning. Bär en kräm-hoodie-klänning för denna outfit. Balansera avslappnad klänning genom att bära mockakläder mocka som ser elegant ut.

Camo huva klänning med höga stövlar

Huvtröja med camo över knästövlarna
källa

Här är en bra demonstration av hur man utformar ett camo-objekt. Du kan bära en camo-klänning med huva med något feminint som de ljusgrå lårhöga stövlarna.

Formmatchande mörkgrå huvtröja

Bodycon mörkgrå huvtröja rosa sneakers
källa

Jag nämnde att jag älskar hoodieklänningar eftersom de är så lösa och lätta att ta av. Men när du väl har en sund kropp kan du öka svårighetsgraden. Bär något passande som den här mörkgrå huvtröjan för att visa upp dina kurvor. Det är nästan som att klä upp mig som en tennisspelare. För att se ännu mer sportig ut, använd rosa sneakers.

Camo Skinny Fit Hooded Dress

Camo Skinny Fit Hooded Dress
källa

Här är en annan hoodie klänning som är figur-kramar. Du kan bara bära camo-hoodie-klänningen med vita sneakers.

Här är några av mina favoritidéer för hoodie-outfit som jag just delade med dig. Du borde verkligen prova det. De ser bara så bra ut och är väldigt lätta att ta bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*