Hur man utformar högklackade stövlar

Det finns tillfällen när du har svårt att bära stövlar eller höga klackar. Vanligtvis kan det förstnämnda få dig att se snyggare ut, och den senare kan få dig att se mer damlik ut. Vad händer om jag säger att du kan vara girig och få det bästa från båda världarna? Ja, du kan bara bära ett par högklackade stövlar för att se feminina och snygga ut samtidigt. Med högklackade stövlar hänvisar jag till stövlar med en häl på minst tre tum som uppenbarligen kan få dig att se mycket högre och smalare ut. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna för högklackade startkläder jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Svart ullkavaj med vita skinny jeans och overknee stövlar med höga klackar


källa

Låt mig börja den här listan med superchika outfitidéer med ett enkelt och konstnärligt svartvitt utseende. För att forma denna outfit kan du bära en svart ullkavaj med en vit blus som topp. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta mockaskor ovanför knäet för att se extremt attraktiva och unika ut.

Grå, ribbad långfärgad franströja med svarta skinny jeans och högklackade stövlar med medelkalv

Grå, ribbad långfärgad franströja med svarta skinny jeans och stövlar med höga klackar och medelkalvar
källa

För att forma denna grå och svarta mysiga outfit kan du bära en grå ruffad linne med en grå, lite överdimensionerad, lång ribbad, ribbad franströja för toppen. Bär dem med svarta skinny jeans och grå högklackade stövlar för en elegant och rå look.

Grå turtleneck med långa ärmar och figur-kramande mini-tröja klänning med högklackade svarta stövlar med höga klackar

grå turtleneck med långa ärmar och figur-kramande minitröja klänning med lårhöga svarta stövlar med höga klackar
källa

För att uppnå detta mysiga och lättillgängliga utseende kan du helt enkelt bära en grå långärmad bodycon-minitröja-klänning med långärmad tröja som outfitens kärna. Bär ett par svarta mockaskor med hög klack för att se smala och långa ut. Lägg nu till en liten och smidig vit läderhandväska så att du ser mer damlik ut.

Svart halvtransparent chiffongblus med mörka skinny jeans och läderstövlar med höga klackar

svart halvtransparent chiffongblus med mörka jeans i avloppsröret och läderstövlar med höga klackar
källa

För att bilda denna enkla och unika outfit kan du bära en svartvitt tryckt halvskinn chiffongblus till toppen. Använd den med marina skinny jeans och svarta högklackade läderstövlar för att avsluta din outfit i stil. Använd en svart axelväska för att se lite mer avslappnad och luftig ut.

Blush Pink Long Wool Coat med manschettmager jeans och ankelstövlar med klackar

Blushing rosa lång yllekappa med fjädermager jeans och ankelstövlar med klackar
källa

Här är en väldigt elegant och professionell affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en rodnande rosa ullrock. Kombinera dem med blå slim fit-jeans med manschetter. För skorna, ha på dig ett par svarta högklackade fotkängor för att slutföra kläderna på ett super chic sätt.

Heather Grey mini-skiftklänning med svart lång ullrock och höga läderstövlar

ljunggrå mini-slida klänning med en lång svart ullrock och höga läderstövlar
källa

Här är en annan mycket attraktiv business casual outfit. Den här gången kan outfit nästan ses som en formell border outfit. För att uppnå detta stiliga utseende, använd en grå och svart ljungklänning i grågrå och svart över en svart lång ullrock. Använd dem med svarta högklackade läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå tröja med orange T-shirt och blå skinny jeans

grå tröja med orange T-shirt och blå skinny jeans
källa

För att forma denna enkla och glada lagerlagring kan du bära en kort eller något beskuren grå stickad tröja över en längre orange t-shirt för att skapa de coola lagren. Team dem med mörkblå skinny jeans och svarta lårhöga läderstövlar. Lägg till en stor vit läderväska i outfit för att se mer unik och uppfriskande ut.

Svart och gul tryckt kofta med mini-skiftklänning och långa läderstövlar

svart och gul tryckt kofta med mini shift-klänning och långa läderstövlar
källa

För att avsluta det här enkla och snygga utseendet, skapa en svart mini-shift-klänning med en svart och gul tryckt casual jacka. För resten av kläderna kan du bära ett par svart läder över knähöga stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Grå ribbad kofta med en röd rutig halsduk och fotkängor

grå ribbad kofta med en röd rutig halsduk och ankelhöga stövlar
källa

Det här är ganska flickaktigt och ungdomligt. För att uppnå detta kan du bära en vit chiffongblus med en grå ribbstickad tröja kofta. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och mörkbruna läderstövlar med höga klackar. Lägg till en röd och svart rutig halsduk för att se mer glad och märkbar ut.

Vit t-shirt med en avslappnad passform, en rippad denim kjol och höga läderstövlar

vit t-shirt med en avslappnad passform, en rippad denim kjol och lårhöga läderstövlar
källa

För en snygg och avslappnad streetoutfit kan du bära en lite överdimensionerad vit t-shirt med en ljusblå rippad denimkjol. Koppla ihop dem med svarta högklackade läderstövlar för att se extra långa och smala ut. Du kan också lägga till en svart casual blazer för att krydda kläderna lite.

Mörkblå tröjajacka med svarta läder överknee stövlar

Mörkblå jacka med svart läder över knähöga stövlar
källa

För att forma denna mysiga och lättillgängliga affärsutrustning kan du bära en vit blus med en marinblå tröjajacka till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta läderhögklackade stövlar för en snygg och blank touch för att komplettera outfit.

Svart och röd tvåfärgad, hög split klänning med korta stövlar

svartbrun, tvåfärgad, hög split klänning med korta stövlar med klackar
källa

Här är en mycket intressant och vacker klänning som du kan bära som en formell eller halvformell klänning. I detalj är klänningen en svart, guld och röd färgblock maxi hög split klänning. Kombinera den här fantastiska klänningen med svarta högklackade mockaskor för att komplettera ditt utseende med elegans.

Svart, utsvängd, knälång ullrockklänning med läderstövlar

svart, utsvängd, knälång ullrockklänning med läderstövlar
källa

För att få den här snygga och kreativt designade helt svarta dräkten, skapa en svart lång ullrockklänning med en svart t-shirt med rund hals och svart minikjol. Koppla ihop dessa härliga bitar med svarta högklackade knästövlar i läder för att göra din outfit stilfull.

Här är idéerna för kläder med hög klack som jag vill dela med dig. För dig som letar efter enkla sätt att bli smalare och snyggare samtidigt är listan ovan ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*