Hur man utformar höga shorts

Hur man utformar höga shorts

Idag ska jag prata om hur man bär skyskrapashortsen, något som lätt kan få dig att se lång och smal ut. Konceptet bakom detta är att höghusen bara visuellt kan flytta midjan uppåt vilket ger människor en illusion att dina ben ser mycket längre ut än din torso, vilket resulterar i en slank och smalare look. Vanligtvis är de väldigt lätta att utforma. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för skyskrapor med korta kläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit knapp-up skjorta med svarta jeansshorts med hög höjningsknapp på framsidan


källa

För att starta den här listan över coola och uppfriskande outfitidéer ska jag visa dig en vacker och uppfriskande business casual outfit. Till toppen kan du bara bära en vit skjorta med knappar. Koppla ihop det med ett par svarta knappsydda denimshorts. För resten av kläderna, använd ett par eller ljusrosa platta sandaler och en svart läderhandväska.

Vit tryckt, passande t-shirt med blå jeansshorts med mini-manschetter

vit tryckt, monterad T-shirt med blå jeansshorts med mini manschetter
källa

För de av er som vill se uppfriskande och attraktiva ut för en avslappnad hangout, här är en enkel men bra outfitidé för dig. Du kan bära en vit, slimmad grafisk tee med en blå slim fit-jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Vit Tace Cropped T-shirt med blå High Rise Mini Shorts

Kort vit spets-t-shirt med blå mini-shorts
källa

För att uppnå det sexiga och damiga utseendet kan du börja med en vit slim fit-t-shirt på toppen. Koppla ihop den med blå jeansshorts och ett svart läderbälte. Använd skorna ett par grå och vita klassiker med låg topp för att se extra ungdomliga och attraktiva ut.

Röd och blå rutig knapphalsad skjorta med svarta mini-höghusar

röd och blå rutig skjorta med knappar och svarta mini-höghusar
källa

Detta är en härlig pojkaktig outfit som kan få dig att se snygg och unik ut. Det är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma det här utseendet kan du bära en mörkblå och röd slim fit-skjorta med rutiga knappar och stoppa den i svarta denimshorts med hög midja. För skorna, ha ett par svarta och vita högkvalitativa canvasskor för att komplettera det coola utseendet.

Svart linne med korsad halsringning med scoop-hals och vita shorts

svart linne med korsad halsringning och scoop-hals och vita shorts
källa

Ibland är det de små detaljerna som verkligen gör att du sticker ut. Här är till exempel en svart linne med rund hals som har några intressanta korsdetaljer. Kombinera toppen med vita höghusjeans. Bär ett par vita sandaler för att skorna ska se extra uppfriskande och attraktiva ut.

Svart blus med tryckt snitt och blå jeansshorts

svart beskuren tryckt blus med blå jeansshorts
källa

För dig som har lagt mycket arbete i form är det ibland kul att visa upp ditt resultat på ett mycket naturligt sätt. Du kan också bära en svart, kortärmad, beskuren blus och kombinera den med en blå mini-höjd jeansshorts. Bär vita ridesandaler för att slutföra den coola och lågmälda sexiga outfit.

Ärmlös topp i vit chiffong med blå minishorts från Rise

ärmlös topp i vit chiffong med blå mini-shorts
källa

För att uppnå detta luftiga och avslappnade utseende kan du bära en vit, lätt överdimensionerad ärmlös chiffongblus till toppen. Koppla ihop den med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par svarta och nakna sandaler för skorna. En axelväska i brunt läder är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Svart t-shirt med ljusblå högblommiga denimshorts med manschetter

svart t-shirt med ljusblå jeansshorts med mini-manschetter
källa

Detta är en mycket minimal outfit som kan få dig att se överraskande smal och lång ut. Till toppen kan du bära en svart slim fit-t-shirt. Stoppa skjortan i ett par blå denimskyskrapashorts och ett svart läderbälte. Använd skorna ett par vita sneakers för att se sportiga och ungdomliga ut.

Vit kort linne med rodnande rosa flödande mini-shorts

vit kort linne med rodnande, rosa, flytande mini-shorts
källa

För att få den sexiga klädseln med lågmäld att bära för några avslappnade fester, börja med den vita, kramande beskurna linne på toppen. Kombinera den med en rosa rosa, flytande mini-höghorts. För skorna kan du bära ett par vita platta sandaler med paljettband för att se elegant och attraktivt ut.

Grå grafisk t-shirt med svarta shorts framtill

grå grafisk t-shirt med svarta shorts framtill
källa

För att skapa det konstnärliga och iögonfallande gatutseendet kan du bära en grå grafisk T-shirt med ett par svarta denim-skyskrapashorts. Koppla ihop dessa bitar med ett par gråspetsade oxfordläderskor för att se superstiliga och unika ut. Slutligen lägg till en svart filthatt för att se extra artig ut.

Vit kort linne med V-ringning och ljusrosa band på framsidan, flödande höghus

kort linne med vit V-ringning och flytande höghus med ljusrosa band på framsidan
källa

För att uppnå denna lågmälda sexiga outfit kan du bära en vit beskuren V-ringad linne som fokus för outfit. Kombinera den med en blekrosa mini-framkant med band. För skorna, ha ett par vita sandaler för att se super chic och uppfriskande ut.

Vit och grå kortärmad blus med gröna högväxta shorts

vit och grå kortärmad blus med gröna, flytande shorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande och flickaktig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en ljusgrå och vit vertikal randig kortärmad skjorta med en knappfästning på toppen. Koppla ihop den med ett par gröna, flytande khaki-shorts. Bär vita klackar för att avsluta din outfit snyggt.

Vit ärmlös knappblus med svarta mini-höghusar

vit ärmlös blus med knappar och svarta mini-shorts
källa

För att uppnå den minimala outfit som får dig att se lång och smal ut, kan du bära en vit ärmlös skjorta och svarta höga mini-jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sandaler för ett rent och uppfriskande utseende.

Hoppas att du gillade idéerna för skyskrapahortskläder som jag just delade med dig. Testa dem och se hur de kan få dig att se lång och smal ut naturligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*