Hur man utformar hög midja svarta jeansshorts

Idag vill jag prata om hur man stylar de svarta denimshortsen med hög midja, något som lätt underskattas och som får dig att se extra lång, smal och snygg ut. De kommer vanligtvis i form av mini-jeansshorts. De är mycket lätta att utforma och förvånansvärt lätta att ta av. Både hög midja och kort längd kan göra din midja högre och dina ben ser långa och smala ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt bra outfitidéer för svarta jeansshorts med hög midja till dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit skjorta med svarta denimshorts med hög midja fram


källa

Låt mig börja den här listan över avslappnade och snygga outfitidéer med ett mycket attraktivt affärsavslappnat utseende att ha på sig vardagligt. För att uppnå ett sådant utseende kan du bära en vit skjorta med knäppning och stoppa den i svarta denimshorts med hög midja med en knapp vänd. Använd ljusrosa platta sandaler för att skorna ska se vardagliga och damliga ut.

Vit spetslinne med en urringning och svarta jeansshorts med hög midja

vit topp linne med scoop halsringning och hög midja svarta jeansshorts
källa

Detta är en mycket avslappnad och lågmäld sexig street look som är perfekt för avslappnade hangouts och avslappnade bekanta. Till toppen kan du bära en vit linne med spetsform. Kombinera det med ett par svarta höga jeansshorts. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera outfit med en elegant touch.

Svartvitt randig långärmad t-shirt med minishorts i denis

svartvit randig långärmad T-shirt med höghöjds denim-shorts
källa

För att se mer avslappnad och ungdomlig ut, här är en outfit som du enkelt kan ta av. För toppen bör du ha en svartvit randig t-shirt med antingen långa eller korta ärmar. Koppla ihop den med svarta denimshorts med hög midja. Använd ett par vita sneakers för att skorna ska se extra ungdomliga ut.

Vit kortärmad topp med långa ärmar och svarta denimshorts med hög midja

vit kort, vidärmad topp med svarta jeans med hög midja
källa

För att uppnå detta luftiga och pojkaktiga utseende kan du bära en vit tjock bomullstopp med vida ärmar som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par svarta nödställda jeansshorts med hög höjd. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att se snygga och uppfriskande ut samtidigt.

Ljusblå chambray kortärmad skjorta med svarta, mini-belagda jeansshorts

Ljusblå chambray kortärmad skjorta med svarta, mini-belagda jeansshorts
källa

En ljusblå chambray-nedskjortad skjorta med korta ärmar är ett utmärkt sätt att uppnå den här snygga affärsavslappningsdräkten. Koppla ihop det med ett par svarta denim mini-skyskrapashorts. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta och silverbelagda duklägenheter och en matchande miniplånbok för att komplettera utseendet.

Crop top med grimma halsringning och hög midja svarta jeansshorts

Crop top med halterneck och svarta jeansshorts med hög midja
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en svart, lätt skuren grimtopp på toppen. Koppla ihop den med svarta denim mini-shorts. Använd ett par svarta läderstövlar med skorna för att ge outfit en särskilt snygg touch.

Svartvit randig, figur-kramande halterneck crop top med mini shorts

svartvit randig, figur-kramande halterneck topp med mini shorts
källa

För de av er som har lagt ner mycket ansträngningar för att komma i form är detta en sexig sommardräkt med låg vikt som låter dig visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt. Toppen här är en svartvit randig, beskuren grimtopp. Du kan kombinera den med svarta denimshorts med hög midja. För skorna, ha kala platta sandaler för en uppfriskande finish på utseendet.

Vit knuten V-ringad t-shirt och svarta jeansshorts

vit knuten V-ringad t-shirt och svarta jeansshorts
källa

Ett litet knep du kan använda för att skapa din egen beskurna t-shirt genom att knyta den. Till exempel, här är en vit knuten t-shirt som kan användas för att visa lite hud på din midja. Kombinera den med svarta jeansshorts så att du inte visar för mycket hud. Koppla ihop dessa bitar med svarta knähöga stövlar för att packa utseendet i stil.

Vit, beskuren, monterad t-shirt med svarta jeansshorts

vit, beskuren t-shirt med svarta jeansshorts
källa

Detta är en perfekt demonstration av hur svarta skyskrapashorts kan få dig att se tunn ut. Som du kan se kan du bära ett par svarta denimshorts med höghöjd med en vit lätt beskuren t-shirt för att flytta midjan uppåt. Koppla ihop dem med en svart basebollkeps och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Stor t-shirt med rund halsringning och grå höghorts

ljunggrå överdimensionerad t-shirt med halsringning och svarta höghusar
källa

Detta är en väldigt kreativt designad streetoutfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För att forma denna outfit kan du bära en gråmelerad, överdimensionerad t-shirt med rund hals och svarta denimshorts med hög midja. Bär ett par svarta tuppar och svarta oxfordskor i läder för att göra ditt utseende komplett.

Mörkblå V-ringad t-shirt och svarta jeansshorts

Mörkblå V-ringad t-shirt och svarta jeansshorts
källa

För att få en lågmäld sexig outfit som inte innehåller en beskuren t-shirt eller toppad v-ringad topp kan du bära en marinblå v-ringad t-shirt för att ha lite hud på ryggen istället för fram eller midja för att show. Kombinera den med svarta jeansshorts och vita träningsskor för att göra utseendet komplett.

Gul kavaj med långa shorts i hög midja i svart denim

gul blazer med långa, midjiga shorts i svart denim
källa

Fram till denna punkt har vi pratat om många mini-shorts. Låt oss nu titta på hur man utformar längre svarta höghusshorts. För att skapa ett unikt och glatt utseende kan du bära en vit linne och citrongul kavaj. Koppla ihop dem med vita klackar för en uppfriskande finish.

Grå linne med scoop halsringning och röd pojkvänskjorta

grå linne med scoop halsringning och röd pojkvänskjorta
källa

För att forma det här avslappnade och luftiga utseendet kan du bära en grå linne med öppen hals och en röd och vit tryckt pojkvänskjorta. Kombinera dem med svarta jeansshorts och vita sneakers för en ungdomlig finish.

Här är de svarta denimshortsen med hög midja som jag vill dela med dig. Testa dem och se hur smala och ungdomliga de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*