Hur man utformar Henley-tröja

En henleyskjorta är i grunden en skjorta som bara har cirka fem knappar på toppen. Det är något som sitter mellan en skjorta med knappar och en skjorta. Traditionellt är det mest avsett för män, men som många andra föremål i modevärlden har det vuxit genom åren till en punkt där fler och fler kvinnor försöker. Det är väldigt enkelt att bygga en snygg och avslappnad outfit runt den. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för henleyskjortkläder för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart långärmad henleyskjorta med smala jeans


källa

Vad du får från en Henley-tröja är vanligtvis en snygg men väldigt påfallande outfit. Som ett mycket bra exempel på detta kan du helt enkelt bära en svart långärmad henleyskjorta med mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med vita sneakers för att göra det enklaste sättet att slutföra kläderna.

Vit och svart henleyskjorta med smala jeans


källa

Om du vill se lite mer attraktiv ut, måste du gå till en mer märkbar henleyskjorta, som B. en svartvitt istället för en enda färg. Du kan para ihop denna svarta och vita henleyskjorta med svarta skinny jeans och vita sneakers för ett vackert och ungdomligt utseende.

Grå kortärmad henley-t-shirt med svarta chinos med vida ben

grå kortärmad henley-t-shirt svarta chinos med vida ben
källa

Detta är en grå kortärmad henleyskjorta som i princip ser ut som en typisk t-shirt med bara en liten vridning. Du kan bygga en unik klädsel runt den genom att para ihop den med svarta chinos med breda ben. För skorna kan du bära svarta loafers för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Vit halvtransparent henleyskjorta med svarta skinny jeans

vit halvtransparent henleyskjorta svarta skinny jeans
källa

Om du vill se reserverad sexig ut med en henleyskjorta kan du antingen lossa några av de övre knapparna eller få en halvgenomskinlig. Du kan till exempel ha på dig en vit halvblank topp över en svart västtopp eller en svart crop top för att se vacker och sexig ut. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för en feminin touch.

Grå tribal tryckt henleyskjorta med svarta byxor

grå tribal tryckt Henley skjorta svarta byxor
källa

Med världen av avslappnade kläder så väl utvecklad idag är det inte så svårt att hitta kreativt designade toppar som denna grå, tribal tryckta Henley-skjorta. Du kan enkelt kombinera den med svarta smala byxor. Använd nakna sandaler för att ge blandningen en liten boho-känsla.

Grå och vit skjorta med svarta rippade pojkvän jeans

grå och vit skjorta svart rippade pojkvän jeans
källa

Här är en annan kreativt designad Henley-skjorta. Den här gången är det en svart färgskjorta som använder färgkombinationen vit och grå. Koppla ihop den med svarta pojkvän jeans och en klassisk svart och vit låg topp konversera för att se baggy och elegant.

Vit långärmad skjorta med en avslappnad passform

vit långärmad skjorta med en avslappnad passform
källa

Här är ett väldigt enkelt och avslappnat svartvitt utseende. För att uppnå detta utseende, bär en vit långärmad henleyskjorta med en avslappnad passform för toppen. Kombinera det med svarta chinos och ett par svarta loafers för att ge lite uthållighet i kläderna.

Svart och grå henleyskjorta med halva ärmar och mini-jeansshorts

svarta och grå halva ärmar Henley skjorta mini jeansshorts
källa

Du kan inte bara para ihop Henley-skjortan med byxor, men du kan också para ihop den med shorts för bra resultat. Som ett exempel kan du bära en grå och svart halvärmad henleyskjorta. Koppla ihop den med svarta mini-jeansshorts för att se snygg ut och visa upp dina långa ben lite. Kombinera antingen vita sneakers eller svarta och vita Converse för att se ungdomlig och snygg ut.

Svart och vit randig kortärmad henleyskjorta

svartvit randig kortärmad henleyskjorta
källa

Här är ett annat ungdomligt utseende att ha på sig på sommaren. Bär en svartvit randig henley-t-shirt till toppen. Koppla ihop den med en svart minikjol i hög midja för att visuellt flytta midjan upp och få dig att se längre och smalare ut. Koppla ihop dem med vita sneakers för att slutföra kläderna.

Mörkblå och orange skjorta med svarta skinny jeans

Marinblå och orange skjorta svarta skinny jeans
källa

För en mörk och djup avslappnad look kan du bära en mörkblå henleyskjorta som har några subtila orange detaljer. Kombinera den med svarta skinny jeans för en avslappnad finish. För skorna kan du antingen bära vita sneakers för ett avslappnat utseende eller ett elegant utseende med svarta läderstövlar.

Grå henleyskjorta med rippade skinny jeans

grå henleyskjorta rippade skinny jeans
källa

För en elegant och avslappnad look kan du bära en grå halvärmad henleyskjorta och hålla den undanstoppad. Kombinera det med rippade skinny jeans och ett par svarta och vita höga Converse för extra stil.

Svart och vit randig skjorta

svartvit randig skjorta
källa

Detta är en vacker och uppfriskande outfit som är väldigt lätt att ta av. Jag rekommenderar starkt att du verkligen provar den här om du bara kan välja en från listan. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du helt enkelt bära en svartvit randig skjorta som sitter avslappnad. Kombinera den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för att ge outfit en feminin touch.

Grön henleyskjorta med jeans

gröna henley skjorta jeans
källa

Inte bara är röda skjortor iögonfallande, den olivgröna henleyskjortan kan lätt fånga folks uppmärksamhet. Du kan para ihop den här gröna skjortan med marina skinny jeans för att göra en enkel och avslappnad outfit. För skorna skulle antingen svarta ballerinor eller öppna klackar med svarta fotledsremmar fungera perfekt.

Vit luftig Henley-skjorta och jeans

vita luftiga henleyskjorta jeans
källa

Detta är en lös, eller till och med nästan peplumskuren, vit henleyskjorta. Det ser så uppfriskande och luftigt ut. Du kan lägga lite stil till mixen genom att para ihop skjortan med blå skinny jeans och vita sneakers för att se luftig och snygg ut.

Svart och vit prickig skjorta

Svart och vit prickig skjorta
källa

Som med andra typer av skjortor kan du krydda henleyskjortan med ett fint mönster. Denna prickiga svartvita henleyskjorta är ett utmärkt exempel på detta. Koppla ihop den med vita skinny jeans och vita sandaler för att se minimalistisk och elegant ut.

Hoppas att du gillar idéerna för Henley-skjortoutfit som jag delade med dig ovan. Det är något som är extremt lätt att dra av sig. Nej, det kommer inte att få dig att se väldigt attraktiv ut helt plötsligt, men det är en av de saker som ser riktigt bra ut på ett diskret sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*