Hur man utformar hängande jeans

Idag ska jag prata om något väldigt, väldigt intressant, det vill säga jeans i byxor. Jag tycker att det är mycket säkert att säga att de flesta av er gillar att ha på sig jeans. Faktum är att om du inte har en specifik eller specifik uppfattning om vad du ska ha på mig, har jag starka skäl att tro att jeans är standardkläder. Samtidigt är byxjeans en speciell version av jeans som ser bra ut men definitivt inte så vanliga. Hängslen ger helt enkelt jeansen en fin och snygg touch. För att bättre visa dig kraften och kreativiteten i dem, har jag sammanställt en lista med riktigt fina outfitidéer till byxjeans för dig. Låt oss komma in direkt.

Mörkblå och grå randig skjorta med rippade och bundna jeans


källa

För att starta den här listan över häftiga outfitidéer ska jag visa dig en snygg och till och med lite pojkaktig street outfit. För att forma kläderna kan du bära en mörkblå och grå vertikalt randig skjorta med knappar. Kombinera det med en rippad och knuten axelbyxa. Bär svarta stövletter i läder för att ge en snygg touch till utseendet.

Suspender jeans med en grå fluga

Hängslenjeans med grå fluga
källa

Detta är uppenbarligen en mycket unik outfit som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Bär en grå fluga-skjorta för toppen. Kombinera den med ett par mörkblå tights med muddar. Använd ett par bruna läderstövlar till skorna. Avsluta med en svart diskett hatt för en konstnärlig och unik touch.

Vit linne med hängande smala ankeljeans

vit linne med axelbandsmager jeans
källa

Om du har lagt mycket arbete på att komma i form kan en mycket enkel outfit som denna visa upp dina kurvor och få dig att se reserverad sexig ut. För att forma den här klädseln, använd bara en figur-kramande vit linne. Använd den med blå skinny jeans med hängslen och neonrosa spetsiga klackar för en iögonfallande finish.

Svart stickad tröja med mörkblå tights med knappfickor

svart stickad tröja med mörkblå tights med knappfäste
källa

För att se balanserad och cool ut, här är en svart och blå outfit som du kanske är intresserad av. För toppen kan du helt enkelt bära en svart, figur-kramad, stickad tröja med en rund halsringning. Kombinera den med blå skinny jeans med hängslen och knapplås. Använd grå och vit canvas sneakers för att skorna ska se mer avslappnade och snygga ut.

Vit knapp-up skjorta med byxor jeans

vit skjorta med knappar och hängslenjeans
källa

När det gäller att se klassiskt och ikoniskt ut måste jag bara nämna denna outfit. För att skapa detta klassiska utseende parar du helt enkelt en vit nedskjortad skjorta med blå byxmuddjeans. För att öka intresset för denna outfit kan du bära ett par färgglada höga sneakers och en liten svart filthatt.

Svarta skinny jeans med grå t-shirt

svarta skinny jeans med grå t-shirt
källa

För att se lite unisex och mörk ut, är detta en outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en passande, dold grå t-shirt. Koppla ihop den med svarta skinny jeans med hög midja för att se extra lång och smal ut. Använd svarta mockaskor för att se ännu svalare och mörkare ut.

Burgundy Off The Shoulder Top med blå rippade hängslenjeans

Burgundy topp utan axel med blå rippade axelbyxor
källa

Att kombinera en axelbandslös topp med byxjeans kan ofta ge en snygg och sexig känsla. Denna outfit går ett steg längre. Toppen är en vinröd topp som visar upp både axlarna och midjan. Koppla ihop den med rippade byxjeans och svarta stövlar i läder för att se extra snygga ut.

Vit tröja med byxor i hög midja

vit tröja med byxor i hög midja
källa

Detta är en vacker och flickaktig outfit som får dig att se väldigt ungdomlig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tröja med en gul choker-halsduk till toppen. Kombinera dem med svarta, höga midjebandbyxor för att se extra smala ut. Använd svarta strumpor och röda lägenheter för att se lite mer märkbara ut.

Bär den med en vit långärmad t-shirt och en grå halvärmad topp

vit långärmad t-shirt och grå topp med halva ärmar
källa

Här är ett annat lite pojkaktigt utseende. Den här gången används några överläggstrick för att se snygga ut. Tricket är att bära en vit långärmad t-shirt under en grå halvärmad t-shirt. Kombinera dem med marinblå jeans och vita sneakers för att komplettera det här avslappnade och unika utseendet.

Suspendermamma jeans med grå, beskuren tank

Suspendermamma jeans med grå, beskuren tank
källa

För att visa upp midjan lite, här är en snygg outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en grå, beskuren linne som passar på toppen. Bär ett par jeans med axelband i manschetten och ett par klackgula klackar med öppen tå för att komplettera det coola och svaga sexiga utseendet.

Marinblå knapp upp skjorta med senapsgula jeans

svart skjorta med knappar och senapsgula jeans
källa

Senapsgula jeans är redan så unika och sällsynta att detta är ännu mer sant för en hängslenversion. För att utforma detta vackra och sällsynta föremål kan du bära det med en mörkblå skjorta med knappar. Använd ankelstövlar av kamelmocka för att ge utseendet en snygg touch.

Svart bekväm tröja med ljusblå väska i byxor

svart bekväm tröja med ljusblå väska i byxor
källa

För det mesta är det bäst att ha på sig kläder för att få dig att se lång och smal ut. Men ibland, när du vill se mer avslappnad ut, kan du också klä dig baggy för att uttrycka din uppförande. Du kan till exempel ha på dig en svart, bekväm tröja med blå, rippade och bundna påsiga jeans. Använd grå mocka ankelstövlar för att komplettera denna snygga outfit.

Vit långärmad T-shirt med svarta smala jeans med muddar

vit långärmad T-shirt med svarta, smala jeans med muddar
källa

Här är en mycket minimal outfit som kan användas för att se uppfriskande och snygg ut. Bär bara en vitskuren långärmad T-shirt med svarta jeans med smal passform. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

Vit tryckt t-shirt med mörkblå byxjeans

vit tryckt T-shirt med mörkblå byxjeans
källa

För ett avslappnat och pojkigt utseende kan du bära en vit tryckt t-shirt och para ihop den med mörkblå, midjebandjeans. Använd svarta stövletter i läder och en grå basebollkeps för att göra det coola utseendet.

Blå byxjeans med hög midja och svart kofta

blå midjebandbyxa med svart kofta
källa

Detta är en ganska snygg outfit som ser snygg ut. Bär en svartvitt randig långärmad t-shirt med en svart kofta för toppen. Kombinera dem med blåa byxor med hög midja och ärmslut. Använd svarta stövletter i läder med öppen tå och en svart filthatt för att ge en snygg twist på utseendet.

Här är några riktigt fina idéer för jeans i byxor som jag just delade med dig. Om du redan är kär i jeans kan du utöka ditt outfit-spel genom att lägga till en liten tweak till dina jeanskläder genom att lägga hängslen till mixen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*