Hur man utformar halmväska

Om du vill se avslappnad och uppfriskande oavsett om du är ute på shopping eller på väg till en avslappnad strandhängplats är det ofta inte det bästa alternativet att bära en elegant läderhandväska. Istället är en shoppingkasse för halm det perfekta valet som ger dig den luftiga och uppfriskande känslan som följer med dessa scenarier. Det är förvånansvärt lätt att utforma. För att visa dig några riktigt fina alternativ, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för halmväska för outfit. Låt oss titta på dem nu.

Ärmlös minikjolklänning med marinblått och vitt tryck och en shoppingväska med halm


källa

Vanligtvis är sättet att utforma en halmväska att para ihop den med en avslappnad eller till och med minimal outfit. Till exempel kan du bära en ärmlös mini-skjortklänning med marinblått och vitt blommigt tryck och vita sandaler som kärnan i din outfit. Lägg till ett halmöverdrag och hatt för att se uppfriskande och attraktivt ut.

Rosa tröja med en matchande utsvängd midikjol och en halmficka

rosa tröja med matchande utsvängd midikjol och shoppingväska för halm
källa

För en damliknande och lättillgänglig look kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en ljusrosa, avslappnad tröja för toppen. Koppla ihop dem med en ljusrosa midikjol och ett par vita sneakers för att se uppfriskade och ungdomliga ut. Tillsatsen av en stor halmsäck är pricken över i.

Vit linne med V-ringning med blå jeans och halmsäck

vit linne med V-ringning, jeans och halmsäck
källa

För att skapa det avslappnade och snygga streetlooket kan du bära en vit ärmlös V-ringad t-shirt och blå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att se eleganta och rena ut. Att bära klackar går inte så bra med den här halmväskan. Håll dig till lägenheter för det speciella utseendet.

Ljusrosa, ribbad, överdimensionerad tröja med midikjol med hög midja och halmficka

Ljusrosa, ribbad, överdimensionerad tröja med midikjol med hög midja och en shoppingväska med halm
källa

Att se särskilt luftig och uppfriskande är att ha på sig en överdimensionerad tröja ett mycket trevligt alternativ. Till exempel kan du bära den här ljusrosa ribbstickade tröjan som är kraftigt överdimensionerad. Kombinera den med en vit midikjol med hög midja och siffra. Koppla ihop dem med en svart och vit lågkonversation och en halmsäck.

Vit topp med spetsar och mössa och en shoppingväska med halm

vit spetsskiva med kepsar och en halmpåse
källa

För att se vackert och tillgängligt ut, överväga att prova den här vita och halmdräkten. Bär bara en vit topp med spetsar och vita skinny jeans. Bär ett par ljusrosa klackar och en stor halmväska för att se minimal och vacker ut samtidigt.

Mini-rosa gungklänning med färgblockstrå

Mini-rosa gungklänning med färgblockstrå
källa

En halmsäck kan också ha en mycket kreativ design. Till exempel är här en vit, grön och svart blockhalmpåse som ser riktigt snygg och naturlig ut. Koppla ihop den med en rosa miniklänning. För skorna kan du bära ett par svarta och nakna sandaler för att klara kläderna.

Blå och vit minikjolsklänning med låg rygg och halmsäck

blå och vit miniklänning med låg rygg och halmsäck
källa

Halvsäcken är perfekt för strandbarer och är därför också känd som en strandväska. Du behöver inte alltid ha bikini för att se sexig ut. Du kan bära en blå och vit randig mini-skiftklänning med låg rygg som den här för att se reserverad sexig och naturlig ut istället. Koppla ihop den med kala sandaler och en halmsäck för att se avslappnad ut.

Svart t-shirt med blå jeans och en strandväska

svart t-shirt med blå jeans med manschetter och strandväska
källa

För att uppnå detta enkla och balanserade utseende kan du helt enkelt bära en svart t-shirt för toppen och para ihop den med blå jeans med höga muddar. Bär vita klackar för att slutföra kläderna på ett uppfriskande och elegant sätt. Naturligtvis kan du alltid lägga till en halvsäck i mixen för att se ännu mer uppfriskande ut.

Svart kortärmad miniklänning med shoppingväska

svart kortärmad miniklänning med shoppingväska
källa

För att se helt minimal ut för en avslappnad utomhus-hangout kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirtklänning. För skorna kanske du vill ha bar sandaler om det är en strand-hangout, eller så kan du bära vita sneakers för andra utomhusaktiviteter. Bär en halm shoppingväska som är både vacker och funktionell.

Svart svängklänning med tankar och remmar i sandaler

svart mini tank gungklänning med remmar sandaler
källa

Om du verkligen gillar den tidigare outfitidén och du föredrar en lite mer damliknande outfit är detta ett mycket bra alternativ för dig. Bär bara en svart mini-swing tankklänning med bruna gladiator sandaler. Lägg till en halvsäck i din outfit för att se uppfriskande och ladylike ut.

Ljusrosa virkad topp med mini-jeansshorts och en strandstråpåse

Ljusrosa virkad topp med mini-jeansshorts och en strandstråpåse
källa

Här är en luftig och snygg stranddräkt för dig som inte planerar att simma. Bär en virkad topp med rosa ärm på toppen. Koppla ihop den med ett par ljusblå mini-jeansshorts. Använd svarta sandaler, en halvsäck och en stråhatt för att avsluta denna outfit.

Svart klänning med högt, djupt blommönster och V-ringning och halmsäck

svart klänning med högt blommönster och V-ringning och halmsäck
källa

För ett glatt och vackert utseende kan du bära den här svarta ärmlösa mini-klänningen med v-ringning med höga låga blommor. För skorna kan du bära klackade sandaler när du deltar på en strandcocktailfest. Koppla ihop dessa bitar med en halmväska för att slutföra utseendet.

Blå och vit randig skjorta med broderad halmsäck

blå och vit randig skjorta med broderad halmsäck
källa

Detta är en väldigt cool och ungdomlig outfit. Bär bara en ljusblå och vit randig kortärmad skjorta med blå jeansshorts. Kombinera dem med vita sandaler och en halmväska för ett mer uppfriskande utseende. Observera att den här halmsäcken är broderad med blommor, vilket kan få dig att se ännu mer attraktiv ut.

Blå och vit randig mini-mantelsklänning med halm shoppingväska

Blå och vit randig axelbandslös miniklänning med en halm shoppingväska
källa

För att skapa ett snyggt, sexigt och minimalistiskt strandutseende kan du bära en blå och vit randig axelbandslös miniklänning med kala sandaler. Koppla ihop dem med en stråpåse och en stråhatt för att komplettera denna superenkla och attraktiva outfit.

Här är idéer för halmväska som jag vill dela. Även om du gillar att se elegant ut, håll dig inte med din high fashion handväska hela tiden. En halmmadrass kan verkligen öppna upp en helt ny stil för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*