Hur man utformar guldkedjan

Hur man utformar guldkedjan

När du försöker klä dig ut och se bäst ut är det väldigt intuitivt att fokusera på den klänning eller topp du har på dig. Efter det kan du fokusera på de skor du kommer att ha på dig. Mycket ofta underskattar vi värdet av tillbehör. Idag ska jag prata om hur du kan använda en guldkedja för att göra din outfit mer elegant och blank. Ibland tror människor att guld får dem att se gamla ut. Det är verkligen inte så om du förstår det. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för guldkedjedress till dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit t-shirt med svart kavaj och lång guldkedja


källa

För att starta den här listan över snygga och eleganta outfitidéer, visar jag dig först en väldigt snygg business casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit slim-fit linne med en svart kavaj. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna. Bär en lång guldkedja för att slutföra kläderna.

Blushrosa kappa med svart linne med scoop-halsringning och guldkedja

Blushrosa med svart linne i öppen hals och guldkedja
källa

För att uppnå denna eleganta och eleganta semi-formella outfit som du också kan ha på dig till en semi-formell händelse, här är vad du behöver göra. Bär en svart skop-hals linne med en rosa guldrock och en guldkedja på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Fyll på utseendet med ett par svarta spetsiga tåklackar.

Vit linne med rund hals och röda mini-shorts

vit linne med scoop-halsringning och röda mini-shorts
källa

Detta är en mycket luftig och uppfriskande outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Bär en vit linne med rund hals med en guldtunn och subtil kedja. Kombinera dem med röda, flytande mini-shorts så att dina ben ser långa och vackra ut. Bär ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Vit grafisk t-shirt med guldkedja

vit grafisk t-shirt med guldkedja
källa

Det här är en väldigt bra demonstration av hur en guldkedja verkligen kan tillföra värde till din outfit. För toppen kan du bara bära en vit grafisk t-shirt. Bär en guldkedja för att göra outfit mindre informellt. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar. Använd en svart läderhandväska för att avsluta din outfit.

Citrongul rynkad midiklänning med guldkedja

Citrongul maxiklänning med samlad midja och guldkedja
källa

Gult och guld är en färgkombination som ser riktigt bra ut. Det är mycket vettigt när du tänker på det. Guld är i grunden en blank version av gult. För att forma det speciella utseendet kan du bära en gul maxiklänning med rynkad midja. Koppla ihop den med en subtil guldkedja och ett par silverklackar med öppen tå för att komplettera detta fantastiska cocktailpartyutseende.

Svart och guld miniklänning med silverklackar med öppen tårem

svart och guld minikjolsklänning med silver, klackar med ankelband i öppen tå
källa

Ibland kanske du vill göra dig själv lite blank för att få mer uppmärksamhet. För att göra detta för en cocktailparty eller en semi-formell händelse kan du bära en svart och guldtryckt minikjolsklänning. Koppla ihop den med en subtil guldkedja. För skorna, ha ett par silvermetalliska öppen tå remmar för att slutföra kläderna.

Vit matchande linne med gullig guldkedja

vit figur-kramar linne med söt guldkedja
källa

Att se ungdomligt ut med en guldkedja är sättet att göra det faktiskt väldigt enkelt. Välj bara en guldkedja med en söt grafik och design. Till exempel kan du bära den här bladformade guldkedjan med en vit smal passform. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Lång guldkedja i boho-stil med en mörkblå chiffongblus

lång guldkedja i bohostil med mörkblå chiffongblus
källa

För att uppnå det unika boho-stilavslappnade utseendet, här är några saker du kan göra. Använd en mörkblå knappskjorta med en guldkedja i boho-stil. Kombinera dem med svarta slim fit-chinos. För skorna kan du bära ett par svarta läderskor med klack för att se lite unisex och snygg ut.

Svart kavaj med vit t-shirt med scoop hals och guldkedja

svart kavaj med vit t-shirt med urringning och guldkedja
källa

För att skapa det snygga affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals, en svart kavaj och en guldkedja med lite fuskpärledetaljer. Kombinera dem med en mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att slutföra utseendet.

Grå faux päls passform och flare mini klänning med en lång guldkedja

grå faux päls passform och flare mini klänning med en lång guldkedja
källa

För att uppnå denna mysiga och feminina outfit kan du bära en spaghettiband som är gjord av fuskpäls och en grå miniklänning som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en lång guldkedja för att se blank och elegant ut. För skorna kan du bära ett par silvermetalliska öppen tå remmar för att slutföra kläderna.

Svart tröja med en urringning och en guldkedja

svart tröja med urringning och iögonfallande guldkedja
källa

För att uppnå detta härliga utseende kan du bära en svart stickad tröja med scoop-hals och en guldkedja. Detta kan verkligen fånga ditt öga. För resten av klädseln kan du hålla saker mycket enkla genom att bära mörkblå skinny jeans och ett par svarta mockaskinn.

Ärmlös topp i rosa chiffong med mini-shorts i vit spets

ärmlös topp i rosa chiffong med mini-shorts i vit spets
källa

Detta är en riktigt lekfull och damliknande outfit som gör det enkelt för dig att sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära en rosa chiffong ruffle topp med en vit mini spets kjol. Använd ett par vita klackar med öppna tå för skorna. Lägg till en brun filthatt i mixen för att se unik och attraktiv ut.

Här är idéerna i guldkedjans outfit som jag vill dela med dig. Testa dem och se hur elegant du kan se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*