Hur man utformar guldbyxor

För dig som inte är rädda för att prova nya saker, skulle du ta utmaningen att bära guldbyxorna? De kan låta som något mycket svårt att utforma och ännu svårare att dra av, men när du bär dem korrekt i rätt situationer kan du verkligen sticka ut från mängden. Tänk på det medan människor har på sig några eleganta och sexiga klänningar till cocktailparty. Att bära guldbyxor får dig inte att se för överst. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för guldbyxor att referera till. Låt oss komma in direkt.

Svart kavaj med vit skjorta och tunna guldbyxor

svart kavaj med vit skjorta och smala gyllene byxor
källa

Medan några av er fortfarande fruktar att guldbyxorna är för svåra att ta av sig, vill jag börja den här listan med outfitidéer med ett snyggt utseende som har en låg barriär eller ingångspunkt. För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du bära en svart kavaj med en vit skjorta med knappar på toppen. Använd gula skinny jeans och svarta stövletter i läder för att se supercoola och ganska naturliga ut.

Blushrosa kofta med en vit t-shirt i halsen och smala byxor i guld


källa

För att forma denna luftiga och avslappnade outfit som har en damliknande touch, kan du bära en rodnande rosa överdimensionerad kofta över en vit kåpan-utslagsplats för toppen. För resten av utseendet kan du bära smala guldbyxor och ett svart bälte för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta balettlägenheter för dina skor för att hålla kläderna rena och enkla.

Vit ärmlös chiffong volang topp med gyllene avloppsrör byxor

vit ärmlös chiffong ruffle topp med smala guld paljett byxor
källa

Låt oss nu titta på ett väldigt damligt och attraktivt affärsavslappnat utseende som till och med ser tillräckligt bra ut att bäras som en cocktailpartydräkt också. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös topp i chiffong med volang och tunna guldbyxor i paljetter. Lägg till ett par svarta balettlägenheter eller klackar för att göra kläderna eleganta.

Vit kavaj med grå t-shirt med rund hals och guldbyxor

vit kavaj med grå t-shirt med halsringning och guldbyxor
källa

För att forma denna unika och stilfulla outfit kan du ha på dig en vit kavaj med en grå t-shirt med rund hals för att få toppen att se tunn och tunn ut. Kombinera dessa bitar med ett par gyllene smala byxor. Bär ett par svarta dragkedja med mocka med dragkedja för att se snygga och eleganta ut. Slutligen lägg till en vit koppling i outfit för en snygg och uppfriskande touch.

Svart V-ringad blus med paljetter Guld Slim Fit Byxor

svart blus med V-ringning och smala byxor i paljetterat guld
källa

För att uppnå detta snygga och lite unisexiga utseende kan du bära en svart V-ringad blus till toppen. Kombinera den med guldfärgade paljettbyxor i guld. För skorna, istället för ett platt par svarta klackar, kan du bära ett par guldklackar med en öppen tårem för att göra denna outfit mer elegant och blank.

Grå tröja med rund hals med volangärmar och chinos med hög midja i guld

Grå tröja med rund hals med volangärmar och chinos med hög midja i guld
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och överväga ett mycket mysigt och tillgängligt utseende. En grå tröja med volangärm och stickad byxbyxa i guld med hög midja för att komplettera utseendet. Koppla ihop dem med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att se elegant och feminint ut.

Svart peplumtopp med guldtryckta leggings

svart peplum-topp med guldtryckta leggings
källa

För dig som gillar att ha på sig kreativa designade kläder, bör den här tillfredsställa dig. För toppen kan du bära en svart peplum-tunikatopp för att få dig att se tunn och smal ut. Kombinera toppen med leggings i guld och svart, eller supertunna byxor. Använd ett par svarta öppna tåklackar med fotledsremmar för att skorna ska komplettera klädseln med elegans.

Svart kavaj med vitt te & boho stil uttalande halsband

svart kavaj med vit t-shirt och uttalandekedja i boho-stil
källa

Detta är en ganska elegant och professionell outfit som är perfekt för formella eller semi-formella företagsevenemang. För toppen bör du ha en svart kavaj med en vit t-shirt och en silverkedja i boho-stil för att se unik och snygg ut. Kombinera dessa bitar med leggings i konstläder av guld. Lägg till ett par svarta kortklackade stövlar och en guldkoppling för att krydda utseendet.

Vit t-shirt med scoop-halsringning och byxor i metallic

vit t-shirt med scoop-halsringning och beskuren metallbyxa
källa

Detta är en mycket intressant outfit med löst snitt, vilket är vanligt för en prickig outfit. För att utforma denna outfit, använd en vit oversized t-shirt med rund hals och beskuren, guldmetallbyxa med en avslappnad passform. Bär ett par kamouflage stövlar och ett svart läderbälte för att komplettera detta unika utseende.

Vit blus med halsringning och guldbyxor i metall

vit blus med halsringning och guldbyxor i metall
källa

Här är en superblank och iögonfallande outfit. För toppen kan du bära en vit blus med volanger framtill för att se vacker ut. Koppla ihop den med guldmetalliska ankelbyxor och ett svart bälte. Avsluta med att bära ett par platta skor i roséguld med paljetter för att göra denna outfit ännu blankare och mer iögonfallande.

Blushrosa linne med rund hals och paljettjoggerbyxor

rodnad rosa linne med skopad halsringning och joggerbyxor i guld
källa

För att se damligt ut och attraktivt är det enklaste sättet att lägga till ett rosa element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en rodnande linne med rund halsringning som kärnan i denna outfit för att få fram den feminina sidan av dig. Koppla ihop toppen med beskurna träningsbyxor med guld paljetter och ett par ljusrosa spetsiga tåspetsar för att se anmärkningsvärda ut.

Svart tröja med vit krage och metallisk joggbyxa

svart tröja med vit krage och metallic joggerbyxor
källa

För att uppnå detta snygga, avslappnade utseende kan du bära en svart stickad tröja över en vit knappad skjorta med skjortans krage. Kombinera dessa bitar med joggingbyxor i metall. Använd svarta klackar på ankelstövlar för att avsluta din outfit i stil.

Här är guldbyxans outfitidéer som jag vill prata med dig om. Ge bara dessa outfits ett snabbt försök så ser du att de inte är lika svåra att ta av sig som de lät ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*