Hur man utformar guld sandalklackar

Hur man utformar guld sandalklackar

Idag ska jag prata om hur man stylar klackarna i guldsandaler, en mycket speciell produkt som verkligen får dig att sticka ut från mängden på ett elegant och naturligt sätt. För de av er som aldrig har hört talas om begreppet sandalklackar betyder det i grunden ett par skor som är något mellan ett par sandaler och ett par klackar. Exempelvis kan ett par öppna tåklackar med fotledsremmar ses som ett par sandalklackar. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa guldhälsidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit tankklänning med kantad fåll och gyllene sandalklack


källa

För att starta den här listan över eleganta och iögonfallande outfitidéer visar jag dig först en minimal och damliknande cocktailparty eller formell eventutrustning. Du kan helt enkelt ha på dig en vit klädd spetsfållklänning som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en guld läderväska och ett par guldklackar för att komplettera utseendet.

Blushrosa bomberjacka med vit linne och guldklackar i sandal

rodnande rosa bomberjacka med vit linne och guldklackar i sandal
källa

För att få den snygga, avslappnade dräkten som också kan betraktas som en cocktailparty med kantlinje, kan du bära en vit bodycon-linne med en rodnande rosa slim fit-bomberjacka på toppen. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Bär ett par guldklackar för skorna för att göra det coola utseendet.

Vit kavaj med minishorts och sandalklackar i guld

vit kavaj med mini-shorts och guldsandaler
källa

Här är vad du behöver göra för att få den uppfriskande och stiliga outfit som är perfekt för företagsevenemang. Bär en vit blus med en vit kavaj och vita flytande minishorts. För resten av kläderna, ha på dig ett par guldklackar och en guldkoppling för att komplettera klädseln med elegans.

Ljusrosa chiffongblus med maxi vit veckad kjol och gyllene klack med öppen tå

Ljusrosa chiffongblus med maxi vit veckad kjol och gyllene klackar med öppen tå
källa

För att uppnå denna luftiga och vackra gatoutfit kan du bära en ljusrosa kortärmad chiffongblus på toppen. Koppla ihop den med en vit veckad maxikjol för att se extra luftig och uppfriskande ut. För skorna kan du bara bära ett par guldklackar för att se ännu mer attraktiva ut.

Vit långärmad miniklänning med gladiator sandaler i guld

vit långärmad miniklänning med guld gladiator sandaler
källa

Det här är den typ av cocktailparty-outfits som kan få dig att se väldigt naturlig ut och ladylike utan att behöva bära något för snyggt eller sexigt. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en långärmad vit miniklänning med spetsar. Koppla ihop den med en ljusrosa läderhandväska och ett par guldklackar med öppen tå.

Vit minikjolsklänning med klackar i mattguld och med öppna tår

vit miniklänning med klackar i mattguld
källa

För att få denna enkla men iögonfallande outfit kan du börja med den vita, ärmlösa miniklänningen. Koppla ihop den med ett par matta guldknähöga gladiator sandaler för att se snygga och eleganta ut. Detta är en perfekt outfit för cocktailparty när du föredrar att se minimal ut.

Vit spetsblus med korta shorts och svarta och guldsandaler

vit spetsblus med flytande mini-shorts och svarta och guld sandaler
källa

För dig som tycker att guldklackar i enfärgade färg är lite tråkiga, här är en outfit som kan vara rätt för dig. För att forma det här utseendet kan du bära en avslappnad passformblus i vit spets med vita flytande minishorts. Koppla ihop dem med en rodnadrosa läderhandväska och ett par guld- och svarta sandaler för att se elegant och unik ut.

Vit kavaj med rodnadrosa mini-veckad kjol och guldklackar

vit kavaj med en rodnande rosa mini-veckad kjol och guldklackar
källa

För att uppnå denna enkla och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en rodnadsknäppt rosa skjorta och en matchande rodnadrosa mini-veckad kjol. Använd en lite överdimensionerad vit kavaj över den. För skorna, ha på dig ett par ankelband i guld med öppen tå för att slutföra kläderna.

Svart halter bodycon miniklänning med gyllene sandalklack

svart, figur-kramar miniklänning med guld sandalklackar
källa

Att bära en minimalistisk och samtidigt underbar klänning är det en mycket bra idé att ha på sig en svart svart klänning. Till exempel kan du bära en svart bodycon-miniklänning som fokus för din outfit. Koppla bara ihop det med ett par guldsandaler för att se långa, smala och extremt eleganta ut.

Orange långärmad mini-skiftklänning med en rosa liten axelväska

Orange långärmad miniklänning med rosa liten axelväska
källa

För att se lyckligare och hetare ut, låt oss prova den orange och guldfärgade kombinationen. För att applicera den här coola kombinationen på din outfit kan du bära en orange långärmad miniklänning med en elegant och liten rodnande rosa läder axelväska. Kombinera dem med ett par sandaler i guld för att komplettera det fantastiska utseendet.

Randig t-shirt i vitt, orange och grått med tryckt minikjol

vit, orange och grå randig t-shirt med minikjol
källa

För att uppnå detta superfärgade och lekfulla utseende kan du börja med den breda randiga t-skjortan i vitt, grått och orange ovan. Kombinera den med en orange och grå tryckt figurkramande minikjol. För skorna kan du bära ett par guldklackar med öppna tår. Lägg till en orange läderhandväska i mixen för att se glad och skarp ut.

Blushrosa kavaj med förkortade, rippade pojkvänjeans

rodnad rosa kavaj med beskurna rippade pojkvän jeans
källa

För att uppnå denna stiliga business casual outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit blus med en blusrosa slim fit blazer på toppen. Kombinera det med ett par ljusblå förstörda pojkvän jeans. För resten av utseendet, bär en ljusrosa läderhandväska och ett par guldklackar i sandal.

Grå mini bodycon kjol med halsringning framtill och guldklackar

grå, figur-kramande minikjol med guldklackar fram
källa

Detta är en sexig och minimalistisk cocktailparty-outfit som du kanske vill prova. Bär bara en grå bodycon miniklänning. Koppla ihop den med en handväska av guldläder. Bär ett par gjorda sandaler för skor för att göra utseendet komplett.

Här är de guld sandal häl idéer som kan hjälpa dig att se elegant och luftig ut. Ge det ett försök och tänk två gånger om du brukade tro att färgen på guld är väldigt svår att forma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*