Hur man utformar guld höga klackar

Det finns så många älskare av skor eller klackar över hela världen. Räkna antalet skor du har i din garderob. Jag slår vad om att du har mer än nog att bära ett par olika skor varje dag i veckan. Ändå tror jag fortfarande att många människor inte ägnar tillräckligt med att para ihop sina kläder med rätt skor. Idag ska jag prata specifikt om hur man stylar de guldhöga klackarna, något som får dig att se elegant och lite elegant ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för guldklackar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart longline-kavaj med blå randig blus och höga klackar i guld


källa

För att starta listan med iögonfallande och attraktiva outfitidéer, ska jag först visa dig en affärsavslappnad outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart smal lång kavaj med en kungsblå och svart randig blus och en svart minirater kjol. Koppla ihop dem med tryckta strumpor och ett par guldhöga klackar för att göra det här fantastiska utseendet.

Vit spetsklänning med kantad fåll och gyllene klackar med öppna tår

vit spetsklänning med kantad fåll och gyllene höga klackar med öppna tår
källa

För att forma denna vackra och damliknande outfit kan du ha på dig en vit kammad ärmlös mini-mantelsklänning gjord av spets som mittpunkten för din outfit. Lägg klänningen ihop med ett par ankelband i guld. Du kan lägga till en guldkoppling i mixen för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Svart och vitt sicksacktryckt miniklänning med guldöppen tåklack

svartvitt sicksacktryckt miniklänning med gyllene klackar i öppen tå
källa

Detta är en super chic cocktaildräkt som är förvånansvärt lätt att ta av. Detta är speciellt för dig som hellre vill klä dig mer naturligt än på snygga sätt för cocktailparty. För att forma det här utseendet, använd en vit och svart miniklänning med lång ärm med sicksackmönster och ett par ankelband i öppen tå. Bär en metallkoppling för att komplettera det glänsande utseendet.

Rutig svartvit skjorta med grön väst och guldklackar

svartvit rutig skjorta med grön väst och guldklackar
källa

För att forma denna relativt avslappnade outfit som du kan bära på kontoret särskilt på fredagar kan du börja med den svarta och vita rutiga pojkvänströjan ovan. Kombinera den med en grön väst och blå skinny jeans med muddar. Bär ett par guldhöga klackar för att se mer elegant ut.

Grå tröja med guldkedja och matchande höga klackar

grå tröja med guldkedja och matchande höga klackar
källa

För att forma denna snygga och mysiga outfit, här är vad du behöver göra. Bär en grå skön stickad tröja med en tjock guldkedja för en intressant kontrast. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par guldklackar med en öppen tårem för att komplettera outfit med en blank touch.

Vit, figurkramande tröja med djup urringning och ljusblå skinny jeans

vit, figur-kramad tröja med djup urringning och ljusblå skinny jeans
källa

Detta är en mycket minimalistisk men ändå sexig outfit som du kan bära till en cocktailparty eller andra semi-formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en vit, nedskuren, figur-kramande tröja med öppen hals. Koppla ihop den med en ljusblå supermager jeans. Bär ett par guldmetalliska spetsiga tåklackar för att skorna ska klara kläderna.

Svart ärmlös passform och flare miniklänning med höga klackar i guld

svart ärmlös, figur-kramande miniklänning med höga klackar i guld
källa

För att skapa den superminimala klädseln som får dig att se lågmäld men vacker ut på en cocktailparty, här är vad du vill göra. Du kan bara ha en svart ärmlös passform och en utsvängd miniklänning för att se tunn och smal ut. Koppla ihop den med ett par guldspetsiga höga klackar för en elegant finish.

Svart och vit prickblus med smala jeans

svart och vit prickig blus med smala jeans
källa

För att lägga till lite vintagekänsla till ditt unisex-cocktailparty, kan du bära en prickig svartvit långärmad skjorta på toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra smal och mörk ut. Bär ett par guldhöga klackar för skorna för en intressant kontrast.

Vit t-shirt med midiklänning i guld i paljetter och matchande klackar

vit t-shirt med midiklänning i guld med paljetter och matchande klackar
källa

För dig som föredrar att klä dig mysigt och uppfriskande för cocktailpartier, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en högkvalitativ vit bomullst-shirt på toppen. Kombinera det med en utsvängd midikjol i guld med paljetter. Kombinera dessa bitar med ett par guldklackar för att slutföra kläderna.

Blushrosa spetsblus med grå knälång kjol med hög midja

Blushrosa spetsblus med rosa knälång kjol med hög midja
källa

Detta är en rodnande gulddräkt som är perfekt att bära på kontoret för att se professionell och vacker ut. Bär en röd och rosa tryckt spetsblus på toppen. Koppla ihop den med en grå, knälång, figurkramande skyskrapakjol. Bär ett par guldspetsiga tåklackar i metall för att skorna ska komplettera utseendet.

Svartvit randig långärmad T-shirt med läderbyxor och guldklackar

svartvitt randig långärmad T-shirt med läderbyxor och guldklackar
källa

För att forma denna svartvita gatoutfit kan du börja med den svartvita randiga långärmade tee ovan. Bär ett par svarta läder leggings så att du ser extra lång och smal ut. Bär ett par guldhöga klackar för att skorna ska se eleganta och iögonfallande ut.

Ärmlös topp i vit chiffong och rodnadbyxor med vida ben

Ärmlös topp i vit chiffong och rodnadbyxor med vida ben
källa

För att skapa det luftiga och uppfriskande affärsavslappnade utseendet kan du helt enkelt bära en avslappnad passform vit ärmlös chiffongtopp och rodnande rosa chiffongbyxor med vida ben. Koppla ihop dem med guldklackar för att se professionella och eleganta ut.

Kungsblå och rosa tryckt chiffongkofta med grå kjol och guldklackar

kungsblå och stifttryckt chiffongkofta med grå kjol och guldklackar
källa

För att se glad och kreativ ut kan du bära en vit spetsblus med en chiffongkappa i lager i kungsblå och rosa. Koppla ihop dem med en grå minikjol och guld, rundade tåklackar för att göra det coola utseendet.

Här är de gyllene högklackade outfitidéerna som kan hjälpa dig att se extra elegant ut. Det är ingen tvekan om att de svarta eller rosa klackarna är lättare att utforma, men de guld är inte lika utmanande heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*