Hur man utformar gula höga klackar

För de av er som gillar att bära höga klackar ska jag prata om en typ av höga klackar som även ni kanske inte har provat på, nämligen de gula höga klackarna. Färgen gul kan vara en skarp kontrast till de förmodligen eleganta klackarna, men att bära dem då och då kan faktiskt ge dig det extra glada utseendet som gör att du sticker ut från mängden. Som en bonus, om du utformar dem ordentligt kan de också få dig att se mer ungdomlig ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag satt ihop några riktigt fina gula högklackade idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå chambrayskjorta med mörkblå smala byxor och gula höga klackar


källa

Det häftiga med att bära de gula klackarna är att du kan göra något annorlunda än att forma dem med avslappnade och snygga bitar istället för bara formellt utseende. Du kan till exempel kombinera de gula höga klackarna med en blå chambray-skjorta och mörkblå smala byxor för att se coola och eleganta ut samtidigt.

Svart, figur-kramande långärmad T-shirt med smala jeans och gula höga klackar

Svart, figur-kramande långärmad T-shirt med smala jeans och gula höga klackar
källa

Här är en väldigt trevlig och glad business casual outfit. För att forma detta kan du bära en svart figur-kramande långärmad t-shirt med en svart och vit silkeshalsduk för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans med manschetter och citrongula höga klackar för att se elegant och elegant ut.

Mörkblå skjorta i chambray-knapp med gul koppling och matchande höga klackar

mörkblå chambrayskjorta med knappar, gul koppling och matchande höga klackar
källa

Låt oss nu titta på en väldigt snygg blå och gul outfit som du definitivt kan ha på dig som en casual casual outfit på kontoret. Bär bara en mörkblå chambray-skjorta med blå skinny jeans. Använd en citrongul koppling och ett par matchande gula klackar för att komplettera det här avslappnade men ändå iögonfallande utseendet.

Rutig skjorta med vit väst och gula klackar

rutig skjorta med vit väst och gula klackar
källa

Det här är en väldigt snygg, lagrad outfit som har en lite unisex känsla. För att uppnå detta unika utseende, bära en svart och vit rutig skjorta med knappar och en vit väst över. Kombinera dem med svarta skinny jeans och gula höga klackar. Slutligen bär en svart handväska för att se elegant och professionell ut.

Gul ärmlös utsvängd miniklänning med matchande höga klackar

gul ärmlös utsvängd miniklänning med matchande höga klackar
källa

Att se glad och vacker ut för en cocktailparty, vare sig inomhus eller ute, är en helt gul outfit ett bra alternativ. För att forma denna outfit, använd bara en ljusgul ärmlös passform och en utsvängd miniklänning och para ihop den med ett par gula höga klackar för att se uppfriskande, attraktivt och tillgängligt ut.

Bär den med en vit t-shirt med kammad fåll och marinblå leggings

vit t-shirt med kantad fåll och mörkblå leggings
källa

De gula höga klackarna ser väldigt sällsynta och unika ut. Det känns inte obekvämt när du utformar dem på ett icke-traditionellt sätt som när du parar ihop dem med en skjorta. Du kan till exempel ha på dig en vit T-shirt med kammad fåll och ett par mörkblå leggings för att para ihop med dina gula höga klackar.

Gul knapp upp chiffongskjorta med svartvitt tryckt minikjol

gul chiffongskjorta med knappar och svartvitt tryckt minikjol
källa

Om du är väldigt van att bära skjortan och pennkjolskombinationen till jobbet, här är en variant som ser gladare ut än du kanske älskar. Prova den här gula chiffongskjortan istället för en vit knappad skjorta. Koppla ihop den med en svartvitt pennkjol med stamtryck istället för en helt svart. Bär gula högklackade högklackade skor med dina skor för en elegant touch.

Vit t-shirt med gula tryckta minishorts

vit t-shirt med gula tryckta minishorts
källa

Här är ytterligare en trevlig demonstration av hur man utformar de gula klackarna med en skjorta. Du kan också bära en högkvalitativ vit t-shirt med gula, vita och röda, tryckta flytande mini-shorts för att se långa, smala och uppfriskande ut. Använd ett par gula klackar med öppen tå för att se ännu smalare och mer uppfriskande ut.

Diagonal randig mini passform och flare klänning i svart och vitt med gula höga klackar med öppna tår

svart och vit diagonalt randig mini-passform och flare klänning med gula höga klackar med öppna tår
källa

Detta är en super chic och minimalistisk outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Klänningen här är en svartvit diagonal randig ärmlös passform och flare miniklänning. Kombinera den med en stor svartvitt läderhandväska som passar perfekt med klänningen. Slutligen ha ett par gula högklackade öppna tår för att lägga till en glad touch.

Vit t-shirt med mörkblå skinny jeans och höga klackar

vit tryckt T-shirt med mörkblå skinny jeans och höga klackar
källa

För att se snygg, smal och glad samtidigt ut är denna outfit ett riktigt trevligt alternativ. Börja denna outfit med en vit t-shirt och blå muddade jeans. Bär en snygg kungsblå quiltad axelväska. Slutligen lägg till de gula höga klackarna för en rolig och elegant touch.

Ljusgrå tröja med pojkvänjeans och gula höga klackar

vit tröja med avslappnad passform, pojkvänjeans och gula höga klackar
källa

För att skapa denna snygga och mysiga lagerdräkt, använd en ljusgrå beskuren tröja över en vit längre t-shirt för att skapa de snygga lagren. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med revben och muddar och gula spetsiga tåklackar. Du kan också ha en grå stickad hatt för att se snyggare ut.

Rosa kavaj med vit blus och gula klackar

rosa kavaj med vit blus och gula klackar
källa

För en elegant och damliknande look kan du bära en rosa kavaj över en vit chiffongblus för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans med muddar och gula höga klackar för att se smala och snygga ut.

Svart tröja med en gul bodycon-minikjol med hög midja och matchande klackar

svart tröja med en gul, hög midja, figurkramande minikjol och matchande klackar
källa

För ett enkelt och iögonfallande utseende kan du bära en svart bodycon-turtleneck med en citrongul bodycon-minikjol. Para ihop dem med ett par citrongula höga klackar med öppen tå för en rolig och elegant finish på kläderna.

Här är de gula idéerna med högklackade outfit som kan få dig att se glad och elegant ut, särskilt på kontoret. Testa det och överraska människor med ditt passionerade utseende då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*