Hur man utformar gul pikétröja

Hur man utformar gul pikétröja

Det är ingen tvekan om att det att ha en polotröja får dig att se elegant och avslappnad ut. Men om du vill lägga till en extra glad touch är det ett bra val att bära en gul polotröja. Vissa människor kanske tror att något gult är svårt att bära. Till exempel kan en solid gul klänning vara så bra för dig om du inte har den glada karaktären i dig. Den gula pikétröjan är dock ett mycket mer subtilt gult element som är mycket lättare att ta av. För att bevisa det för dig har jag sammanställt några riktigt bra outfitidéer för gula pikétröjor. Låt oss komma in direkt.

Gul polotröja med vita smala jeans


källa

För att starta den här glada och snygga listan med outfitidéer börjar jag med en trevlig och ungdomlig outfit. För att forma denna outfit kan du bära en gul polotröja och stoppa den i vita, mager jeans med hög midja. Använd vita sneakers för att skorna ska se extra uppfriskande och ungdomliga ut.

Gul poloklänning med vita sneakers

gul pikéklänning med vita sneakers
källa

Jag ska visa dig hur den gula pikéklänningen, en liten variation på pikétröjan, kan få dig att se vacker och tillgänglig ut. Nyckeln är att hålla sakerna minimala. Du kan till exempel helt enkelt ha på dig en gul polotröja med ett par vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Ljusgul polotröja med mörkblå skinny jeans

Ljusgul polotröja med mörkblå skinny jeans
källa

För dig som vill se glad ut men ändå se mer diskret ut, kanske du vill ha en ljusgul polotröja istället för en ljusgul eller citrongul. För resten av kläderna kan du bara bära marina skinny jeans och svarta balettlägenheter för att avsluta kläderna snyggt.

Ljusgul slim fit polotröja med vit tennis kjol

ljusgul slim fit polotröja med vit tennis kjol
källa

Detta är en mycket trevlig, ungdomlig och attraktiv outfit som du kan bära för sport eller bara använda den för avslappnade hangouts. Du kan bara bära en ljusgul polotröja med en vit minitennis kjol. Koppla ihop dem med ett par vita träningsskor för att se ännu sportigare ut. Slutligen lägg till en svart basebollkeps för att se ännu mer attraktiv ut.

Slim fit grafisk polotröja klänning med svart urringning

Slim fit grafisk klänning med svart halsringning
källa

För dig som har lagt massor av arbete i att komma i form, här är en enkel outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat på ett helt naturligt sätt. Klänningen här är en senapsgul och svart grafisk slim fit-poloklänning. Du kan para ihop den med ett par vita sandaler för att se uppfriskande och ren ut.

Ljusgul polotröja med vit knälång, rak kjol

Ljusgul polotröja med vit knälång, rak kjol
källa

För att forma denna uppfriskande och minimalistiska casual outfit kan du helt enkelt ha på dig en ljusgul polotröja på toppen. Istället för att ha på oss jeans gör vi något mer kreativt här. Bär en vit knälång kjol med en avslappnad passform. Använd ett par vita träningsskor för skorna för att komplettera det glada utseendet.

Lemon Yellow Slim Fit Belted Polo Shirt Dress

Citron gul slim fit pikétröja med bälte
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar den härliga gula pikéklänningen. Den här gången är det ett citrongult bälte med ett brunt bälte som gör din midja mer framträdande och resulterar i ett långt och smalt utseende. För skorna kan du bära antingen vita sandaler eller vita sneakers för att avsluta klädseln snyggt.

Senapsgult slim fit polotröja med randig midikjol i tribal stil

Senapsgult slim fit polotröja med randig midikjol i tribal stil
källa

Den här polotröjan är inte din typiska. Det är som en kombination av en tröja och en polotröja. Du kan kombinera denna snygga och unika senapsgula topp med en vertikal randig midikjol i rak stamstil. Bär ett par silvermetalliska sandaler för att göra utseendet komplett.

Ljusgul kort polotröja med mamma jeans

Ljusgul kort polotröja med mamma jeans
källa

Du kan definitivt se reserverad sexig och avslappnad samtidigt. Faktum är att detta är ett mycket bra sätt att se attraktivt och tillgängligt ut. Du kan också ha en ljusgul, kortklippt polotröja på toppen. Koppla ihop den med ljusblå mamma-jeans. Använd vita sneakers för att skorna ska se vardagliga och rena ut.

Gul miniklänning med vita sandaler

gul miniklänning med vita sandaler
källa

För att se minimalistisk och uppfriskande ut, här är en mycket enkel outfit som du kanske vill prova. Bär först en gul, smal minipoltröja som mittpunkten i din outfit. Koppla ihop den med vita sneakers för att se avslappnad och sportig ut. Om du vill se mer uppfriskande och smalare ut, bär du istället ett par vita klackar.

Senapsgul polotröja med randiga detaljer

Senapsgul polotröja med randiga detaljer
källa

För ett enkelt, flickaktigt och glatt utseende kan du bära en senapgul slim fit-polotröja med subtila rosa randiga detaljer på kragen och slutet av de korta ärmarna. Kombinera den vackra och enkla toppen med ljusblå skinny jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svarta jeans & vit polotröja med gul krage

svarta jeans och vit polotröja med gul krage
källa

För att få det här enkla och uppfriskande utseendet borde vi vara lite mer kreativa den här gången. Istället för att ha en vanlig gul pikétröja, ha en vit pikétröja med en ljusgul krage. Kombinera toppen med svarta mammajeans för att få midjan att se högre ut. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att hålla det avslappnade temat konsekvent.

Citrongul polotröja med blå utsvängda jeans

Citrongul pikétröja med blå utsvängda jeans
källa

För att se glad och smal ut kan du ha en citrongul slim fit-polotröja på toppen. Kombinera den med blå, utsvängda jeans som gör att du ser särskilt tunn och smal ut. Bär ett par svarta stövletter i läder för skorna för att komplettera utseendet i stil.

Här är de gula idéerna för pikétröjor som jag vill dela med dig. Testa dem och se om de kan få dig att se glad ut som planerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*