Hur man utformar gul blus

För er som letar efter outfitidéer som kan få dig att se extra glad och vacker ut, har du kommit till rätt ställe. Jag ska prata om hur man stylar den gula blusen idag. Den kan finnas i många olika former, t.ex. B. som en långärmad chiffongblus, ärmblus och knappblus. En senapsgul blus och en citrongul blus kan ge dig två helt olika känslor. Oroa dig inte för dig som inte är vana vid att bära gult. Det är inte så svårt att dra ut som det verkar. Låt mig nu visa dig några av de bästa gula blusoutfitidéerna jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Gul blus med blå muddjeans och svarta klackar


källa

Låt mig börja den här listan med roliga och attraktiva outfitidéer med en ungdomlig casual casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgul blus med blå manschett med mudd för att se smal och avslappnad ut. Använd ett par svarta spetsiga mockaklackar för skorna. Lägg till en brun läderväska för att se mer elegant ut.

Senapsgul volangblus med svarta chinos

Senapsgul frillad midblus med svarta chinos
källa

För de av er som tycker att ljusgult och citrongult inte passar bra med er, låt oss prova lite senapsgult istället. Du kan till exempel ha den här blusen med senapsknappar och volangdetaljer. Kombinera den med svarta slim-fit chinos och ett par svarta läderhöga klackar för att komplettera det eleganta och glada utseendet.

Gul chiffongblus med korta ärmar och en blå kjol i denim

gul chiffongblus med korta ärmar och blå knälång denim kjol
källa

För att forma denna attraktiva och ungdomliga outfit kan du bära en gul kortärmad chiffongblus med en avslappnad passform för toppen. Stoppa in den i en blå denimkjol för att se snygg och ren ut. Bär ett par ljusrosa öppna tår och en korsväska i brunt läder för att se extra söt ut.

Senapsgul blus med blommönster och svart lädercykeljacka

Senapsgul blus med blommönster och svart skinnjacka i läder
källa

Medan gul är en färg som får dig att se glad ut, vad skulle hända om den var ihop med en snygg artikel som läderjackan? Resultatet är en väldigt cool och unik outfit. Till exempel kan du bära en senapsgul blommig blus och en svart läderbikerjacka. Kombinera dem med blå ribbade slim fit-jeans och svarta och vita canvasskor för att göra det coola utseendet.

Gul blus med kepsärmar och blå pojkvänjeans

gul blus med kepsärmar och blå pojkvänjeans
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som är särskilt lämplig för dig som arbetar i den kreativa branschen. Bär en gul blus med knäppning mot toppen. Kombinera det med ett par ljusblå förstörda pojkvän jeans. Lägg till en svart läderhandväska och ett par svarta balettlägenheter för att se snygga och snygga ut.

Långärmad gul knäppningskjorta med svarta skinny jeans

långärmad gul skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

Detta är en skarp och ren business casual outfit i gult och svart som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en gul knapplös skjorta för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans eller skinny pants. Bär ett par svarta läderklackar och en svart läderhandväska för att avsluta din outfit perfekt.

Knapplös blus med V-ringning, svarta chinos och spetsiga tåklackar

Knapplös blus med V-ringning, svarta chinos och spetsiga tåklackar
källa

Detta är en annan enkel och snygg business casual outfit i gult och svart som kan få dig att se reserverat vacker ut på jobbet. Bär en gul chiffongblus med V-ringning på toppen. Kombinera den med svarta slim fit chinos. Bär ett par svarta läder spetsiga klackar och en svart läder kopplingsväska för att se extra elegant ut.

Halv ärm Button Up Shirt med Statement Necklace & Pencil Kjol

Skjorta med knappar och halva ärmar med ett uttalande kedja och blyerts kjol
källa

Svart och gult är inte bara en fin färgkombination, den marinblå och gula kombinationen gör att du ser riktigt bra ut också. Du kan till exempel ha på dig en gul halvärmad skjorta och en mörkblå pennkjol. Kombinera dem med en silverfärgad kedja och orange läderklackar för att göra utseendet på ett unikt och attraktivt sätt.

Gul peplumblus med mörkblå skinny jeans

gul peplumblus med mörkblå skinny jeans
källa

För att se extra smal och vacker ut kan du bära en gul peplumblus för att visuellt flytta midjan uppåt. Koppla ihop den med ett par mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå för att se elegant och feminint ut.

Ljusgul knapp-up skjorta med chinos och röda klackar

ljusgul skjorta med knappar och chinos och röda klackar
källa

Låt oss nu ta en titt på en annan affärsavslappnad outfit som kan få dig att se chic och glad ut. Använd en ljusgul blus med knappar på toppen. Kombinera den med svarta slim fit chinos. Bär ett par ljusröda mockahögklackar för skorna för att göra denna outfit snygg och attraktiv.

Ljusgul chiffongblus med korta ärmar och himmelblå byxor med muddar

Ljusgul chiffongblus med korta ärmar och himmelblå byxor med muddar
källa

För dig som föredrar att se mer ungdomlig och uppfriskande ut är detta en perfekt affärsavslappnad outfit för dig. Till toppen kan du bära en ljusgul kortärmad chiffongblus med en avslappnad passform. Kombinera den med himmelsblå byxor med manschetter. Använd vita spetsiga tåklackar med ankelband för att se snygga och uppfriskande ut.

Senapsblus med klockärmar och svart minikjol

Senapsblus med klockärmar och svart minikjol
källa

Detta är en väldigt elegant och attraktiv outfit som du kan ha på dig som både en affärs casual outfit och en cocktail party outfit. För toppen bör du ha en senapsgul blus med långa klockärmar. Kombinera den med en svart figurkramande minikjol. Använd svarta mockaskinnlårstövlar för att se smala och attraktiva ut.

Ärmlös blus med gula volang axlar och pojkvän jeans med muddar

Ärmlös blus med gula ruffade axlar och pojkvänjeans med muddar
källa

Detta är en väldigt cool och luftig outfit som du enkelt kan ta av. Bär bara en gul ruffle ärmlös blus och ljusblå rippade och manschette pojkvän jeans. Bär ett par svarta klackar och en svart läderhandväska för att se elegant och cool ut.

Här är de gula idéerna för blusoutfit som hjälper dig att se glad ut. Byt ut dina vita skjortkläder med dessa kläder då och då och njut av att bära gult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*