Hur man utformar grön tunikatopp

Det finns dagar då du vill se väldigt elegant och professionell ut och det finns verkligen dagar då du bara vill se mer uppfriskande och avslappnad ut. För det senare fallet kommer två färger att tänka på: vitt och grönt. Låt mig idag fokusera på färgen grön och prata om hur du kan se uppfriskande och fantastisk ut, speciellt när du bär en grön tunikatopp. Jag vet att grönt för vissa av er kanske inte är den mest populära färgen. Vad jag kommer att visa dig är dock en lista över några riktigt fina gröna idéer för tunika-toppkläder som skulle kunna tillåta lägre barriärinträde för att lägga till ditt outfit-spel.

Tunikatopp med grön knapp och vit filthatt och svarta jeans


källa

För att börja med den här listan över uppfriskande outfitidéer, ska jag visa dig en ganska unik outfit med hatt. Du kan bära en grön tunikablus med svarta skinny jeans med denna outfit. En vit filthatt och svarta läderballerina lägenheter är det perfekta ackompanjemanget till din outfit.

Grå floppy hatt med ribbad tunikatröja och blå skinny jeans

grå floppy hatt med ribbad tunika tröja och blå skinny jeans
källa

Här är en annan mycket intressant och attraktiv outfit med hatt. För toppen, använd bara en grå, ribbad tunikatröja med en avslappnad passform. Kombinera den med blå skinny jeans och ett par kängor i mockamocka. Lägg nu till en ljusgrå floppy-hatt för att göra denna outfit mer lekfull och mysig.

Grön rynkad tunikatopp i axlarna som miniklänning


källa

Det finns en tunikatopp som är designad så vackert och elegant att du kan bära den som både tunika och miniklänning. Här är till exempel en olivgrön topp med en ruffad axel som bärs som en grön miniklänning. Du kan bara para ihop den med ett par vita sandaler för att se uppfriskande och minimalistisk ut.

Grön, långärmad, överdimensionerad tunikatröja med damaskar i svart läder

grön oversized tunikatröja med långa ärmar och svart läderjacka
källa

För att uppnå ett snyggt och avslappnat utseende är här en outfit som är väldigt lätt att ta av, eftersom ingen hud är synlig eller något som passar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grön tjock tunikatröja med svart läderjacka. Bär svarta bandiga balettlägenheter för en elegant touch.

Grön tunikatopp med chiffong-V-ringning och jeans med pojkvän

grön tunikatopp med chiffong-V-ringning och jeans med pojkvän
källa

För ett mer avslappnat och snyggt streetlook kan du bära en grön långärmad tunikablus i grön chiffong med ljusblå pojkvänjeans med muddar och kraftiga riv. Kombinera dem med ett par grå mockaskor. Slutligen ha på dig en elegant svart axelväska i läder för att komplettera outfit med en snygg twist.

Grön lång topp med kamel ankelstövlar

grön lång topp med kamelstövlar
källa

Här är en väldigt mysig och lätt att ta av affärs casual outfit som är perfekt för avslappnade fredagar. För att forma denna outfit, använd bara en grå tunikatröja eller helt enkelt en längre eller överdimensionerad tjock tröja. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ett par kängor i mockamocka för att komplettera utseendet.

Grön chiffongblus med orange-brun läderhandväska

grön chiffongblus med orange-brun läderhandväska
källa

För en elegant och unik affärsavslappnad outfit, börja med en grön chiffong tunikablus och marina skinny jeans. Nu kommer den intressanta och iögonfallande delen. Använd en orange och brun stor läderhandväska och ett par öppna tåklackar nästan exakt samma färg för att krydda ditt utseende.

Grön tunikatopp med vita skinny jeans och ljusrosa sandaler

grön tunikatopp med vita smala jeans och ljusrosa klackade sandaler
källa

För ett superminimalt utseende som fortfarande ser elegant ut, kan du bära en lite överdimensionerad kortärmad grön chiffong tunikatopp med ett par vita skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa sandaler med klack. Använd en mörkgrön och svart rutig läderhandväska för att ge utseendet en elegant touch.

Grå axelbandslös lång tröja med svarta läderbyxor

grå axellång tröja med svarta läderbyxor
källa

Du kan till och med uppnå en lågmäld sexig outfit med en grå tunikatröja med ena axeln. Detta gör att du subtilt kan visa upp din vackra axel och krageben. Kombinera bara toppen med svarta damaskar i läder och grå mockaskor. En stor brun läderhandväska kompletterar din outfit.

Grön kortärmad tunikatopp med svarta leggings

grön kortärmad tunikatopp med svarta leggings
källa

Detta är förmodligen den enklaste klädseln på den här listan. Men färgen och skärningen fungerar så bra tillsammans att de faktiskt har effekten av ”mindre är mer”. För att forma detta utseende, använd bara en grön tunika-t-shirt med svarta leggings. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Långärmad randig tröja med svarta leggings och bruna läderstövlar

långärmad randig tröja med svarta leggings och bruna läderstövlar
källa

För att forma detta mysiga och snygga utseende kan du bära en grön, horisontellt randig långärmad tunikatröja. Kombinera den med svarta leggings och knähöga läderstövlar för ett snyggare utseende. Slutligen lägg till en ljusrosa läderhandväska till mixen för en damliknande touch.

Tunikatopp med klockärmar och vit krage och vita leggings

vit krage tunikatopp med klockärmar och vita leggings
källa

För att se vacker och flickaktig ut bör du ha den här gröna tunikablusen med klockärmar som kommer med den vita designen med den rundade kragen. Kombinera toppen mycket intressant med vita leggings och grå plattformssandaler med öppna tår. Du kan till och med lägga till en vit fuskpälsväst för att komplettera utseendet.

Grön mock-rippad lång tröja med svarta lårstövlar

grön mock neck sönderriven lång tröja med svarta overknee stövlar
källa

För en iögonfallande och glad affärsavslappnad look kan du bära en grön ribbad ärmlös tunikatröja med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta mockaskinn lårhöga stövlar för att komplettera utseendet.

Grön långärmad tunikatopp med V-ringning och halsband i boho-stil

grön långärmad tunikatopp med V-ringning och halsband i boho-stil
källa

För en lättillgänglig och unik streetoutfit kan du bära en grön långärmad tunika-t-shirt med ett långt boho-halsband. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och nakna sandaler för att se mer avslappnad och uppfriskande ut.

Hoppas du gillar de gröna tunika-outfitidéerna jag just pratade om. För dig som letar efter något som är lätt att bära och som kan ta fram den uppfriskande sidan av din karaktär, prova snabbt dessa kläder och se om de passar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*