Hur man utformar grön sammetsklänning

Medan många gillar att klä sig sexigt för cocktailparty och barnvagnar, kan du faktiskt klä dig djupt för att sticka ut från mängden utan att visa mycket hud. Ett bra alternativ är att bära en grön sammetsklänning. Färgen på mörkgrön eller smaragdgrön är inte bara djup i sig, men sammettyget lägger till en annan dimension i klänningens djup. För det här blogginlägget har jag samlat några av de bästa idéerna för grön sammetsklädsel och jag kommer att dela dem med dig nu.

Smaragdgrön sammet flare klänning med hög topp Converse


källa

De flesta gröna sammetsklänningar är lämpliga för cocktailparty och barnvagn. Men jag börjar med en liten överraskning från listan genom att dela denna avslappnade outfit med dig. För att uppnå detta härliga avslappnade utseende kan du bära en smaragdgrön långärmad sammetsklänning med ett par svartvita höga Converse. Det är en minimalistisk, avslappnad outfit som ser super chic ut och är perfekt för dejting och matsal.

Grön maxiklänning gjord av hög split sammet

grön maxiklänning av hög split sammet
källa

Låt oss nu gå till en klänning som du elegant kan bära till en prom eller cocktailparty. Det är en grön sammet hög split maxiklänning. Den har också en sexig djup V-ringning. För att utforma den här klänningen elegant, ha på dig ett par silverklackar med öppna tå för att slutföra kläderna.

Grön sammet axelbandslös midiklänning

grön midiklänning utan axel i sammet
källa

Ibland behöver du inte ha den perfekta kroppsfiguren för att se sexig ut. Om du har fina axlar och krageben kan du förmodligen dra av den här gröna sammetklänningen för en sexig look. Bär en svart choker och svarta gladiator sandaler med klänningen för att ge en stilfull touch till det övergripande utseendet.

Grön långärmad skaterklänning med djup V-ringning

grön långärmad skaterklänning med djup V-ringning
källa

Att klippa en skridskoklänning gör att den ser söt ut. Men om det är en mörkgrön långärmad grön sammetskridsklänning med en sexig djup V-ringning blir det en mycket feminin och sexig klänning. För skorna, ha silverklackar med öppna tår och ankelband. Avsluta med en guldkedja för ett lite kraftfullt och aggressivt utseende. Detta är den perfekta klädseln för chefer och chefer när de behöver delta i ett officiellt företagsevenemang som en årlig middag.

Knälång klänning i grön sammet

knälång klänning i grön sammet
källa

Om du gillar klänningar med kreativa snitt, här är en du kanske gillar. Det är en knälång wrap-klänning gjord av grön sammet som också har en subtil hög klippning. Liksom många andra wrap-klänningar är den här wrap-klänningen en djup V-ringad klänning. Du kan bara bära den med svarta klackar.

Grön midi sammet klänning

grön midi sammet klänning
källa

En av anledningarna till att jag verkligen gillar midiklänningen är att det vanligtvis är en underskattad men ändå vacker klänning som är perfekt för introverta att ha på sig en cocktailparty. Ändå är den här gröna sammet-midiklänningen med sin djupa V-ringning inte så påfallande. Kombinera klänningen med rosa klackar för detta eleganta utseende.

Grön sammet maxiklänning med silverkrage

grön sammet maxiklänning silver choker
källa

Den gröna sammet maxiklänningen liknar den tidigare, förutom att den är en maxiklänning. Men denna outfit är en bättre demonstration av vilka accessoarer du ska ha med klänningen. För att forma klänningen, använd den med silverklackade sandaler med ankelband och en silver choker för att ge karaktär till outfit.

Grön skaterklänning med tre fjärdedelar med höga stövlar

grön tre fjärdedel skater klänning overknee stövlar
källa

Nu när vi precis har delat några cocktailpartyklänningar med dig, låt oss titta på en som du kan ha mer avslappnat för scenarier som dejting och tjejkväll. Här är en grön tre fjärdedel skaterklänning som ser vacker och elegant ut. Koppla ihop den med rosa klackar för en ganska snygg outfit. Men låt oss göra outfiten mer feminin genom att bära svart mocka över knästövlarna.

Grön skridskoåkningsklänning med djup V-ringning

grön skaterklänning med djup V-ringning
källa

För att utforma den här gröna skaterklänningen med en djup V-ringning kan du bära den med ett par silverklackar med ett öppet tåband. För att ta denna outfit till nästa nivå, använd ett långt silverhalsband. Det här är en av de kläderna som känns rätt för en cocktailparty. Det är varken alltför prickigt eller alltför sexigt. Det är precis rätt.

Green Velvet Skater Dress med silverklackar

grön sammet skater klänning silver klackar
källa

Om du inte är i bra skick men ändå vill se bra ut för en cocktailparty, inga problem, speciellt om du fortfarande har fina ben. Låt oss bära den här gröna skaterklänningen som täcker allt utom benen. Använd öppna silverklackar för att komplettera outfit med elegans.

Hög split golvlängd wrap klänning

Hög split golvlängd wrap klänning
källa

Fram till denna punkt har jag alltid rekommenderat att du bär silverklackarna för att matcha de gröna sammetsklänningarna. Jag tycker verkligen att det här är det bästa alternativet, men de rosa och nakna klackarna fungerar som ett alternativ. Bär till exempel en grön högspaltad maxiklänning med nakna klackar för ett relativt diskret utseende.

Cold Shoulder Green Velvet Bodycon-klänning

kall axelgrön, figurkramande klänning i grön sammet
källa

Om du vill se sexig ut för en cocktailparty men tror att även en axelklänning är alldeles för långt utanför din komfortzon för dig? Vad sägs om en figurkramande klänning gjord av kall axelgrön sammet. Du kan bära den med svarta mocka ankelband klackar och en silver uttalande kedja för det lågmälda sexiga utseendet.

Djup v-ringad klänning med svart choker

Djup v-ringning och flare-klänning svart choker
källa

När du bär en nedkastad V-ringad klänning som denna passform och flare-klänning, är det vanligtvis en bra idé att bära ett halsband för att balansera den sexiga snittet. Alternativt kan du också ha en choker. För denna outfit väljs en svart choker och ett par svarta klackar med öppna tåremmar för att kombinera med den vackra gröna klänningen.

Grön sammetmantelklänning med filthatt

Filthatt av en grön sammetskiftklänning
källa

Här är ett mer kreativt sätt att utforma en grön sammetsklänning. I det här fallet är det en grön sammetskjortklänning. Bär den med en vit filthatt och ett par svarta strappy ballettlägenheter för att slutföra detta uppfriskande utseende.

Grön älskling Midi Bodycon klänning med halsringning

grön midi bodycon klänning med älskling hals
källa

För dig som har vackra kurvor, här är en klänning som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty. Det är en grön bodycon midiklänning med en älskling hals. Koppla bara ihop den med ljusrosa klackar för att komplettera kläderna.

Hoppas att du tycker om att se alla dessa härliga gröna sammetsklänningar. De är verkligen inte så svåra att utforma och de är definitivt inte svåra att ta fram. Låt oss testa dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*