Hur man utformar grön blus

Hur man utformar grön blus

När det gäller att bära blusar är det ingen tvekan om att de vita är de mest mångsidiga och utan tvekan de vackraste man kan få. Men det finns tillfällen när du vill se mer unik och uppfriskande ut. I så fall kanske du vill prova den gröna blusen istället. Oavsett om du är intresserad av knappblusen eller den knapplösa chiffongblusen, de får dig att se vackert och tillgängligt ut så länge du vet vilka bitar du ska sätta ihop med dem. För att ge dig några idéer om detta har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för gröna blusar åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Grön kragefri blus med svarta chinos


källa

Som du kanske hade förväntat dig är den här listan över outfitidéer mycket lätt att komma till. Det finns inget som kräver att du är i din bästa form för att se bäst ut. För att starta den här listan visar jag dig ett mycket typiskt sätt att utforma en grön blus. För att uppnå detta utseende, använd bara en grön knapp med kragefri blus, svarta chinos och ett smalt brunt bälte. Använd korta läderstövlar för att ge extra stil till utseendet.

Grön rufsig rosettblus med svarta skinny jeans

grön rufsig rosettblus med svarta skinny jeans
källa

För att forma detta snygga och unika utseende kan du bära en grön blus med volanger och en stor rosett framtill. Kombinera blusen med svarta skinny jeans och gröna mocka rundade tåklackar för ett snyggt utseende.

Grön chiffongblus med knappar och gråblå, lätt utsvängda jeans

grön chiffongblus med knappar och gråblå, lätt utsvängda jeans
källa

Här är en mycket fin och enkel outfit som kan få dina ben att se extra smala och långa ut. För att forma det här utseendet kan du bära en grön chiffong långärmad blus med knappar och para ihop den med svagt blå jeans. Dölj delvis ett par ljusrosa klackar under jeans för att se smala och långa ut.

Grön blus med sönderrivna pojkvänjeans

grön blus med rippade pojkvän jeans
källa

Om du inte behöver följa en mycket strikt klädkod på din arbetsplats, här är ett snyggt och elegant utseende att bära för jobbet, särskilt på avslappnade fredagar. För att forma detta utseende kan du bära en grön blus med knappar och ljusblå pojkvänjeans med revben och manschetter. Bär grå ankelstövlar med mocka i öppen tå för att se ännu snyggare ut.

Grön Silk Button Up Shirt med svarta ankelchinos

grön skjorta med sidenknappar och svarta ankelchinos
källa

För att se lite mer märkbar och blank ut, överväga att bära en grön sidenblus med knappar. Kombinera helt enkelt toppen med svarta, slimmade ankelchinos. Bär ett par högklackade leopardtryck för skorna för att ge en sofistikerad touch till utseendet.

Grön halvärmad blus med en urringning och svarta chinos med raka ben

grön blus med runda ärmar och scoop halsringning och svarta chinos med raka ben
källa

Här är en annan outfit som visar ett litet trick som kan få dig att se lång och smal ut. Bär en grön knapplös blus med en urringning och halva ärmar för denna outfit. Koppla ihop den med svarta raka och breda chinos. Dölj ett par svarta balettlägenheter under byxorna för att se långa och smala ut.

Button-up skjorta med svarta jeans med avsmalnande ben

Skjorta med knappar och svarta jeans med avsmalnande ben
källa

Detta är en mycket mysig och lättillgänglig outfit som är väldigt lätt att ta av och som är perfekt att bära på kontoret. Bär bara en grön blus med knappar och svarta spetsiga jeans. Lägg till ett brunt läderbälte till blandningen. Lägg till ett par ljusrosa mockaklackar i det här utseendet för ett mer glamoröst utseende.

Grön oversize-skjorta framtill med svarta mini-lädershorts

grön oversized skjorta med framficka och svarta mini-skinnshorts
källa

Fram till denna punkt har vi tittat på många outfitidéer som inkluderar jeans eller byxor. Låt oss nu titta på en som innehåller shorts. För att skapa det här supercoola utseendet kan du bära en grön knappblus fram som är lite överdimensionerad. Kombinera den med svarta lädershorts och svarta balettlägenheter för att se enkelt och snyggt ut.

Grön skjorta med vita chinos och bruna sandaler

grön skjorta med vita chinos och bruna sandaler
källa

Inte bara kan du kombinera den gröna blusen med svarta chinos, kombinationen av grönt och vitt är också ett trevligt och uppfriskande alternativ. Du kan till exempel ha på dig en grön blus med vita chinos med en avslappnad passform. Kombinera dem med bruna, remma sandaler för en särskilt uppfriskande touch.

Knapplös blus med svart midikjol med hög midja och kantad fåll

Knapplös blus med en svart midikjol med hög midja och en kantad kant
källa

För att se mer ladylike ut, låt oss prova en outfit med en fin kjol. För att forma detta utseende kan du bära en grön långärmad blus med en svart minikjol med rak fåll och hög fåll. Koppla ihop dem med ett par rodnande rosa platta skor för att se mer tillmötesgående och ladylike ut.

Grön kortärmad chiffongblus med svarta chinos

grön kortärmad chiffongblus med svarta chinos
källa

För att få denna enkla och snygga outfit som kan bäras som en street outfit eller business casual outfit, kan du bära en grön kortärmad chiffongblus med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop toppen med svarta chinos, svarta klackar med öppen tå och en grön korsväska för att komplettera detta minimala svart och gröna utseende.

Grön ärmlös topp med svarta byxor med ärmslut

grön ärmlös topp med svarta byxor med muddar
källa

Här är en annan minimalistisk och söt grön och svart outfit. Bär bara en grön ärmlös topp med svarta chinos. Lägg till ett par gröna och svarta mönstrade klackar med öppen tå för att slutföra kläderna på ett kreativt sätt.

Grön puffärmad blus med mörkblå skinny jeans

grön blus med puffärmar och mörkblå skinny jeans
källa

För att forma det avslappnade och uppfriskande gatutseendet kan du bära en grön långärmad blus med en subtil pufferärmdesign. Kombinera den med mörka skinny jeans för att se smal och smal ut. Bär ett par svarta bildsandaler för att göra din outfit komplett.

Grön chiffongblus med rutig pennkjol

grön chiffongblus med rutig pennkjol
källa

För en affärsavslappnad outfit som lutar sig mot den formella sidan kan du bära en grön chiffongblus med en mini-V-ringning och en svartvit rutig pennkjol. Bär ett par bruna mockasandaler för att komplettera ditt utseende.

Här är de gröna idéerna för blusutrustning som jag vill dela med dig. Om du är lite uttråkad av den signaturvita blusen du bär, kasta in en av dessa kläder och få ett nytt friskt utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*