Hur man utformar grå väst

Jag har redan pratat om hur snygg en grön militärväst kan få dig att se ut. Idag ska jag prata om den grå västen, som ger en helt annan, mysig och balanserad känsla och är särskilt lämplig för en typisk business-casual outfit. Många av dessa grå västar jag ska prata om är gjorda av ull, vilket kan göra att din outfit ser mycket mer professionell och attraktiv ut. Vad du ska se är några riktigt fina outfitidéer för grå västar som jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Grå väst med mörkblå och vit randig långärmad T-shirt


källa

Jag har alltid pratat om att den mörkblå och vita randiga långärmade T-shirten är en ikon i fritidsvärlden. För att bygga upp en lite mer formell klädsel runt den randiga utslagsplatsen behöver du hjälp av en grå longline-väst. Bär den med svarta chinos och svarta mockaklackar för att komplettera detta stiliga business-casual look.

Ljusgrå långväst med svart blus med klockärmar

grågrå långväst med svart klockärmad blus
källa

För att forma denna mer snygga lagerlagring kan du ha på dig en svart chiffongblus med klockärmar och en ljunggrå långväst över. Använd blå kraftigt rippade jeans med smal passform för att se trendiga och snygga ut. För skorna, ha ett par svarta mockaklackar med ankelremmar och rundade tår för att göra utseendet komplett.

Vit knapp-up skjorta med svarta chinos och en grå långremsväst

vit skjorta med knapp och svarta chinos och grå långremsväst
källa

De flesta av er som gillar att klä sig halvformellt på kontoret borde redan känna till den vita t-skjortan och svarta chinos-kombinationen. För att uppgradera din redan snygga outfit kan du bära en grå heather longline väst över din vita skjorta. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se enkla och eleganta ut.

Blushrosa turtleneck med grå longline-väst

Blushing rosa turtleneck med grå longline väst
källa

För att uppnå detta lite damliknande utseende måste du använda en rosa färg i din outfit. Till exempel kan du bära en rodnande rosa turtleneck med en grå lång väst över. Koppla ihop dem med kraftigt rippade svarta skinny jeans och en svart och vit lågklassiker för en snygg och ungdomlig touch.

Grå väst av fuskpäls över en matchande knälång ullskiftklänning av ull

grå väst av fuskpäls över matchande knälång ullklänning
källa

Detta är en super chic outfit som du kanske vill ha på dig för en semi-formell händelse. Bär en grå ull knälång slida klänning med en grå faux pälsväst. Bär svarta leggings och svarta mocka korta stövlar för att lägga till en feminin och elegant touch på din outfit.

Svart stickad mössa med tröja med tjock väst

svart stickad mössa med tröja med tjock väst
källa

Här är en svart och grå outfit som du kanske vill prova för en mycket lågmäld, men ändå mysig och lättillgänglig look. För att uppnå detta utseende, samla en svart tjock tröja med svarta skinny jeans och svarta ballerinapumpar. Lägg till en grå tjock pufferväst och svart stickad hatt för att se mysigare och mer attraktiv ut.

Ljusgrå fuskpälsväst med vit chiffongblus

ljusgrå fuskpälsväst med vit chiffongblus
källa

För att se elegant ut på jobbet kan du behöva hjälp av en pälsväst. Se bara till att du får en fuskpäls som både ser ut och känns bra. Bär en vit chiffongblus med en grå fuskpälsväst. Använd den med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå quiltad väst med svart och grå rutig pojkvänskjorta

grå quiltad väst med svart och grå rutig pojkvänskjorta
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende kan du bära en svart och grå rutig pojkvänskjorta med en grå vadderad väst med dragkedja. För resten av kläderna kan du bära svarta skinny jeans för att se smala och långa ut. Lägg till ett par grå mockaskor för att komplettera utseendet i stil.

Lång ullväst med ribbad grå grå tröja

lång ullväst med ribbad grå, tjock tröja
källa

Här är en fantastisk helgrå outfit som ser förvånande uppfriskande och naturlig ut. Till toppen kan du bära en grå, ribbad, tjock stickad tröja med en ljusgrå ull långfodrad väst. Kombinera dem med grå, kraftigt rippade skinny jeans. Även höga klackar och plånboken är grå.

Lång ullväst med vit tröja och smala jeans

lång ullväst med vit tröja och smala jeans
källa

Låt oss nu titta på ett mysigt och balanserat vitt och grått utseende. Till toppen kan du bära en vit, passande tröja med en lång grå ullväst över. Använd mörkblå skinny jeans. Bär ett par vita klackar för skorna för att göra denna outfit mer uppfriskande.

Svart filthatt med fuskpälsväst och chiffongblus

svart filthatt med fuskpälsväst och chiffongblus
källa

Här är en ganska snygg och konstnärlig outfit som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden. Det är dock inte lika lätt att ta av som andra kläder nämnde. Bär en vit chiffongblus med en grå fuskpälsväst på toppen. Kombinera dem med en svart filthatt, svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att se snygga och smala ut.

Vit, tunn tröja med en avslappnad passform och grå fuskpälsväst

vit, löst sittande, tunn tröja med grå fuskpälsväst
källa

För en enkel och mysig look kan du bära en avslappnad vit skjorta med knappar och en grå fuskpälsväst för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och grå mockaskor. Lägg till en stor svart läderhandväska till mixen för en elegant touch.

Grå floppy hatt med matchande väst och vita, beskurna jeans

grå floppy hatt med matchande väst och vita, beskurna jeans
källa

För att uppnå detta unika och konstnärliga utseende kan du bära en ljusgrå ribbad tröja med en grå longline ullväst till toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och grå mockaklackar. Lägg till en grå floppy hatt i outfit för den konstnärliga känslan.

Vit byxa med vida ben och en grå långremsväst

vita byxor med vida ben och grå långremsväst
källa

För att uppnå ett snyggt och luftigt halvformellt evenemangsutseende kan du bära en vit V-ringad blus och vita beskurna vidbenbyxor. Bär en grå longline-väst och ett par vita remmar med öppna sandaler för att ge din outfit en elegant och uppfriskande touch.

Hoppas att du gillade de idéer om grå västkläder jag bara pratade om. För dig som letar efter enkla sätt att uppgradera dina befintliga affärskläder, bör listan ovan vara en stor inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*