Hur man utformar grå tröja

När det gäller stickade tröjor är de svarta, vita och gråa mycket populära valen. Min favorit är den grå tröjan eftersom den naturligtvis får dig att se mysigare och vackrare ut. Det är också det mest mångsidiga när det gäller att se bra ut med nästan vilken annan färg som helst. Du kan skapa en mysig och elegant outfit genom att helt enkelt bära den med smala jeans och sneakers. För att visa dig fler alternativ har jag sammanställt några riktigt fina idéer för grå tröjautrustning åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå ribbad tröja med matchande stickad halsduk och smala jeans


källa

För att starta listan med uppfriskande outfitidéer vill jag först visa dig en lågmäld, attraktiv, helt grå outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en grå ribbad turtleneck med en grå stickad halsduk. Bär dem med gråa skinny jeans och svarta ankelstövlar i mocka för en mer snygg look.

Tjock tröja med grå båthals över en vit lång t-shirt

grå tjock tröja med båthalsring över vit lång t-shirt
källa

Här är en mer avslappnad och snygg street look. Kärnidén med denna outfit är att bära en lite överdimensionerad grå båttröja bredvid en vit längre t-shirt och låta den vita t-shirtens fåll kika lite ut för att skapa de snygga lagren. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera den rena outfit.

Grå stickad tröja med randig pojkvänskjorta och rippade jeans

grå stickad tröja med randig pojkvänskjorta och rippade jeans
källa

Om din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod att följa, här är en härlig denimdräkt som gör att du ser elegant och snygg ut på jobbet. För att forma det här utseendet kan du bära en grå turtleneck med en vertikal grå och vit randig pojkvänskjorta. Kombinera dem med blå skinny jeans och grå ballerinor.

Ribbstickad tröja med grå skinny jeans

Stor ribbstickad tröja med grå skinny jeans
källa

Detta är en mycket minimal och snygg outfit som du enkelt kan ta av. Bär en ljusgrå överdimensionerad ribbstickad tröja över en ljusblå knappad chambray-skjorta. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. Använd svarta läderskor för att skorna ska se snygga och unika ut.

Grå, grovstickad tröja med mörkblå skinny jeans och bälte

grå, grovstickad tröja med mörkblå skinny jeans och bälte
källa

Att ha på sig en tjock tröja betyder inte alltid att du inte kan se smal och lång ut. Ett bra alternativ är att lägga till ett bälte i mixen. Du kan till exempel ha på dig en grå stickad tröja med mörkblå skinny jeans och ett svart läderbälte. Använd svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Heather Grey One Shoulder Stickad tröja med Blue Ripped Skinny Jeans

ljunggrå stickad tröja med en axel och blå skinny jeans
källa

Denna outfit är ett mycket bra alternativ att se reserverad sexig och ungdomlig ut samtidigt. Till toppen kan du bära en ljusgrå stickad tröja utan axel. Kombinera den med blå skinny jeans. Använd vita sneakers för att se ungdomliga och uppfriskande ut.

Fuzzy stickad tröja med grå skinny jeans

Fuzzy stickad tröja med grå skinny jeans
källa

Som du kan se från föregående outfit är ett enkelt par vita sneakers ett utmärkt verktyg för att se ung och lättillgänglig ut. Här är en annan outfit som den använder. Bär en grå fuzzy stickad tröja med rund hals och grå skinny jeans för att kombinera med skorna. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer elegant ut.

Chunky Turtleneck Chunky tröja med svart midikjol i bodycon

grå turtleneck med en svart, figurkramande midikjol
källa

Detta är ett väldigt intressant sätt att utforma en midi bodycon kjol. Den översta halvan av den svarta kjolen är i huvudsak täckt av en grå turtleneck. Koppla ihop dessa bitar med ett par svarta läderklackade stövlar för att se bra ut.

Chunky stickad tröja med grå mock-halsringning och svarta skinny jeans

grå stickad tröja med mock hals och svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på hur man utformar en grå tröja i en mer snygg och mörk färg. För att forma det här utseendet, börja med att ha på dig en grå, tjock, stand-up kragetröja. Lägg till lite mörker och seghet genom att bära svarta rippade skinny jeans och ett par svarta läderklackade fotkängor.

Button Up-tröja med tröja och manschettjeans

Skjorta med knappar och tröja och jeans med manschetter
källa

Detta är en söt och ungdomlig look tack vare den snygga detalj i skjortan. Skjortan är en vit tryckt skjorta med ett tryck på en knapp. Koppla ihop den med en grå tröja och mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par grå mockasko stövlar för skorna för att ge en feminin touch till utseendet.

Grå omslagströja med svarta skinny jeans

grå omslagströja med svarta skinny jeans
källa

Detta är ett mycket enkelt och uppfriskande utseende. Till toppen kan du bära en relativt tunn grå omslagströja. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Som tillval kan du bära en svart longline-kavaj för att förvandla denna outfit till en smart och elegant affärsavslappnad outfit.

Grå tröja med rutig skaterkjol

grå tröja med rutig skaterkjol
källa

Här är ett mycket snyggt utseende som lätt är min favorit bland listan. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå tjock stickad tröja med en svart och grå rutig minirater kjol. Para ihop dem med en rosa handväska i läder och ett par svarta mockaskinn över knästövlarna för att se dama och underbara ut.

Ljunggrå tröja med blå jeans & rosa handväska

ljunggrå tröja med blå jeans och rosa plånbok
källa

För att uppnå det avslappnade och snygga streetlooket kan du bära en gråmelerad stickad tröja med blå skinny jeans med muddar. Bär ett par vita lågklassiga klassiker för att se ungdomlig och snygg ut.

Grå stickad tröja med vit skjorta med knappar och rippade skinny jeans

grå stickad tröja med vit skjorta och rippade skinny jeans
källa

Här är ett mycket trevligt och typiskt sätt att se elegant och enkelt ut med en grå stickad tröja. Koppla bara ihop den med en vit krage skjorta och låt kragen och fållen på skjortan kika ut. För resten av din klädsel, använd slitna blå skinny jeans, svarta ballerina-lägenheter och en svart läderkoppling för att komplettera utseendet.

Här är några riktigt fina idéer för grå tröjaoutfit som jag just delade med dig. Om du letar efter kläder som får dig att se vacker ut med lätthet, bör listan ovan hjälpa dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*