Hur man utformar grå skinny jeans

Det är ingen tvekan om att de mörkblå smala jeansen nästan har blivit standard, särskilt som streetkläder och i många fall också som business casual-kläder. Jag håller med om att de ser riktigt bra ut och bara är säkra att bära, eftersom du inte kan gå fel med dem. Å andra sidan har de grå skinny jeansen en liknande funktion: De ser bra ut och är mångsidiga. De är ganska underskattade, så det är en bra idé att bära dem för att se bra ut och unika. För att visa dig några bra sätt att utforma dem har jag sammanställt en lista med några av de bästa outfitidéerna för grå skinny jeans. Låt oss titta på dem.

Grå skinny jeans och matchande skjorta med prickiga knappar


källa

Låt mig vara den här listan över häftiga outfitidéer med ett uppfriskande och unikt vintageutseende. För att slutföra denna outfit, bär en grå och vit skjorta med prickar till toppen. Kombinera den med matchande grå skinny jeans. För att göra denna outfit lite mer elegant så att du kan bära den till jobbet, ha på dig ett par röda eller vinröda klackar för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med randig skjorta och grå skinny jeans

svart skinnjacka med randig skjorta och grå skinny jeans
källa

För att se ännu snyggare ut är det en bra idé att lägga till ett läderelement i mixen. I det här fallet är en svart läderbikerjacka ihop med en grå och vit vertikalt randig skjorta med knappar för att skapa några snygga lager. Du kan para ihop dem med grå skinny jeans och vita läder med spetsiga tåklackar för att komplettera utseendet.

Vit ribbad tröja med grå skinny jeans och klackade ankelstövlar

vit ribbad tröja med grå skinny jeans och fotkängor med klackar
källa

Här är en söt, mysig, lagrad outfit som kan få dig att se riktigt bra ut i kallt väder. Bär en vit, ribbad, tjock stickad tröja med en vit lång ullrock och en grå infinity-halsduk. Bär dem med grå skinny jeans och svarta ankelstövlar i mocka för ett snyggt utseende.

Grå kortärmad T-shirt med matchande smala jeans och utskurna klackar

grå kortärmad T-shirt med matchande smala jeans och utklippta klackar
källa

Det här är en väldigt minimalistisk business casual outfit som inte skulle se så unik och cool ut om du hade på dig mörkblå skinny jeans istället. Bär en ljusgrå överdimensionerad t-shirt med grå skinny jeans för att forma detta utseende. Koppla ihop dem med kala höga klackar och en svart axelväska i läder för att se snygg och elegant ut.

Ljusrosa kappa med långa ullar med smala jeans och remmar i sandaler

Ljusrosa longline-ullrock med smala jeans och öppna remmar i klackarna
källa

För att se mer ladylike ut är det en bra idé att använda den rosa och grå färgkombinationen. För att applicera det på din outfit kan du bära en grå t-shirt med en ljusrosa lång ullrock. Kombinera dem med grå skinny jeans och ljusrosa klackar med öppna tår. För att se reserverad sexig ut, ha på dig en scoop neck tee eller till och med en djup v-neck tee.

Grå lång yllekappa med svart tröja och ankelkängor i läder

grå lång ullrock med svart tröja och läderstövlar
källa

Å andra sidan, om du vill se cool och mörk ut istället för att se ladylike ut, kanske du vill använda den svarta och grå färgkombinationen på din outfit. I det här fallet kombineras en grå yllekappa med en svart stickad tröja. Bär dem med grå skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå tjock fuzzy tröja med vita sneakers

grå, tjock fuzzy tröja med vita sneakers
källa

För att se mysig och avslappnad, låt oss glömma en figurkramande topp för ett ögonblick och välja en överdimensionerad topp. Du kan till exempel ha på dig en grå, tjock stickad tröja och para ihop den med grå skinny jeans för att se väldigt mysig och vacker ut. Koppla ihop dessa bitar med vita sneakers för att se enkla och rena ut.

Ullrock med stickad tröja med rund halsringning och grå skinny jeans

Ullrock med stickad tröja med rund halsringning och grå skinny jeans
källa

Ett mycket trevligt knep som du kan använda för att göra din affärsavslappnade outfit mer ungdomlig är att bära ett par vita sneakers för att avsluta ditt utseende. Du kan till exempel ha på dig en grå, tjock stickad tröja med en grå ullrock och grå skinny jeans för att se ganska mysig ut. Lägg till ett par vita sneakers för att ge utseendet en avslappnad och uppfriskande touch.

Vit skjorta med avslappnad passform och knappar med grå skinny jeans

vit skjorta med en avslappnad passform och grå skinny jeans
källa

Här är en annan väldigt snygg men lågmäld affärs casual outfit som du enkelt kan ta fram. För toppen, använd bara en vit upprullad ärmskjorta med lite stora knappar. Koppla ihop den med grå skinny jeans. Använd svarta loafers för att se unisex i stil och enkelt.

Vit överdimensionerad T-shirt med V-ringning och grå långjacka

vit oversized V-ringad t-shirt och grå longline kofta
källa

Låt oss nu titta på en attraktiv street outfit som är perfekt för att träffa vänner. Bär en vit, avslappnad fit V-ringad t-shirt och en grå lång kofta. Kombinera dem med ljusgrå skinny jeans med manschetter. Bär ett par vita sneakers för att skorna ska se mer ungdomliga och uppfriskande ut.

Svart skinnjacka med vit överdimensionerad t-shirt och grå skinny jeans

svart skinnjacka med vit överdimensionerad t-shirt och grå skinny jeans
källa

För att forma denna snygga och lite mörka outfit som är kul på kontoret då och då kan du bära en vit överdimensionerad t-shirt med en svart läderbikerjacka till toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans och svarta mockaskor för att få dig att se lång och smal ut.

Ljusrosa longline-kavaj med grå t-shirt och smala jeans

Ljusrosa longline-kavaj med grå T-shirt och smala jeans
källa

Detta är en sexig och attraktiv outfit som du kanske vill ha på en företagsevenemang. Det gör att du kan se obetydlig och vacker ut samtidigt. Bär bara en ljusrosa lång kavaj med en grå t-shirt och grå skinny jeans. Använd ljusrosa hälklackade sandaler för att göra utseendet komplett.

Ljusgrå långfodrad kappa med en överdimensionerad T-shirt och läderstövlar

ljusgrå långfodrad kappa med överdimensionerad t-shirt och läderstövlar
källa

För att avsluta denna enkla och mysiga helgrå outfit kan du kombinera en ljusgrå lång ullkavaj med en grå avslappnad t-shirt. Bär dem med grå skinny jeans och svarta läderstövlar för en extra snygg twist.

Här är de gråa skinny jeans-idéerna som kan hjälpa dig att se snygg och mysig ut samtidigt. Det fantastiska med dessa kläder är att de är extremt lätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*